fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Πώς σας φαίνεται (όχι ο Allan, το πετάλι ;D)? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Τρελό ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ, ο ΘΕΟΣ στο πρώτο video! ;D ;D ;D ;D Το πετάλι θες εσύ…..μμμμμ σαν Holdsworth ακούγεται… ;D ;D ;D Seriously… μια χαρά είναι το πετάλι…απλά εγώ έχω ένα θέμα με τα signature…..ΔΕΝ με αρέζουν.. ;D ;D ;D Πες με πόσο έχει...να σε πώ. ;D edit: Υ.Γ. Πάχυνε η μου φαίνεται; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξερω για το πεταλι, αλλα ο γερο-Allan ειναι απολαυση, οπως παντα. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Ωραίο το πετάλι μου άρεσε η τιμή του πάνω κάτω είναι αυτή(σύντομη έρευνα) http://proguitarshop.com/rockett-allan-holdsworth-overdrive.html 229 πολλά μου φαίνονται,είπαμε καλό,αλλά πετάλι είναι όχι ενισχυτής(ισχύει και γι άλλα). Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξερω για το πεταλι, αλλα ο γερο-Allan ειναι απολαυση, οπως παντα. 8) +1000000 o θειούλης είναι απίστευτα τεράστιος μουσικός. Έχω δε την αίσθηση ότι δεν έχουμε αντιληφθεί 100% το πόσο πρωτοπόρος και πόσο σπουδαίος είναι... Ακόμα και εμείς που τον πάμε με τα 1000.. ;) ;) ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 Έχει γύρω στο 200άρι, είναι ακριβό. Seriously… μια χαρά είναι το πετάλι…απλά εγώ έχω ένα θέμα με τα signature…..ΔΕΝ με αρέζουν.. ;D ;D ;D Ακόμα κι αν γράφει LK στην ούγια? ;D ;D ;D Όντως ο Allan είναι απολαυστικότατος, ναι πάχυνε λίγο ;D, αλλά το χιούμορ και η σεμνότητά του (εκτός του παιξίματος βέβαια) είναι απίστευτα. Η πλάκα είναι ότι παρ' όλη την σχέση του με τα blues (που περιγράφει στο video) σχεδόν όλα τα reviews του πεταλιού, έχουν γίνει με blues παιξίματα. Άλλο ένα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση