Προς το περιεχόμενο

Επιλογή μαγνητών για squire VM

Mprob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Επειδή μερικοί  ;) προτείνουν τα ίδια και τα ίδια,

Φίλος, δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά ΔΕΝ πρότεινα Villex- το έκανε άλλος  :o ;D

Καθότι να πεις στον άλλον, βάλε αμερικάνικο μπουτίκ μαγνήτη στο κουτσουράκι... ε, είναι λίγο «εξτραβαγκάντ» αν και την έχω κάνει την ματσόλα  ;D

Εγώ θα του έριχνα ιδέα να τσεκάρει και τους Wilkinson- που είναι τζάμπα και πολύ- μα πάρα πολύ βροντεροί (έχω έναν ΜΜ στιλ σε μια κόπια Stingray και μιλάμε για πολλά γκάζια)  :D

ΥΓ: και φυσικά πάντα τους passive  ;)

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φίλος, δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά ΔΕΝ πρότεινα Villex- το έκανε άλλος  :o ;D

α) Σε πειράζω και βου) τους έχεις ξαναναφέρει.

Εγώ όμως ήμαν οριτζινάλ ®

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

• Moderator

α) Σε πειράζω και βου) τους έχεις ξαναναφέρει.

Εγώ όμως ήμαν οριτζινάλ ®

Α) Το ξέρω  ;D

Β) Εγώ πάντως δεν σου κρύβω ότι σοκαρίστηκα όταν είδα ότι συνφορουμίτης ανέφερε τους Villex  :o  ;D Να φανταστείς ότι σκέφτηκα, «ωχ, θα με κυνηγάει ο Κώστας»  ;D ;D ;D

Πάντως οι Wilkinson που προτείνω, κάνουν 33 λίρες το κομμάτι- 66 το σετάκι, όπερ 82 σχεδόν ευρώπουλα. Μάζι με τα μεταφορικά (από Αγγλία) να του πάνε ούτε μια 100αρα. Ας πούμε ότι είναι ένα «λογικό» κόστος αναβάθμισης για αυτό το όργανο.

Από την άλλη, παίζουν κάτι J σετάκια στις αγγελίες σε χαμηλότερες τιμές, που και αυτά θα έπαιζαν πολύ καλύτερα από τους υφιστάμενους DD που έχει το κούτσουρο.   

Το θέμα σε αυτές τις δουλειές (αναβάθμισης «σκουίερ» κούτσουρων)  ;D είναι το πόσο αξίζει να ρίξεις πολλά λεφτά... Γιατί αν είναι να σου πάει η αναβάθμιση + ενάμιση όργανο, καλύτερα πούλα το και πάρε άλλο...  ;D

Το θέμα σε αυτές τις δουλειές (αναβάθμισης «σκουίερ» κούτσουρων)  ;D είναι το πόσο αξίζει να ρίξεις πολλά λεφτά... Γιατί αν είναι να σου πάει η αναβάθμιση + ενάμιση όργανο, καλύτερα πούλα το και πάρε άλλο...  ;D

Ρε συ, ξέρεις πόσο έχουν πάει τα 75RI ?  ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

• Moderator

Ρε συ, ξέρεις πόσο έχουν πάει τα 75RI ?  ;D

;D ;D ;D

Νταξ μωρέ, 1300 με 1600 (τιμή σε... πενιχρά δολάρια και όχι σε κραταιό ευρώ)  ;D ;D ;D

Λεφτά υπάρχουν  ;D ;D ;D ;D ;D

ΥΓ: Πλάκα στην πλάκα με μόλις (που λέει ο λόγος  ;D )  900 κάτι ευρώ , εδώ από την ημεδαπή, παίρνεις ένα ξεγυρισμένο... Γιδολή, που επί της ουσίας είναι RI από τα τότε  ;) ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου