Προς το περιεχόμενο

Lisenced Floyd Rose και Dropped D

kontras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άρα μιας και χρησιμοποιείς το τρέμολο πάνω κάτω σε ορισμένα τραγούδια και θες και ντροπ, η λύση tremol-no + tuna είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά αυτή τη στιγμή. Η λύση πουλάω κιθάρα / αγοράζω κιθάρα αν και είναι η καλύτερη αν πάρεις π.χ. μια superstrat με καθιστό τρέμολο, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και πιο ποιοτική από την 555 (σόρρυ αλλά η αλήθεια να λεγεται) θα σε επιβαρύνει πολύ περισσότερο.

Καλη τύχη.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Θενκ γιου μαν

ναι δεν είμαι σε φάση να πάρω άλλη κιθάρα, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους (που τέτοια εποχή έρχονται πρώτοι) αλλά γιατί την 555 την έχω πολλά χρόνια και την αγαπώ πολύ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Dreamers come and go, but a dream's forever

Αν και ξερω οτι ζοριζεσαι,μια δευτερη κιθαρα γυρω στα 100-150ε,κουρδισμενη σε drop d ειναι η καλυτερη λυση...εστω καμια δανεικη βρε αδερφε ;D

Slow must go on....!!!!

ξέρεις ποιά είναι η βλακεία;;;

Θα χω μια ibanez555 για τα φανκοτράγουδα και μια squier κόκκινη (η πρώωωωωτη πρώτη μου κιθάρα) για να παίζω τις βαβουριές μουαχαχα. φαντάζεσαι σκηνικό;;;

Dreamers come and go, but a dream's forever

ξέρεις ποιά είναι η βλακεία;;;

Θα χω μια ibanez555 για τα φανκοτράγουδα και μια squier κόκκινη (η πρώωωωωτη πρώτη μου κιθάρα) για να παίζω τις βαβουριές μουαχαχα. φαντάζεσαι σκηνικό;;;

Πιστεψε με αν παιζετε καλα και το γουσταρετε,κανενας δε θα κοιταει τις κιθαρες σας!!!

And for the record κ εγω με μια squier κοκκινη παιζω καφριλες και με εχει βολεψει απιστευτα!!!

Slow must go on....!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου