fotmos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά!! Σήμερα αγόρασα το πρώτο μου πυκνωτικό μικρόφωνο! Το Bluebird της Blue! (πολύ καλό για τα 260,00€!) Η ερώτηση που έχω είναι η εξής: όταν το συνδέω στην κονσόλα, το phantom πρέπει να είναι ανοιχτό ή κλειστό? Και όταν το αποσυνδέω? Υπάρχει κάποια "ειδική" διαδικασία, ή απλά βάζω/βγάζω το καλώδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotmos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρει κανένας ή το θεωρείτε τόσο αυτονόητο που βαριέστε να απαντήσετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 ή μπορει να μην έχει μπει κάποιος που να ξέρει... υπομονή και μια έρευνα στο ίντερνετ εν τω μεταξύ ίσως βοηθήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ddt Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 να παθει κατι με το φαντομ κλειστο χλωμο το κοβω.καλο θα ηταν να ειναι κλειστο για να ζησει λιγο παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotmos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ για την συμβουλή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2012 Οι γνώμες γενικά διίστανται. Οι περισσότεροι λένε ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τη σύνδεση/αποσύνδεση του μικροφώνου με το phantom ανοιχτά. Άλλοι εκφράζουν αμφιβολίες. Επίσης εταιρίες όπως η schoeps, dpa κλπ δεν το "απαγορεύουν". Άλλες όπως η mojave το απαγορεύουν δια ροπάλου ;) Διάλεξε και πάρε. Εγώ προτιμώ να το συνδέω και να το αποσυνδέω με το phantom κλειστό just in case. Δε νομίζω ότι βλάπτει. Υ.Γ. τσέκαρε το manual ενός μικροφώνου από τη mojave http://www.mojaveaudio.com/pdf/MA-201fetManual.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotmos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2012 Φιλε pkole σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Μου ειπες ακριβως αυτο που ηθελα να μαθω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση