foxxx Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα σας Θα ηθελα να πω το παραπονο μου και ετσι ισως βοηθισω με τον τροπο αυτο και αλλους συμφορουμιτες μουσικους ωστε να μην πεσουν στην ιδια φαση με την δικη μου. Εκανα μια αγοραπωλησια μεσω smart.noiz.gr και πηρα με αντικαταβολη ενα πλικτρο μεσω ACS. ολα καλα παρελαβα το οργανο παρεδωσα τα χρηματα αλλα δυστιχως το παλικαρι που περιμενε τα χρηματα του ενημερωθηκε απο την εν λογω εταιρεια οτι θα παρει την επιταγη με τα χρηματα σε 20 μερες. Σε αντιθετη φαση ομως με την ταχηδρομικη μεταφορικη ποτε δεν αντιμετωπισα τετιο προβλημα. καλο θα ειναι πριν στειλετε κατι να ρωτησετε και να διαλεξετε courier που δεν θα σας βαλει σε τετια καθυστερηση και μπελαδες τετιου περιεχομενου,ο καθενας μας μπορει να πουλαει κατι ακομα και απο αναγκη και να χρειαζετε αμεσα αυτα τα χρηματα. ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Εχει παραγινει το κακο με αυτη την τακτικη απο μερικες courier. Τι θα πει "σε 20 μερες"? Πανε καλα? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Ε να πάρουν λίγο valeur τα παιδιά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Θέλει προσοχή και ποιας τράπεζας το λογαριασμό θα δηλώσεις γιατί οι περισσότερες κρατάνε προμήθεια. Στην Γενική Ταχυδρομική μου είπαν προχθές ότι καλώς προσκόμισα λογαριασμό της Alpha Bank γιατί δεν κρατάει προμήθεια όπως άλλες. Όσο για τα χρήματα κατατέθηκαν στο λογαριασμό μου την επόμενη μέρα παραλαβής του αντικειμένου. Υ.Γ.Δεν έχω καμία προσωπική σχέση με συγκεκριμένη τράπεζα ή courier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση