aris 17561 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους . Αυτά τα 2 εφέ ειναι τα μόνα που χρειάζομαι . Επειδή δεν μου αρέσουν τα πολλά πεταλια και τα πολλά καλώδια , υπάρχει κανένα πεταλι με αυτά τα 2 εφέ ; Ευχαριστώ . http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 Έχεις δει το Visual Sound H20? Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 Αμέ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 Έχεις δει το Visual Sound H20? Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Ενα πράγμα που δεν έχω ξεκαθαρίσει ποτέ ειναι αν το ecko με το delay ειναι το ίδιο πράγμα . http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 Ενα πράγμα που δεν έχω ξεκαθαρίσει ποτέ ειναι αν το ecko με το delay ειναι το ίδιο πράγμα . Το echo κάνει : Έκο-κο-κο-κο-κο To delay κάνει Ντιλέι-ιλέι--λέι λέι λέι, , πως δε μ' αγαπάει λέει λέει λέει--λέει μα κρυφά για μένα κλαίει Άρα δεν είναι το ίδιο ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2012 http://www.noiz.gr/index.php?topic=184555.0 (με ένα λαθάκι: το Meazzi και το Schaller, αν και είχαν περιστρεφόμενο δίσκο, αυτός στην επιφάνειά του δεν είχε μεταλλική μαγνητική επιφάνεια όπως το Binson αλλά ένα είδος ταινίας) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Όντως, το Visual Sound είναι η πρώτη επιλογή, αν και προσωπικά το βρίσκω λίγο... μεγάλο, ακόμα και για 2 σε 1 φάση. Για περίπου τα ίδια λεφτά, βέβαια, θα μπορούσες να πάρεις και ένα πολυ-εφφε / πεταλιέρα, καποιο μικρό όπως αυτά της Zoom και να την χρησιμοποιείς μόνο για chorus & delay. Μην σου πω ότι ακόμα καλύτερα θα είναι, μιας και θα έχεις περισσότερες επιλογές για την διαμόρφωση του delay. Σημαντικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Όντως, το Visual Sound είναι η πρώτη επιλογή, αν και προσωπικά το βρίσκω λίγο... μεγάλο, ακόμα και για 2 σε 1 φάση. Για περίπου τα ίδια λεφτά, βέβαια, θα μπορούσες να πάρεις και ένα πολυ-εφφε / πεταλιέρα, καποιο μικρό όπως αυτά της Zoom και να την χρησιμοποιείς μόνο για chorus & delay. Μην σου πω ότι ακόμα καλύτερα θα είναι, μιας και θα έχεις περισσότερες επιλογές για την διαμόρφωση του delay. Σημαντικό. Σωστό αλλα σκέφτομαι την ποιότητα την ηχητική στο τέλος . Δηλαδή δεν θα ειναι πιο ποιοτικό το αποτέλεσμα απο 1 αναλογικό πεταλι σε σχέση με ένα ψηφιακό πολυ εφέ ; Γιατι αλλιώς να έβαζε ενδιάμεσα στην λουπα μια line6 hd300 που ετοιμάζομαι να πάρω . Το θέμα ειναι πως όλα αυτά τα τεράστια πολυ εφέ με το που τα συνδέεις στην λουπα , και χώρις καν να έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο απο τα εφε τους σου χαλάνε το σήμα του ενίσχυτη κατα πολυ . http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Σωστό αλλα σκέφτομαι την ποιότητα την ηχητική στο τέλος . Δηλαδή δεν θα ειναι πιο ποιοτικό το αποτέλεσμα απο 1 αναλογικό πεταλι σε σχέση με ένα ψηφιακό πολυ εφέ ; οχι,μια και τα περισσοτερα delay πεταλια ΨΗΦΙΑΚΑ ειναι,(μονο το chorus στο H2O ειναι αναλογικο),εξαλου δεν εχουμε 1980,2012 εχουμε και τα ψηφιακα εφε εχουν πλεον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ηχο ,προσωπικα προτιμω τα ψηφιακα effects για την ακριβεια ,την καθαροτητα και την απουσια θορυβου που εχουν,ασε που, στα δικα μου αυτια τουλαχιστον, "επηρεαζουν" και πολυ λιγοτερο τον ηχο του ΕΝΙΣΧΥΤΗ (που ειναι και το Α και το Ω του ηχου) απο τα αναλογικα πεταλια (εχω δηλ. στην τελικη ποιο φυσικο "λαμπατο" ηχο μια και τα εφε δεν ειναι το..."κυριως πιάτο" αλλα απλα το "επιδόρπιο" στον ηχο μου if you know what I mean ;D). Γιατι αλλιώς να έβαζε ενδιάμεσα στην λουπα μια line6 hd300 που ετοιμάζομαι να πάρω τοτε δεν χρειαζεσαι κανενα πεταλακια η ΗD300 εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ chorus & delays. . Το θέμα ειναι πως όλα αυτά τα τεράστια πολυ εφέ με το που τα συνδέεις στην λουπα , και χώρις καν να έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο απο τα εφε τους σου χαλάνε το σήμα του ενίσχυτη κατα πολυ . και εδω κανεις λαθος ,τα περισσοτερα εχουν πολυ μικροτερη επιδραση στον ηχο απο μια σειρα πεταλιων (φτανει φυσικα να ξερεις να τα χρησιμοποιεις και να εχεις διαβασει το manual) η ΗD300 σιγουρα θα συμπεριφερθει καλύτερα απο τη συντριπτικη πλειοψηφια των "αναλογικων" πεταλιων στη λουπα του ενισχυτη σου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Σωστό αλλα σκέφτομαι την ποιότητα την ηχητική στο τέλος . Δηλαδή δεν θα ειναι πιο ποιοτικό το αποτέλεσμα απο 1 αναλογικό πεταλι σε σχέση με ένα ψηφιακό πολυ εφέ ; Γιατι αλλιώς να έβαζε ενδιάμεσα στην λουπα μια line6 hd300 που ετοιμάζομαι να πάρω . Το θέμα ειναι πως όλα αυτά τα τεράστια πολυ εφέ με το που τα συνδέεις στην λουπα , και χώρις καν να έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο απο τα εφε τους σου χαλάνε το σήμα του ενίσχυτη κατα πολυ . Στην 1η ερώτησή σου, η απάντησή μου είναι ''όχι απαραίτητα''. Τα ψηφιακά time-based fx, όπως καλή ώρα delays, choruses, flangers ακούγονται πάρα πολύ πειστικά, κατά την γνώμη μου. Και η TC Εlectronics έχει ψηφιακά FX και ακούγονται απίστευτα και πολύ καλύτερα από πολλά αναλογικά, χωρίς τα προβλήματα των αναλογικών. Τώρα, αν χρησιμοποιείες πεταλιέρα στo loop και δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα, μπορεί να μην φταίει η πεταλιέρα φίλε μου, αλλά... το loop! Tί ενισχυτή χρησιμοποιείς; Έχεις χρησιμοποιήσει αναλογικά εφφέ ξανα στο loop χωρίς πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση