trolley Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2006 Η ταινία-ντοκυμανταίρ του Σκορσέζε με τίτλο "No Direction Home" υπάρχει (προς μεγάλη μου χαρά) σε γνωστή αλυσίδα βιντεοταινιών. Την νοίκιασα, την είδα και θα την ξαναδώ. Είναι ένα άλλος τρόπος για να περάσετε το αποψινό βράδυ και πραγματική μελέτη της ιστορίας της σύγχρονης μουσικής. Δε θα σας προσβάλλω λέγοντάς σας ποιο είναι το θέμα της. ¶ντε... βουρ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2006 Στο IMDB έχει πάρει 8.7/10 !!! 8O :o Εδώ μπορείτε να δείτε το trailer: http://www.imdb.com/title/tt0367555/trailers www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2006 Το γαματο ειναι πως οσοι εχουμε ψηφισει εχουμε βγαλει τον Dylan τιτανα...Αυτα ειναι!!! -Ωπ τι λεω,μονο εγω εχω ψηφισει... :roll: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση