S9F Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 ...και αν υποφέρετε από καρδιολογικά προβλήματα,κρίσεις πανικού ή άγχους ή είστε γενικά νευρικός/αγχώδης τύπος,δείτε το υπ΄ευθύνη σας... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Μου θύμισε μια ιστορία…δεν ξέρω κατά πόσο είναι αστικός μύθος. Ένας χεβυμεταλάς ξύπνησε από κάτι κομπρεσέρ που εκτελούσαν εργασίες εκσκαφής στον παρακείμενο δρόμο, πλησίον της οικίας του. Ξύπνησε και αναφώνησε….: «Πώ, πω….τι κομματάρα είναι αυτή»!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 ;D ;D Απίστευτος ο τύπος. Στα 900 ήταν ήδη inaudible kate me. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Ξύπνησε και αναφώνησε… ...Up the Compressors? ;D ;D Στα 900 ήταν ήδη inaudible kate me. Ακόμα "άκουγες";Στα 900 είχα ήδη μιά μυγοσκοτώστρα δίπλα μου καλού-κακού και είχα το νου μου... ;D Μπορεί να μας πει κάποιος που ασχολείται με το...άθλημα αν είναι ανθρωπίνως δυνατό αυτό που είδαμε ή ο συγκεκριμένος έχει κάποιο..."inner Fast Forward"; :D ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Α! Έλα εντάξει σιγά το πράμα. Καλά άντε θα με ζορίσει λίγο αλλά δεν είναι και τίποτα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ρε το παλιάρι μπράβο του,εδώ μόνο για να το ακούσεις και να καταλάβεις τι γίνεται ζορίζεσαι φαντάσου να το παίξεις κι'όλας ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Σαν το ανεκδοτο... -να το παμε στα 1000bpm? -Κατσε ρε φίλε, δεν ειμαι και ο Μαλμστιν :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Από μια φάση και μετά ο τύπος είναι σαν να του ρίξανε νέφτι στον πισινό ;D ;D ;D ;D ;D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Μου φανηκε τοσο αχρηστο οσο και οι αγωνες body building!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 But I have a girlfriend. 8) In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 Εμένα πάλι μου θύμισε καλοκαίρι η όλη φάση.. Εκείνο το κουνούπι που ενώ κοιμάσαι φέρνει βόλτες γύρω από το κεφάλι σου και αρχίζεις τα αυτοσφαλιαρώματα,τα κεφαλοκλειδώματα.. Και εκεί που νομίζεις ότι επιτέλους θα κοιμηθείς,ακούς ξανά βζζζζζζζζ,μπζζζζζζζζζζ και τα νεύρα σου είναι στα 999 bpm.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση