fotaraslynch Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Χαιρετώ τους Noizάδες! Παίδες επειδή την είδα ρομαντικός, λέω να αφήσω για λίγο την ηλεκτρική και να αγοράσω καμιά ακουστική κιθάρα φθηνή γύρω στα 100-150 ευρώ για να παίζω και καμιά μπαλάντα στη γυναίκα μου! Ποια η γνώμη σας για αυτήν εδώ; http://www.thomann.de/gr/fender_cd60_bk.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 αυτή έχω και εγώ και είμαι αρκετά ικανοποιημένη από την ποιότητα κατασκευής και από τον ήχο.. . έχω περάσει τις Ernie Ball Earthwood (11αρες) και νομίζω πως ακούγεται ακόμα καλύτερα. Γενικά για Low budget ακουστική είναι μια χαρά. I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Πολύ ωραία φαίνεται φίλε fotaraslynch. Ρίξε επίσης αν θέλεις μια ματιά και στις αγγελίες, γιατί κατά καιρούς κυκλοφορούν πολύ καλά όργανα. Και τελευταίο και σημαντικότερο...δοκίμασε οπωσδήποτε πριν αγοράσεις! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zakky Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Ψαξε τις cort. Θα σε ενθουσιασει η ποιοτητα τους, τοσο κατασκευαστικα οσο και ηχητικα. Η τιμη τους ειναι αρκετα χαμηλη για αυτα που προσφερει. Σιγουρα υπερεχει των fender στην κατηγορια τιμων που εσυ κυμαινεσαι. Αν βρεις και καποια μεταχειρισμενη, τοτε ακομη καλυτερα. SOSte ta FREEkia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Αν είσαι από Θεσσαλονίκη πέρνα μια βόλτα από τον Μαυρομουστάκη που έχει πάρα πολλές ακουστικές. Εγώ έχω να σου προτείνω τις Takamine αν σου αρέσει ένα λίγο σκληρό μπράτσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε και lag αν βρεις πουθενά καμιά. Παίξε μαζί της λίγο (t66) και αν δεν είσαι κουφός θα μείνεις μ*****ς με την κατηγορία τιμής που βρίσκεται γιατι ηχητικά είναι πολύ πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JesseJames Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 +1 για τις Cort. έχω μια Cort Earth Grand αγορασμένη καινούρια απο Θεσσαλονίκη η οποία με έχει συνοδεύσει κατ' αποκλειστικότητα σε όλες μου τις ακουστικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Solid top, fishman(με ενσωματωμένο κουρδιστήρι ;D), κάπως λεπτό μπράτσο, ίσως αρκετά λεπτό για τα γούστα μου η συγκεκριμένη, αλλά αξιόπιστη και ανθεκτική στην κακομεταχείριση και με ένα σετάκι bronze ή phosphor/bronze ακούγεται ιδιαίτερα "τραγανιστή" :D Άποψή μου είναι πως θα άξιζε να κινηθείς σε λίγο υψηλότερο budget, αν αυτό είναι δυνατό, για ένα παρόμοιο όργανο, καθώς πιστεύω πως η διαφορά στην ποιότητα είναι αρκετά μεγαλύτερη από τη χρηματική, αναλογικά πάντα. Soulshine is better that sushine, is better than moonshine, damn sure better than rain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε και lag αν βρεις πουθενά καμιά. Παίξε μαζί της λίγο (t66) και αν δεν είσαι κουφός θα μείνεις μ*****ς με την κατηγορία τιμής που βρίσκεται γιατι ηχητικά είναι πολύ πιο πάνω. Συμφωνω απολυτα ...!! την εχω 2 χρονια και το οργανο ειναι σουπερ. Αγοραστικε μετα απο κρας τεστ περιπου 10 κιθαρων στην τιμη 100-250 ευρω και ηταν ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη σε ηχο και κατασκευη και εννοειται value for money !!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 εγώ θα σου προτείνω 2 κιθαρες πολυ σωστές κατα την γνώμη μου η μια είναι η φθηνή ακουστική του θωμαν με 45 ευρώ http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbcg45.htm και η άλλη ειναι η cort earth εγώ έχω την 100ns αλλα ξεφευγει λίγο απο τα 150 http://www.thomann.de/gr/cort_earth100ns.htm και τις 2 κιθαρες τις έχω και παιζω κυρίως blues jamming ειναι και οι 2 πολυ καλές αν δε θες να δωσεις αρκετά λεφτα θα σου έλεγα να αγοράσεις την benton φιλαράκο η κιθάρα είναι πολυ γουστιοζα θα πάθεις πλάκα καμιά σχέση με τις φθηνιαρες των 100 ευρώ παρτην και κάψτην στο τζάκι αμα δε σου κάνει ;) μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση