Προς το περιεχόμενο

αναβαθιση monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν το πιανω αυτο το "εμπορικο παιχνιδι", να πουλας κατι σαν μοναδα οταν ξερεις οτι κανεις δεν αγοραζει το συγκεκριμενο προιον σαν μοναδα αλλα σαν ζευγος.chin.gif

Θα μας απαντηση ο Κος Χναρακης αυριο  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις, όπως τηλεοπτικό στούντιο μοντάζ (όταν το στάνταρντ ήταν μονοφωνικό), στήσιμο surround ( 5 ή 7 ηχεία), αγορά ενός μόνο ως αντικατάσταση χαλασμένου κλπ.

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις, όπως τηλεοπτικό στούντιο μοντάζ (όταν το στάνταρντ ήταν μονοφωνικό), στήσιμο surround ( 5 ή 7 ηχεία), αγορά ενός μόνο ως αντικατάσταση χαλασμένου κλπ.

Σωστο και αυτο  ;)

Δεν ξερω ποιος θα φτιαξει surround set με monitor ηχεια, αλλα απ'την αλλη γιατι οχι?chin.gif

Η αντικατασταση χαλασμενου monitor απ'την αλλη δεν νομιζω να ειναι λογος που πουλανε ακριβα monitors σαν μοναδες, υποτιθεται μπορεις να αντικαταστησεις ενα χαλασμενο μεσω αντιπροσωπειας/service. 

Specs talks, M🐮🐮gs walks

φιλε degdekis σε ευχαριστω που απαντισες και για τις συμβουλες σου.

για το θεμα 8αρια πρεπει να κανω κατι γιατι οταν θελω να τσιμπησω κατι παρα πανω τα DS3 γονατιζουν και ειδικα οταν θελω να παιξω με 2,3 πλικτρα και βαζω combis μπουκονουν και δεν θελω να τα τιναξω στον αερα ειμαι ευχαριστημενος απο τα Roland και δεν θα τα αλαξω ειχα καλα αποτελεσματα σε ενα progect μου με ενα ψευτο mastering και το καταλαβα οταν πηγα στην ηχοτρον και το ακουσα απο Dynaudio και Genelec.

Σαφως ηθελε ηχολιπτικα διορθωση το κοματι αλλα σαν αποτελεσμα δεν επεσα τρομερα εξω + οτι  οταν θελω να το ακουσω ποιο δυνατα χανω.

Θύμισέ μου..τα roland τι γούφερ έχουν και μπουκώνουν? Γιατί εμένα ούτε τα 4ρια μου δεν μπουκώνουν πια με τον τρόπο που μιξάρω (όλα τα κανάλια χαμηλα και το μάστερ χαμηλά και τα ηχεία δυνατά). Για να τα μπουκώσω θα πρέπει να ψιλοξεκουφαθώ και γενικά οι πολύ δυνατές εντάσεις πιστεύω είναι για όταν διορθώνεις μια λεπτομέρεις και σολάρεις ένα κανάλι. (σαν να κάνεις ζουμ πάνω σε μια ηχητική δυσμορφία ενός καναλιού). Αν βάλω πολυ δυνατά τα ηχεία σε σημείο που θα μπουκώσουν-παραμορφώσουν θα είναι τόσο δυνατά που ούτως ή αλλώς σε αυτό το επίπεδο ήχου θα πάθαινα πονοκέφαλο αντίνα κάνω μίξη. Κάλά για τα 6ρια που είχα παλιά δεν το συζητάω, τα είπα και πριν...εντελώς άθικτα απο το 3 και πάνω, σε ένα δωμάτιο περίπου 10τμ.

www.thedamnationproject.com

Θύμισέ μου..τα roland τι γούφερ έχουν και μπουκώνουν? Γιατί εμένα ούτε τα 4ρια μου δεν μπουκώνουν πια με τον τρόπο που μιξάρω (όλα τα κανάλια χαμηλα και το μάστερ χαμηλά και τα ηχεία δυνατά). Για να τα μπουκώσω θα πρέπει να ψιλοξεκουφαθώ και γενικά οι πολύ δυνατές εντάσεις πιστεύω είναι για όταν διορθώνεις μια λεπτομέρεις και σολάρεις ένα κανάλι. (σαν να κάνεις ζουμ πάνω σε μια ηχητική δυσμορφία ενός καναλιού). Αν βάλω πολυ δυνατά τα ηχεία σε σημείο που θα μπουκώσουν-παραμορφώσουν θα είναι τόσο δυνατά που ούτως ή αλλώς σε αυτό το επίπεδο ήχου θα πάθαινα πονοκέφαλο αντίνα κάνω μίξη. Κάλά για τα 6ρια που είχα παλιά δεν το συζητάω, τα είπα και πριν...εντελώς άθικτα απο το 3 και πάνω, σε ένα δωμάτιο περίπου 10τμ.

εχει 5' και τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ειναι αυτα:

The DS-30A 24-bit Digital Reference Monitors are the most affordable way to add pristine 24-bit/96kHz digital monitoring to your studio. These ultra-compact monitors utilize a 30-watt bi-amp design with custom crossover circuitry to deliver crystal-clear sound and flat frequency response. They're the perfect match for Roland and BOSS digital studios, or for any application where a smaller monitor is needed without compromising sound quality.

- Ultra-affordable powered nearfield monitors with flat frequency response

- 24-bit/96kHz digital input; balanced XLR/TRS input for analog applications

- 5” foamed polypropylene LF driver and 1” soft dome HF driver; magnetically shielded

- 30W bi-amplifier design with active crossover for minimal phase shift and distortion

- Adjustable input level, low frequency and high frequency trims

- Convenient front power switch

και αυτα:

http://www.roland.com/products/en/DS-30A/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου