Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Αφιέρωσα μερικές ώρες στα δικά μου χθες, και μου ηρθε να ρωτήσω....τότε που τα έψαχνα όλη μέρα και ασχολιόμουν με αυτά . ;D Εννοώ “hard to find” , για όσους δεν κατάλαβαν ;D ;D ;D ;D. Κάνω την αρχή και επιλέγω το: «The Fish That Saved Pittsburgh» OPS- Thom Bell Υ.Γ. Ένα είπαμε :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Mayhem - Dawn of the Black Hearts Αυτό με τον "ξεμυαλισμένο" Dead στο εξώφυλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Αυτό με τον "ξεμυαλισμένο" Dead στο εξώφυλλο... Είπες εξώφυλλο , και σκέφτηκα να το βάλω και εγώ το εξώφυλλο του δίσκου που είπα , στο post μου. Δεν μου λες , για να καταλάβω….βγήκε με δύο εξώφυλλα και αυτό που λες ήταν το hard to find ή γενικά είναι δύσκολο (και βγήκε με ένα cover); Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σπάνιος,ο πρώτος δίσκος του Tim Buckley(Tim Buckley) που κυκλοφόρησε το 1966. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω το πρώτο άλμπουμ των eloy...κάποτε θα έλεγα και το dawn αλλα τώρα κυκλοφορεί και σε σιντί εδώ και 6-7 χρόνια παντού..(τουλάχιστον πρίν κλείσουν τα σιντάδικα στο ελλάντα) www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν μας πειράζει αυτό…να κυκλοφορεί σε cd. Αρκεί η σπανιότητα να συντρέχει στην κυκλοφορία του βινυλίου . Πλέον όλα, more or less, κυκλοφορούν σε cd Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν μου λες , για να καταλάβω….βγήκε με δύο εξώφυλλα και αυτό που λες ήταν το hard to find ή γενικά είναι δύσκολο (και βγήκε με ένα cover); Βγήκε με ένα εξώφυλλο. Πρώτο issue σε 300 copies (έχω ένα από αυτά) και μετά αρκετά re-issues, επίσης αρκετά σπάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Ένας απο αυτούς Sam "Lightnin" Hopkins* – Il Blues http://www.discogs.com/Sam-Lightnin-Hopkins-Il-Blues/release/3714447 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Ένας απο αυτούς Sam "Lightnin" Hopkins* – Il Blues Επ, έναν είπαμε ...αν πεις και άλλον, θα πω και εγώ.... :P :P ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον να μιλούσαμε για το ποιο συλλεκτικό άλμπουμ της δισκοθήκης μας έχει την μεγαλύτερη αξία στην συλλεκτική αγορά (εκτίμηση μέσω Ebay και Popsike), γιατί αλλιώς απλά θα αρχίσουμε να αναφέρουμε κουφά και πιθανόν παντελώς άγνωστα ονόματα με ελάχιστα κομμάτια κυκλοφορίας το καθένα κλπ. Εγώ πχ. έχω αρκετά. Αλλά μιας και θα μπαίναμε σε φιγούρα mode (το οποίο προσωπικά το απεχθάνομαι), θα ζητούσα απλά να μείνουμε σε σχετικά γνωστά ονόματα... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση