Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει (γενικά) καχυποψία προς τα νέα μέλη?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Δηλαδή αν ας πούμε βρεθούμε σε ένα μπλουζοτζαμάρισμα  ;D και πούμε όλοι μαζί "πάμε ένα δωδεκάμετρο από Λα", εσύ θα παίξεις σε Σι ύφεση; ;D Η μήπως θα κουρδίσεις στα 450 Hz;

Οι κανόνες συνυπάρχουν σε κάθε μορφή τέχνης, και είναι ταυτόσημοι με τις αισθητικές επιλογές, είτε αυτές γίνονται συνειδητά είτε ασυνείδητα. Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν σε εμποδίζει να κάνεις ένα πειραματικό ατονάλ blues  ;D αλλά μη γ***σουμε και το τζαμάρισμα, ;D ας παίξουμε τώρα από ΛΑ και για τα υπόλοιπα έχουμε το... bedroom PC  ;D ;D ;D 

"Δεν εννοούσα αυτό ωρε".  ;D ;D ;D

Αυτή είναι μια αυθόρμητη απάντηση, στο post σου.

Απλά δεν σκέφτηκα όταν την έγραφα:        « εννοούσα = ρήμα»,

«Εγώ (εννοείται) = υποκείμενο»

«αυτό = αντικείμενο»

«ωρέ= κλητική προσφώνηση». ;D ;D

Φυσικά η πρότασή μου υπάγεται σε κανόνες συντακτικού και γραμματικής, εφόσον επιθυμία μου είναι , μέσω αυτής, να συνεννοηθούμε.

Αλλά πόσοι αλήθεια σκέφτονται έτσι (συντακτικά και γραμματικά) πριν συντάξουν μια πρόταση;

Κυρίως, αν όχι μόνο, αυτοί που τώρα μαθαίνουν για πρώτη φορά την Ελληνική γραμματική και συντακτικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 131
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

;D Σίγουρα σωστό αυτό που λες, κατάλαβα τι εννοείς.

Και βέβαια έχεις δίκιο. Και για να το πάω ένα βήμα παραπάνω, θα έλεγα ότι είναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟ να γράψεις κάτι, ειδικά κάτι που έχει μεγάλη τεχνική δυσκολία, χωρίς να έχουν γίνει κτήμα σου τα μέσα γραφής, πχ συντακτικό κλπ. Χωρίς δηλαδή να μη τα σκέφτεσαι.

• Administrator

Και εγώ πολύ φιλικά θα σου απαντήσω ότι το κλιπ για το οποίο αναφέρεσαι ήταν στην ουσία μελέτη για ένα σόλο μπάσου που είχα να παρουσιάσω.Το ότι εδώ μέσα πρέπει να παρουσιάζουμε μόνο κομμάτια τελειωμένα με mastering κλπ το αγνωούσα και πίστευα ότι θα πάρω συμβουλές από άτομα τα οποία ξέρουν κάτι περισσότερο απο blues κλπ...Στα αλλά κλιπ απο live μπορείς να δεις τι παίζω και αλήθεια δεν μου καίγεται καρφί αν εσύ επιλέγεις να κρίνεις ένα άνθρωπο από κάποια κλιπ που ανέβασε για να πάρει βοήθεια...

Δεν θυμάμαι να αναφέρθηκα στο ηχητικό μέρος. Για το παίξιμο μίλησα. Είσαι απλά θυμωμένος και γίνεσαι άδικος.

Live and let Live.

Και εγώ πολύ φιλικά θα σου απαντήσω ότι το κλιπ για το οποίο αναφέρεσαι ήταν στην ουσία μελέτη για ένα σόλο μπάσου που είχα να παρουσιάσω.Το ότι εδώ μέσα πρέπει να παρουσιάζουμε μόνο κομμάτια τελειωμένα με mastering κλπ το αγνωούσα και πίστευα ότι θα πάρω συμβουλές από άτομα τα οποία ξέρουν κάτι περισσότερο απο blues κλπ...Στα αλλά κλιπ απο live μπορείς να δεις τι παίζω και αλήθεια δεν μου καίγεται καρφί αν εσύ επιλέγεις να κρίνεις ένα άνθρωπο από κάποια κλιπ που ανέβασε για να πάρει βοήθεια...

Μιλάς για τον δύσκολο Παπακωνσταντίνου για το "Tangerine Dream" αριστούργημα ή για το Δωρικό τζαμάρισμα;

Και επειδή πολλές φορές δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς το προφανές, να σε προλάβω και να σου πω ότι δεν είναι ανάγκη να απαντήσεις καθότι προσωπικώς εχέσθην πατοκόρφως.

Αν και η συγκεκριμένη πρόταση

Εγώ παίζω με 5 χορδές χωρίς τάστα και με ένα στρατό από πετάλια από κάτω..Επίσης είμαι κάτω απ τα τριάντα και δεν παίζω Ροκ εντ δε ρολ και πολλές φορές παίζω κάτι περίεργα στύλ...Μαλίστα το αγαπημένο μου διάστημα είναι το τρίτονο.Κάνω παρέα με μουσικούς που παίζουν και με επτάχορδες κιθάρες σε υψηλές ταχύτητες...Είμαι επίσης είρωνας με τους ξερόλες και δεν γουστάρω τους κομπλεξικούς bedroom player που νομίζουν ότι δεν γίνεται αντιληπτή η ημιμάθεια τους και ή αμάθεια τους απ τα γραπτά τους..Πρέπει αφού καώ στην πυρά να με αποβάλουν απ το forum?
, η οποία χαλαρά συγκαταλέγεται μέσα στις 10 μεγαλύτερες σαχλαμάρες που έχουν ειπωθεί εδώ μέσα, με σταματούσε να απαντήσω, θα τα πω και ας πέφτω επίπεδο.

Και θα στα πω πολύ απλά μπας και καταλάβεις, καθότι πολύ ευγένεια έχει πέσει εδώ μέσα (και καλώς, απλώς εγώ ενίοτε εξανίσταμαι πέρα αυτής)  και ας λέει ότι θέλει ο Άρης.

Στα καρύδια μου αν έχεις κάνει 3, 5 και 125 χρόνια Τζαζ, Κλασσική, Μπαλέτο και Τε Κβον Ντο και μάλιστα ταυτόχρονα. Καλά κάνεις και γούστο σου.

Αλλά απαξιώνεις τις μουσικές και αισθητικές (για να μην πούμε επαγγελματικές) επιλογές ζωής από ανθρώπους που όχι απλώς δεν ξέρεις αλλά όταν συνειδητά τις έπαιρναν, εσύ δεν ήσουν ούτε κοχονοκνησμός.

Μιλάς εσύ για το ουσία της μουσικής σε ανθρώπους που ξέρουν το σανίδι καλύτερα από την οικογένειά τους.

Σηκώνεις δάχτυλο με μπούρδες για ταχύτητες και χορδές και πετάλια επειδή έμαθες δέκα πράγματα στο ωδείο, σε ανθρώπους που όχι μόνο έμαθαν τα διπλάσια αλλά προσπάθησαν να παλέψουν και ανεμόμυλους με αυτά.

Μιλάς για γνωριμίες με μουσικούς σε ένα φόρουμ με μουσικούς που πολλοί από αυτούς έχουν ζήσει και δουλέψει μουσικά στο εξωτερικό και όχι στην Κoλοπετινίτσα (κάτι θα ξέρεις για να την αναφέρεις).

Αν είχες την στοιχειώδη λογική και απέβαλλες την φαύλη σου αμετροέπεια, ίσως καταλάβαινες πόσοι δεκάδες μουσικοί από αυτούς θα ήθελες (όταν και αν μεγάλωνες) να τους μοιάσεις, διαβάζουν το φόρουμ.

Όταν λοιπόν σου φύγουν τα μπιμπίκια και αποφασίσεις κάποτε να φύγεις από τη φωλιά του μπαμπά και κάνεις κάτι με τη ζωή σου και δεις εξ΄ιδίων πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, μέτρα καλύτερα τα λόγια σου.

Συγνώμη, τα προηγούμενα τι σχέση έχουν με την καχυποψία προς τα νέα μέλη?

Με μία τζαζ προσέγγιση, έχει. Δεν ξέρεις, δεν καταλαβαίνεις, που να σου εξηγήσω.  ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Ειλικρινά χέστηκα για το .....

Επίσης ειλικρινώς χέστηκα για το ....

Μια και μας ανοιξαν την ορεξη τα παλλικαρια παραπανω να μιλησουμε και λιγο για φαγητο?

Αν μου δωσεις περισσοτερα και καλυτερα υλικα απο καποιον αλλο δε σημαινει οτι θα φτιαξω και πιο νοστιμο φαγητο.

Αν εισαι μαστορας,με δυο υλικα μπορεις φτιαξεις ωραια πραγματα.

Μπορει να ξερεις να διαχειριστεις μονο αυτα τα 2-3 υλικα αλλα η ουσια ειναι να φτιαξεις κατι που να τρωγεται και να ναι ωραιο κι ας ειναι μονο 5 φαγητα.

Αλλιως τι τα θες τα τεντζερεδια.

Ακομα καλυτερα αν ξερεις πως να χρησιμοποιησεις τα εργαλεια σου και εχεις πολλα στη διαθεση σου.

Αν και παλι αυτο απο μονο του δε σημαινει οτι σιγουρα θα καμεις κατι αξιολογο.

Και τελικα  η ουσια ειναι που μετραει και οχι τα γυρω απ αυτην-τι με νοιαζει αν το κοτοπουλο εχει πορτοκαλι αντι για λεμονι η τα γεμιστα κιμα.Αν ειναι νοστιμα τι να λεει.

Ετσι η αλλιως δεν ειναι κακο να αμφισβητουμε τον εαυτο μας και τη σιγουρια μας κι ας νομιζουμε οτι ξερουμε που παταμε.Κι επισης τα ρασα δεν κανουν απαραιτητα τον παπα.

Ειναι μονο μια γνωμη και συγγνωμη για το ον τοπικ.

Και παιζω και τριλιες αμα λαχει. ;D

Καλη μας ορεξη! ;D

ευχαριστώ Νικόδημε για την ανάλυση.

Ήθελα μόνο να προσθέσω οτι "αυθάδεια" είναι και μόνο το να γράφεις τη λέξη παιδεία ανορθόγραφα.

Μια και μας ανοιξαν την ορεξη τα παλλικαρια παραπανω να μιλησουμε και λιγο για φαγητο?

Αν μου δωσεις περισσοτερα και καλυτερα υλικα απο καποιον αλλο δε σημαινει οτι θα φτιαξω και πιο νοστιμο φαγητο.

Αν εισαι μαστορας,με δυο υλικα μπορεις φτιαξεις ωραια πραγματα.

Μπορει να ξερεις να διαχειριστεις μονο αυτα τα 2-3 υλικα αλλα η ουσια ειναι να φτιαξεις κατι που να τρωγεται και να ναι ωραιο κι ας ειναι μονο 5 φαγητα.

Αλλιως τι τα θες τα τεντζερεδια.

Ακομα καλυτερα αν ξερεις πως να χρησιμοποιησεις τα εργαλεια σου και εχεις πολλα στη διαθεση σου.

Αν και παλι αυτο απο μονο του δε σημαινει οτι σιγουρα θα καμεις κατι αξιολογο.

Και τελικα  η ουσια ειναι που μετραει και οχι τα γυρω απ αυτην-τι με νοιαζει αν το κοτοπουλο εχει πορτοκαλι αντι για λεμονι η τα γεμιστα κιμα.Αν ειναι νοστιμα τι να λεει.

Ετσι η αλλιως δεν ειναι κακο να αμφισβητουμε τον εαυτο μας και τη σιγουρια μας κι ας νομιζουμε οτι ξερουμε που παταμε.Κι επισης τα ρασα δεν κανουν απαραιτητα τον παπα.

Ειναι μονο μια γνωμη και συγγνωμη για το ον τοπικ.

Και παιζω και τριλιες αμα λαχει. ;D

Καλη μας ορεξη! ;D

Eτσι ακριβως .+300000000!!

τι με νοιαζει αν το κοτοπουλο εχει πορτοκαλι αντι για λεμονι η τα γεμιστα κιμα.Αν ειναι νοστιμα τι να λεει.

Δηλαδή αν στα πιο νόστιμα γεμιστά, βάλω φέτα (το τυρί εννοώ) θα τα φας? ;D ;D ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Οταν πας στο γεστογάν  ;D ;D και παραγγείλεις γεύμα 7 πιάτων, μέσα είναι ο σεφ  ;D ο σπεδαγμένος  ;D με την ομάδα του και ξεσαλώνει  ;D Οταν πάλι πας για σουβλάκια, είναι ο τσίφτης ο σοβλατζής  ;D και πιανει μια λαδόκολα, πιτα- γυρος- τζατζίκι- ντοματα- ΤΕΛΟΣ, σε 12 δευτερόλεπτα  ;D ούτε σοταρισμα με τρούφες  ;D, ούτε σως μπαλσαμικο με καβουρδισμένα αμύγδαλα, ούτε πουρές από σπαράγγια ούτε τίποτα  ;D ;D ;D

Και βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα  ;D Αλλωστε, απο το να φας το κυριλλε γευμα σε δηθεν υψηλή κουζίνα και να πεσεις σε φολα, ξερεις κατι εστιατορια απο εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα, με ασχετους μαγειρους, σαπια υλικά, 40 διαφωνιες το δευτερολεπτο, να ουρλιαζουν οι σοπρανο και οι πιανιστες να καθονται και να κοιτανε τα πληκτρα  ;D απο αυτες τις μ****κιες λοιπον χιλιες φορες σουβλακια λεμε  ;D ;D ;D

• Moderator

Όπως λέγει και ο Μάνος….

Και τα δύο ικανοποιούν το αίσθημα της πείνας.

Άλλοι το βλέπουν σα διαδικασία επιβίωσης και άλλοι σαν ιεροτελεστία.  

Απλά , το πιο γκουρμέ , μπορεί να είναι δήθεν αλλά μπορεί να είναι όντως και πιο εκλεπτυσμένο , ικανό να γίνει αντιληπτό, μόνο από μύστες με εκπαιδευμένους ουρανίσκους.

Στο τέλος της μέρας όμως, αυτό που μετράει είναι οι κοιλιακοί…και όποιος τους έχει…παίρνει και τις κυρίες.  ;D ;D

Το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ισχύει και στη μουσική….

.....δεν πά να παίζει απλά, με συναίσθημα ή γρήγορα με επιδεξιότητα.

Τις κυρίες θα τις πάρει αυτός που έχει τους κοιλιακούς.-  ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου