Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει (γενικά) καχυποψία προς τα νέα μέλη?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχουν γραφτεί μερικά καταπληκτικά ποστ σ'αυτό το θέμα, άλλα φιλοσοφημένα που με ενδιέφεραν πολύ σαν απόψεις και άλλα (βλ.Terry) λίγο πιο επεξηγηματικά ως προς τη νοοτροπία των παλιών και του φόρουμ, εν γένει, που ήταν και απ'τις πιο ον τοπικ απαντήσεις....

αυτό :P

Κοίτα να δεις που άγγιξες τώρα μια ευαίσθητη χορδή αναφέροντας συμπεριφορές ,μα και ένα συγκεκριμένο όνομα -που ξέρω πως δεν το έχει ανάγκη -αλλά οφείλω να τον προΣβάλω ,γιατί αυτό που είπε το κάνει πράξη , πράγμα που εγώ αδυνατώ λόγο αδυναμίας ικανοτήτων  ;D

Κάποια στιγμή με πμ του ζήτησα μια βοήθεια,αν και εφόσον γουστάρει ,σε ένα σχέδιο-για καθαρά ερασιτεχνική δημιουργία- ίσως και να μπορέσει κάποτε να γίνει άσμα  ;D

Ήτω τόσο βρωμμερός ο Πέρης ,που απαίτησε άμεσα να τον κεράσω γκαιφέ εις τη παραγκούπολη και μου θρονιάστηκε ο μπαγλαμάς κουβαλώντας και 2 ξσύλα ,δια να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εις την λαλακία που ενδεχομένως μπορεί και να ακουστεί κάποτε ίσα με το ΝΟΙΖ .

Το λεπόν και δια να μην μακρυγορούμε και άλλοι με έχουν βοηθήσει και δεν αισθάνθηκα παρά μόνο τη καχυποψία ,μη τυχόν ,παραστεί ανάγκη και δεν μπορώ ,λόγο ΑΝικανοτήτων ,να βοηθήσω εγώ  8)

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 131
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Να ορίσομε ποιο είναι το παλαιόν και ποιο το νέον μέλος πάντως, διότι δεν είναι σαφές.  ;D ;D ;D ;D

Να ορίσομε ποιο είναι το παλαιόν και ποιο το νέον μέλος πάντως, διότι δεν είναι σαφές.  ;D ;D ;D ;D

Αρχικά πρέπει να χυθεί πλέρια το φως ,μέχρι το μαχαίρι να φτάσει εις του κόκκαλο περί του ποιοί είναι μουστικκα μέλη ,μετά να διαχωρίσουμε αυτούς που πίνουν πολότους ,απ αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση εις το εν λόγο αφροδισιακό και λέιτερ να κάνουμε το λογαριασμό ,περί παλαιών και νέων  .

Όξω κλιπατζή απ τη παράγκα  ;D ;D ;D

No one wants an alien

• Moderator

Όξω κλιπατζή απ τη παράγκα  ;D ;D ;D

(καχ)ύποπτο αυτό.

Μια χαρά που τα είπες και δεν βγήκες καθόλου οff  ;)

Βέβαια ο Στράτος «ζωγράφισε» το αγόρι μου  8) straight to the point.  

Και για εμένα είναι παράδειγμα προς μίμηση γιατί...

Είναι ένας αξιολογότατος μουσικός, ένα εξαίρετο παιδί και κυρίως αντιμετωπίζει το forum/ την τέχνη/ την κιθάρα/ το χόμπι του με κέφι.

Είναι χαρά η ενασχόληση με αυτά και τίποτα άλλο...

Ούτε τι ξέρω, τι δεν ξέρω...

Ούτε είμαι ο καλύτερος...

Ούτε είμαι ο τα ξέρω όλα... κλπ

Εγώ λοιπόν ψηφίζω Στράτο (και όχι μόνο)  ;) και θα πω αυτό που πολλές φορές έχω πει κατ ιδίαν σε μεταξύ μας συζητήσεις εκ του σύνεγγυς...

Μην το παίρνετε πολύ στα σοβαρά (με την καλή έννοια) όλο αυτό που γίνεται στο forum. Είναι το χόμπι, η πλάκα μας, η αποσυμπίεση μας.

Κανείς δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν- αντίθετα για όσους θέλουν, για όσους χρειαστούν, πάντα θα υπάρχει βοήθεια (στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας) για τα πάσης φύσης προβλήματα/ζητήματα που θα αντιμετωπίσουμε.

Και η βοήθεια εδώ μέσα πάντα δίνεται με χαρά-γιατί είναι «ενταγμένη» στο γενικότερο πλαίσιο της χαράς που μας προσφέρει το χόμπι μας.            

+1000.

Και ολα οσα γραφεις για τον ψηλο ισχυουν στο ακεραιο που ελεγε και μια ψυχη ;D.

Πραγματικα ειναι παραδειγμα προς μιμηση.

Τα ιδια βεβαιως ισχυουν και για σενα Τερρυ αλλα και για πολλους αλλους εδω στο νοιζ παλιους αλλα και νεους.

Και δεν ειναι λογια ετσι για να τα λεμε,ειναι αληθεια.

Αλλωστε νομιζω οτι και το νοιζ ειναι οπως η πραγματικη ζωη.

Αλλες φορες συμφωνεις,αλλες διαφωνεις,καποιες θα εκνευριστεις,με καποιους κολλας με αλλους οχι.That's life!

Παντως ολα λυνονται με καλη διαθεση,ευγενεια αλλα και λιγο"κρατει" ειδικα οταν ειμαστε ετοιμοι να ορμησουμε-σ ολους νομιζω εχει τυχει-και να"την πουμε" σε καποιον που μας"την ειπε" ειτε ειρωνευτηκε η δεν ξερω τι αλλο.

Τι να πω,ισως λεω και μ...κιες δε θα ναι και η πρωτη. ;D

Καλησπέρα και από εμένα, ύστερα από μακρά σιωπή (σκοτιστήκαμε, θα έλεγε κάποιος...). Και ναι, πάλι θα μακρυγορήσω.

Παρακολούθησα το θρεντ από την αρχή και θα ήθελα να γράψω μερικές υποκειμενικές σκέψεις πάνω στα θέματα που προέκυψαν (και που κατά καιρούς προκύπτουν από ανάλογα θρεντς), γιατί -αν και γράφω σπάνια- διαβάζω το φορουμ εδώ και πολλά χρόνια και αισθάνομαι πως με αφορά η καλή λειτουργία του. Επίσης, βλέπω πως ως συνήθως, η κουβέντα μετατρέπεται σε αντιπαράθεση μεταξύ θεωρίας-πράξης, τεχνικής-συναισθήματος κλπ (αυτό όχι απαραίτητα με κακό μάτι, είναι αναμενόμενο να συζητώνται τέτοια θέματα μεταξύ μουσικών. Αν μάλιστα τηρούμε και το μέτρο, μπορεί να προκύπτει και κάτι γόνιμο από αυτές τις συζητήσεις, εκτός από "το καφενείο των φιλάθλων")

Αρχικά, θα ήθελα να αναφερθώ στο ον τόπικ:

ΝΑΙ, υπάρχει συχνά καχυποψία προς τα νέα μέλη, και αυτό είναι κάτι που φαντάζομαι πως οι περισσότεροι το έχουμε βιώσει ως νέα μέλη. Και είναι όντως στο χέρι του ίδιου του μέλους το να ενσωματωθεί σε μια καινούρια παρέα, αλλά θα πρέπει και αυτή η παρέα να είναι κάπως εξωστρεφής, αν ενδιαφέρεται να αποκτήσει καινούρια μέλη.

Θυμάμαι την εμπειρία μου σε ένα Αμερικάνικο φόρουμ για μπασίστες (που μάλιστα ήταν τελικά και εντελώς χαμηλού επιπέδου, τόσο όσον αφορά στο μπάσο, όσο και στη στοιχειώδη επικοινωνία): όταν έγραψα το πρώτο μου θρεντ, προσπαθώντας να ανοίξω μια συζήτηση, τόσο με σκοπό να ενταχθώ στο φόρουμ, όσο και για να μάθω πώς σκέφτονται οι "συνάδελφοι" στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, με πήραν από τα μούτρα γιατί νόμιζαν πως προσπαθούσα να κάνω έμμεση διαφήμηση. Όταν τους εξήγησα το προφανές, ελπίζοντας να λήξει εκέι το θέμα (και σημειώνω πως το έκανα με όσο πιο λεπτό τρόπο μου επέτρεπαν τα μέτρια αγγλικά μου) κατέληξα να εισπράτω γιουχάρισμα και προσωπικά μηνύματα από moderators που με προειδοποιούσαν "να μην τους περνάω για χαζούς και να μην κάνω έμμεση διαφήμηση". Ε, περιττό να σας πω πως δεν ξανα ασχολήθηκα (αν και διάβασα κατά καιρούς τα χαζά ποστ, για ναπεράσει η ώρα...)

Επειδή έχω παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ή και επιμορφωτικές συζητήσεις μέσα στο φόρουμ, θα ήθελα να το δω να διατηρεί ένα επίπεδο, την ελευθερία στην έκφραση (ακόμη και λανθασμένων απόψεων, φτάνει όποιος τις εκφέρει να έχει τη διάθεση να τις συζητήσει ψύχραιμα) και να μεγαλώνει σε ενεργά μέλη, για να έχουμε μια πιο σφαιρική άποψη για τα μουσικά πράγματα. Και αυτό δε νομίζω πως γίνεται, αν αποθαρρύνουμε νέα μέλη (κι εγώ μπορεί να γράψω κάτι σε ένα νέο μέλος για να το κατευθύνω σχετικά με το πως λειτουργεί το φόρουμ, αλλά δεν θα το πάρω από τα μούτρα) ή αν "προσωπικά χεστήκαμε" για το τάδε κλπ. Δεν υποννοώ πως πρέπει να καταντήσει το νοιζ μηχανάκι επιλύσεως πάσης απορίας ή ψυχολογικής εκτόνωσης (έχωμε και δουλειές, κύριος, όσοι τυχεροί από εμάς έχουν ακόμη δηλαδή...), αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο μουσικοκεντρικοί και να συζητάμε έστω και θέματα που αρχικά φαίνονται ανούσια. Καμιά φορά προκύπτουν ωραία πράγματα από αυτά.

Επίσης, καλό θα ήταν, τα παλιά μέλη να μη φαγώνονται μεταξύ τους. Εγώ πχ  ομολογώ πως κάνω το εξής: όταν κάποιος λέει κάτι που με το οποίο διαφωνώ, εξηγώ τους λόγους για τους οποίους διαφωνώ, με όσο το δυνατό λογικό και απλό τρόπο. Αν αρνείται κάποιος να καταλάβει την απλή συλλογιστική, παύω να ασχολούμαι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα (έχω την πεποίθηση πως κατά βάθος μας αρέσει να τρογώμαστε ή να διαβάζουμε φαγωμάρες, αλλά δυστυχώς αυτό υπονομεύει την ποιότητα του φόρουμ)...

Τώρα στο/στα Οφ τόπικ

Η μουσική είναι μια μορφή τέχνης, και μάλιστα η πιο αφηρημένη από τις τέχνες, εφόσον το παράγωγό της ΔΕΝ είναι ένα απτό/ορατό αντικείμενο (γνωστό αυτό από την αισθητική, δεν το αναλύουμε παραπάνω)

Όπως όλες οι τέχνες, ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ την τεχνική (το μέσον δηλαδή), η οποία θεωρώ πως συμπεριλαμβάνει τόσο τη γνώση του συστήματος όσο και την ικανότητα της εκτέλεσης (όταν μιλάμε για παίχτες). Το πως θα αποκτήσει κανείς αυτή τη γνώση και το πού θα την φτάσει, είναι δευτερεύον. Δηλαδή το αν θα ακολουθήσεις μια παγιωμένη διαδικασία μάθησης, η οποία δουλεύει αποδεδειγμένα ή επιλέξεις να μάθεις με ένα πιο πρακτικό τρόπο (ακόμη και με έναν δικής σου επινόησης), είναι θέμα εντελώς προσωπικό. Απλώς η δεύτερη οδός είναι συνήθως πιο χρονοβόρα και συχνά φέρνει αμφίβολα αποτελέσματα. Επίσης εμπεριέχει τον κίνδυνο, να χαθεί κανείς (γιατί το πεδίο είναι χαοτικό) ή να καταλήξει εμμονικός, προσπαθώντας να εντρυφίσει σε ένα στυλ, που θα μπορούσε να το μάθει ευκολότερα με μέθοδο. Αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή και ΠΡΕΠΕΙ να είναι σεβαστή (έχω επίσης παρατηρήσει πως πολλές φορές, μουσικοί που αρνούνται το κομμάτι της έρευνας, του ακούσματος κλπ, όταν καταλήγουν σε μια ωραία ιδέα να αισθάνονται πως ανακάλυψαν τον τροχό, ενώ όποιος γνωρίζει στοιχειώδη ιστορία ξέρει πως αυτό συνέβη μερικές χιλιάδες χρόνια νωρίτερα...). Παρόλα αυτά, όντως υπάρχουν παραδείγματα σπουδαίων μουσικών που δεν γνώριζαν "συμβατικά" θεωρία, ή κάκιστων που ήταν τρομεροί θεωρητικοί, αλλά αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα. Είναι αυτό που λέχθηκε και πριν, με τις κατσαρόλες και τα μπαχάρια.

Είναι όμως η θεωρία και μια κωδικοποίηση. Και όταν ξέρεις τον κώδικα, αποκωδικοποιείς καλύτερα το μήνυμα. Και επίσης συνενοείσαι ευκολότερα με τους ομότεχνούς σου. Για εμένα ΔΕΝ έχει σημασία ποιό σύστημα ακολουθεί κανείς, αρκεί να ακολουθεί κάποιο. Ετσι το βλέπω, έτσι το καταλαβαίνω, αλλιώς μου φαίνεται χαοτικό. Σίγουρα μπορείς να αναλύσεις οποιοδήποτε Τζαζ κομμάτι χρησιμοποιώντας ακοόμη και τους απλούς κανόνες της "κλασσικής" αρμονίας. Το θέμα είναι πως μπορεί να είναι λίγο δυσκολότερο να σε καταλάβει κάποιος που δεν ξέρει αυτό το σύστημα, αλλά δεν πειράζει, αρκεί να μπορεί να το καταλάβει με έναν τρόπο που τον βολεύει.

Επίσης όμως, η μουσική (και οι άλλες τέχνες) απαιτεί έμπνευση και αισθητική. Γιατί με το πρώτο κομμάτι μπορείς μεν να γράψεις/παίξεις, αλλά αυτό που θα έχεις ως αποτέλεσμα, θα είναι κάτι άψυχο ή/και κακόγουστο. Και αυτό πάει τόσο στους συνθέτες, όσο και στους εκτελεστές. Και εδώ είναι το δύσκολο κομμάτι. Γιατί η έμπνευση και η αισθητική απαιτούν καλλιέργεια και δυνατότητα να δέχεται κανείς ερεθίσματα. Και για αυτό ΔΕΝ υπάρχει εφαρμοσμένη μέθοδος. Πρέπει ο καθένας να το εξασκεί μόνος του. Και επίσης (πέρα από κάποια γενικά αποδεκτά πλαίσια) είναι τελείως υποκειμενικό πράγμα. Και είναι κατά τη γνώμη μου κάτι στο οποίο συνεισφέρει ΚΑΙ η κουβέντα ΓΙΑ τη μουσική. Αυτό ακριβώς είναι και το νόημα ύπαρξης αυτού του φόρουμ κατα τη γνώμη μου...

Βρε σεις Terry, Γιώργο και Πέρρυ... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Σας επιστρέφω τα κοσμητικά επίθετα γιατί εσείς τα αξίζετε.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Αγαπητοι συμφορουμιστες, αγαπητα μου παιδια.....ανθρωποι.

Επειδη το θεμα ολο τουτο εξεκινησε απο ενα ποστ του φιλου γουορβικ πλειερ, αυτο:

Ειδικά αν είναι πενήντα φεύγα ξερόλες που παίζουν μόνο ένα στυλ που το έχουν διδαχθεί από τον ιερό γκουρού του ρολ εντ ρολ στην άνω ****πετίνιτσα...Δεν λέμε ονόματα...Flame flame flame...Maple...

και γω απο τη μερια μου απαντησα αυτο:....

Μαζι σου.... 

Εσυ που εισαι τωρα κατω απο 50 και δεν εισαι εμπειροτεχνης οπως μερικοι ασχετοι αλλα με πτυχιο, παιξε μας ενα δικο σου ροκ εντ δε ρολ να δουμε πως το παιζεις....

....και ξεκινησε ολη τουτη η ιστορια, και να μην πω και ψεματα αισθανομαι και ολιγον απο ενοχος, θα ηθελα να καταθεσω μερικα γεγονοτα, τα οποια αισθανομαι την υποχρεωση να καταθεσω.

Ο φιλος μιλωντας για ροκ εντ δε ρολ  ;D  για γκουρου, κολοπετινιτσες και αλλα τετοια εννοει εμενα.

Ειδε ενα βιντεο μου, στο οποιο παιζω στο κρεβατι της εξοχικης μου καλυβας (ειναι ενα δωματιακι που εχω φτιαξει σε ενα παραθαλασσιο κτημα που εχω εδω και εχω μασει ολα τα μουσικα μου μεσα κει και παιζω σε οτι ενταση θελω και δεν ενοχλω κανεναν) και πατωντας στο βιντεο αυτο με εβγαλε ασχετο ανιδεο που δεν ξερει τι παιζει μουσικο.

Παρεπιμπτοντως να αναφερω οτι επειδη η δουλεια μου τωρα τα τελευταια τρια χρονια ειναι απολυτως καλοκαιρινη, και το χειμωνα καθομαι και τα ξυνω, εχω φτιαξει 3-4 βιντεακια με τα οποια κανω αποκλειστικα μονο και μονο την πλακα μου και τιποτε παραπερα.

Το βιντεακι ειναι αυτο:

Ροκ εντ δε ρολ

και επειδη οπως προανεφερα παιζω στο κρεβατι, εξ ου και το "παιχτης της κρεβατοκαμαρας".

Το βιντεακι αυτο δεν ειναι σοβαρο, γιατι αν ηθελα να φτιαξω κατι σοβαρο, θα εφερνα το Κωστα να μου αλλαζει ακορτα και δεν θα εκλεινα το 12/μετρο με Φρυγιο (ουσακ  ;D) και εν παση περιπτωση μπορω και ειμαι σε θεση να φτιαξω και κατι σοβαρο.

Δεν με ενδιαφερει αλλωστε να καθομαι και να φτιαχνω σοβαρα πραγματα σε αυτη τη φαση που ζω τωρα στα 53 μου με την κιθαρα μου. Το παιξιμο της κιθαρας ειναι σε δευτερη μοιρα πλεον για μενα, και σε πρωτη μοιρα ειναι τα πνευστα (για οσους δεν ξερουν, με το εγχορδο κανεις καλα νιατα, και με το πνευστο κανει υπεροχα γεραματα, και γω πλεον ειμαι στη δευτερη φαση)

Τελος παντων αν και δεν ειμαι πλεον στη καλυτερη μου φαση σε οτι αναφορα την κιθαρα, πιστευω (παντα η προσωπικη μου γνωμη) οτι δεν ειμαι και του πεταματου, και σε καμμια περιπτωση δεν θα δωσω το δικαιωμα στο φιλο γουορβικ πλειερ να μπαινει στη φαση της κριτικης και να με αποκαλει ασχετο.

Οταν του ειπα... βαλε μας και συ κατι δικο σου να ακουσουμε (μη γνωριζοντας οτι εχει ηδη βαλει και ειναι να τον κλαινε και οι ρεγγες  ;D, και ευχαριστω τον blue που εβγαλε τα clip) σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα να κανω τον εξυπνο, ουτε τη μουσικαρα, ουτε σε καμμια περιπτωση να μπω σε συγκριση με αυτον ,δεν τοχω κανει ποτε με κανεναν μεσα δω, και ουτε προκειται ποτε να το κανω, και ουτε ειναι εκει το θεμα της λειτουργειας ενος φορου, και κατ επεκταση της δικιας μας συμετοχης.

Δεν με συμφερει μαλιστα να μπαινω σε συγκριση μεσα δω γιατι εχω ακουσει μουσικαρες μεσα στο φορο και εχω... "ψαρωσει".  ;D

πχ

Noiz Circus: Awanna Neim pt2 (got to funk me a woman)

Αυτα ειχα να πω, και οποιος καλοπροαιρετος, θα καταλαβει, οποιος κακοπροαιρετος....δεν με απασχολει.

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΔΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟ, ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΜΕΛΗ.

• Moderator

@ Παράγκα: Φίλος μην ξεχνάς ότι θέλω να μου δώκεις το 99% από τις πωλήσεις- και έχω βάνει και ρήτρα δύο καφέδες (χωρίς ζάχαρη) ειδάλλως θα τα πεις με το... σκηνοθέτη μου  ;D (που καμιά φορά είναι και δικηγόρος μου)  ;D ;D ;D  

@Φιούζιο: Εσύ (και το κουμπαράκι σου) έσω έτοιμοι- και άσε τα πουρουπού διότι σε απαιτεί το κοινό σου  8)  :-*

@Thomsot: ;D ;D ;D Όλα καλά και no harm done. Έβαλες και βίδεα με όλα τα τρελά αγόρια του forum... αφτό ίνε  ;D Διότι αυτή είναι και η ουσία...

Διάφοροι μαντράχαλοι, που πριν από κάποιο καιρό ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας και να είναι καλά το Φόρο και το χόμπι μας, βρεθήκαμε να το διασκεδάζουμε.  

Και με τα παιδιά έχουμε γίνει φίλοι και βρισκόμαστε και βαράμε που και που και γράφουμε κάνα κομμάτι και πίνουμε και κάνα κρασάκι όταν μπορούμε.

Οι γυναίκες μας μπορεί να κράζουν- πάλι για κιθάρες θα λέτε;  ;D- αλλά κατά βάθος καταλαβαίνουν ότι περνάμε καλά.

Και τελικά αυτό είναι που μετράει: Να περνάμε καλά με αυτό που αγαπάμε- άλλος το λέει Fender, άλλος blues, άλλος όπως θέλει- και να περνάμε καλύτερα με τους φίλους/μουσικούς συνοδοιπόρους.        

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου