Kanimothrios Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλοί,όλοι σας. Αν ξαναγράψετε,ανεβάστε ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Απολαυστικοι ολοι σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Όλοι απολαυστικοί, θα ήταν πραγματικά άδικο να ξεχωρίσεις κάποιον, εφόσον και οι 5 έχουν ξεχωριστό και ταυτόχρονα πολύ πολύ ωραίο στύλ!! ........................................................................... Παρόλαυτά όμως θα το κάνω, και δίνω τα props στον Στελάρα και στο παλικκάρι με την Strat!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Όλοι απολαυστικοί, θα ήταν πραγματικά άδικο να ξεχωρίσεις κάποιον, εφόσον και οι 5 έχουν ξεχωριστό και ταυτόχρονα πολύ πολύ ωραίο στύλ!! ........................................................................... Παρόλαυτά όμως θα το κάνω, και δίνω τα props στον Στελάρα και στο παλικκάρι με την Strat!! ;D Ναι γιατί έχεις ίδια ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Ναι γιατί έχεις ίδια ;D ;D ;D Δεν παίζει έτσι όμως...θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Ολοι εξαιρετικοι. Μ αρεσε παρα πολυ ο Ψαριδης αν και ειστε ολοι τοσο καλοι που τελικα ειναι καθαρα θεμα γουστου ποιος σ αρεσει. Τα σπασατε και μπραβο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Μπραβο ρε μαγκες....ωραια πραγματα!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Ωραίοι μάγκες!! Πολύ ροκιά.. ;D ;D Και εμένα μου άρεσε ο Ψαρίδης "λίγο" περισσότερο.. Πάντως, ήταν καλό το αποτέλεσμα !! Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Παλληκάρια είστε όλοι πολύ καλοί και μπράβο σας. Πολύ ωραία παιξίματα, δεν θα μείνω σε κανένα ιδιαίτερα, γιατί το "Να η ευκαιρία" που έκανα (ναι είμαι ο Γ.Κ. ;D ;D ;D) τελείωσε. ;D Επιθυμία μου (το ξαναλέω) είναι αυτή την αναμφισβήτητη ικανότητα και το προσωπικό ύφος που όλοι σας διαθέτετε, να τα βγάλετε και στην σύνθεση (αν δεν το έχετε ήδη κάνει). Ελπίζω σε προσωπικές σας δουλειές, με ακόμα καλύτερα παιξίματα. :) Και πάλι μπράβο, όλοι πολύ καλοί (και πάντα ο καθένας με τον τρόπο του και το ύφος του). :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση