messalion Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα Εχτες το βραδυ εβρεχε σαν το διαολο απο το βραδυ μεχρι το πρωι Εκλεισα τον υπολογιστη κανονικα και οταν πηγα να τον ανοιξω η καρτα ηχου μου εδινε ρευμα χωρις να εχει ανοιξει ο υπολογιστης ΚΑΝ.Τον ανοιξα και δεν ειχα ηχο.Ο υπολογιστης δειχνει οτι παιρνει σημα οταν βαζω κομματι να παιξει και οι σταθμες δουλευουν κανονικα. Τι γινεται ωρα παλικαρια ? παω για καινουργια καρτα ? Χναρακηηηηηηη !!!!! help ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Πρώτα δοκίμασέ την σε άλλον υπολογιστή να σιγουρευτείς ότι είναι όντως πρόβλημα της κάρτας. Μπορεί να φταίει π.χ. το USB του υπολογιστή ή κάτι από τον υπολογιστή, λέμε τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Πρώτα δοκίμασέ την σε άλλον υπολογιστή να σιγουρευτείς ότι είναι όντως πρόβλημα της κάρτας. Μπορεί να φταίει π.χ. το USB του υπολογιστή ή κάτι από τον υπολογιστή, λέμε τώρα... Το εκανα πριν λαβω την απαντηση σου και την δοκιμασα στο pc που εχω στο προβαδικο.Τιποτα.......το ιδιο προβλημα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Επικοινώνησε μαζί μου από Δευτέρα να το φέρεις από εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση