Προς το περιεχόμενο

Ιce hockey... Ένα άθλημα που φυτοζωεί στην Ελλάδα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το συνηθισμένο Νοιζ-default καθολικό λούσιμο με ειρωνίες και εριστική διάθεση είναι εντελώς λανθασμένο, και ειλικρινά λυπάμαι πολύ να το βλέπω ως αυτόματη και ευκόλως εννοούμενη αντίδραση για κάποιον που είχε απλά τη διάθεση να μοιραστεί ένα "κρίμα", με μια προσωπική του ευαισθησία που ήλπιζε πως θα γινόταν σεβαστή. Προφανώς, δεν θα έπρεπε να μοιραστεί τίποτε. Ας προσέχει στο μέλλον...

Συμφωνώ. Τον πήρατε απ' τα μούτρα τον άνθρωπο, και συνεχίσατε να το κάνετε και αφότου είδατε ότι το θέμα τον απασχολεί σοβαρά. Δε λέει...

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 48
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

μη τον κλαις  έχει πει  τα χειρότερα για  τα fender μπάσα κάλα να πάθει ... να ακούει σάπια ... ;D

Τώρα που το σκέφτομαι μόλις βρήκα σωστή χρήση για τα μανίκια jazz bass... Με ένα ρουτάρισμα θα μπορούσαν να γίνουν καλά junior sticks... Ακριβώς 34'!!! ;D

LA ROJΑ ARMADA

να τος  δεν σας τα λεγα  εγώ  ;D ;D

Εμείς τον ξέρουμε...και θα πούμε και 2 λογάκια στο Διοικητή του...ο Μπλόντης δεν τον ξέρει 8)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Εγώ πάντως είμαι πρόθυμος να αναγνωρίσω πως τα σχόλιά μου δεν ήταν politically correct.

Και γω είμαι σχεδόν πάντα πρόθυμος να μου το ανανγνωρίσω αυτό.

Αρ γιου γκοινγκ του σπανκ μι μιστελ τιτσελ ?

With a frat ladius p bass neck prease.....

Τώρα που το σκέφτομαι μόλις βρήκα σωστή χρήση για τα μανίκια jazz bass... Με ένα ρουτάρισμα θα μπορούσαν να γίνουν καλά junior sticks... Ακριβώς 34'!!! ;D

Always trust a Fender to do the job. Any job.  ;)

...και θα πούμε και 2 λογάκια στο Διοικητή του...

Να τον μάθει πρώτα...

Έμαθες τίποτα βρε Funky ;

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Να τον μάθει πρώτα...

Δεν χρειάζεται...εννοούμε τον Διοικητή Στρατού ή τον Υπουργό....για Έβρο καλά είναι για hockey? ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Τα ιδια τραβαμε και εμεις με το rugby...οσο πεφτανε τα φραγκα,μας εκμεταλλευοντουσαν στηριζομενοι πανω στη *αυλα μας να παιζουμε,καναμε ενα σωρο ταξιδια με δικα μας εξοδα χωρις να παιρνουμε φραγκο,μεχρι κ την εθνικη υπηρετησαμε μερικοι παλι με δικα μας εξοδα και ανταυτου δεν υπηρχε ΚΑΜΙΑ βοηθεια,ουτε καν παραχωρηση ενος χωρου και ταυτοχρονα υπηρχαν γηπεδα που σαπιζαν!!!

Slow must go on....!!!!

Τα ιδια τραβαμε και εμεις με το rugby...οσο πεφτανε τα φραγκα,μας εκμεταλλευοντουσαν στηριζομενοι πανω στη *αυλα μας να παιζουμε,καναμε ενα σωρο ταξιδια με δικα μας εξοδα χωρις να παιρνουμε φραγκο,μεχρι κ την εθνικη υπηρετησαμε μερικοι παλι με δικα μας εξοδα και ανταυτου δεν υπηρχε ΚΑΜΙΑ βοηθεια,ουτε καν παραχωρηση ενος χωρου και ταυτοχρονα υπηρχαν γηπεδα που σαπιζαν!!!

Τι εννοείς;

Δεν συνεχίζεται το πρωτάθλημα;

Δεν θα γίνουν οι προγραμματισμένοι αγώνες;

http://www.fira-aer-rugby.com/group-130.htm

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου