notlrac Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 Μία και όχι μόνο ιδέες ρυθμικής κιθάρας σε blues φόρμες! enjoy 8) Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Μπες εδώ http://www.hardinburns.com/Music.html και άκου (σε Free Partial Stream) το Coney Island Moon από το CD "Coney Island Moon" και κλάψε ;D Υ.Γ το κομμάτι έχει λάθος τίτλο . Είναι το "Burnt Sienna" Y.Γ 2 , Electric Guitar , Albert Lee Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Λίγο ακόμη να κρατούσε αυτό το βίντεο και θα είχα πετάξει τις κιθάρες μου στο τζάκι, μαζί με το δεξί μου χέρι... ;D Que pechtour! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Ευτυχως που ΔΕΝ παιζω blues γιατι θα ειχα αυτοκτονησει... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Ούτε εγώ παίζω μπλουζ αλλά για καλό και για κακό, πήρα ένα τηλέφωνο στη 24ωρη γραμμή υποστήριξης "Μην πατήσεις τη σκανδάλη" ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Ωραιος ο notlrac και το βιντεο επισης! Ο χοντρος ειναι εγκυκλοπαιδεια στα διαφορα μπλουζ στυλ. Η ρυθμικη του αλλα και η λιντ του σπανε κοκκαλα. Τεραστιος παικτης και ισως απ τα πιο δυνατα ονοματα σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 :o :o :o :o :o :o :o :o Βλεποντας το θυμηθηκα μια βιογραφια τυ F. Zappa στην οποια ο ιδιος ελεγε οτι αν θελεις να μαθεις κιθαρα, βγαλε με ακκορντα τη μελωδια ενος οποιουδηποτε τραγουδιου...easier said than done.... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Ευτυχως που ΔΕΝ παιζω blues γιατι θα ειχα αυτοκτονησει... ;D ούτε ο Kirk Fletcher, στο συγκεκριμένο κομμάτι παίζει blues...οπότε μην τρελλαίνεσαι ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Φοβερός παίχτης... :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 ούτε ο Kirk Fletcher, στο συγκεκριμένο κομμάτι παίζει blues...οπότε μην τρελλαίνεσαι ;D ;D Μια χαρα μπλουζ ειναι αυτο που παιζει βρε Ανεστη και τετοια πραγματα παιζουν πολλοι μπλουζιστες σημερα και εχουν παιξει στο παρελθον(ο Junior Watson,o Robillard,ο Τ-Bone,ο Ηollywood fats και ενα σωρο αλλοι). Απλα βαζει και δυο,τρια,πεντε πραγματα παραπανω-δεν παυει να ναι blues/jump/jive οπως θελει κανεις το λεει. Τωρα θα μου πεις "εγω το βλεπω πιο jazzy"-OK πασο. Μαλλον προσπαθεις να προλαβεις τις αυτοκτονιες. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση