Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Brian Setzer - Sleepwalk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Ναι έχεις δίκιο, δεν είναι αυτός ο ήχος που έχω στο μυαλό μου... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Ναι έχεις δίκιο, δεν είναι αυτός ο ήχος που έχω στο μυαλό μου... Ευτυχώς...γιατί θα έχανα πάσα ιδέα για σένα... ;D Πω-πω, βρήκα τον ήχο στο Νο1 απαίσιο... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Ευτυχώς...γιατί θα έχανα πάσα ιδέα για σένα... ;D Πω-πω, βρήκα τον ήχο στο Νο1 απαίσιο... Μια ζωη καρεκλας.... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Μια ζωη καρεκλας.... ;D ;D Ρε φίλος...άσε με, τουλάχιστον κάθε Παρασκευή να έχω άποψη ;D ;D ΥΓ. Και βάζε τόνους...με είπες καρέκλα ή καρεκλά...για να ξέρω να θυμώσω ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Ρε φίλος...άσε με, τουλάχιστον κάθε Παρασκευή να έχω άποψη ;D ;D ΥΓ. Και βάζε τόνους...με είπες καρέκλα ή καρεκλά...για να ξέρω να θυμώσω ;D Eίπε ότι έχεις car e' class. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Oταν ειδα το Crazy Heart με τον Jeff Bridges ηξερα οτι συντομα θα εχω κιθαρα με TV Jones. Επειδη δεν ειχα χρηματα (ουτε αναγκη) για μια ακομα κιθαρα πηγα απο εδω εδω και δεν το μετανιωσα καθολου Αν ο P90 δεν ηταν τοσο καλος θα ειχα βαλει δυο TV Jones αλλα πολυ δυσκολα θα αλλαξω τον συγκεκριμενο μαγνητη (Lollar). H Τhinline εχει γινει η πιο ευελικτη κιθαρα μου γιατι εχει πολυ καλο καθαρο ηχο εως γκαζι για metal. Οι TV Jones ειναι διπλοι μαγνητες που μπορουν να παιξουν απο country μεχρι metal. To καθαρο τους ειναι το καλυτερο (για το δικο μου γουστο) που εχω ακουσει σε διπλο no split μαγνητη, οσο μπορει να ειναι καλο το καθαρο ενος bridge μαγνητη (δεν ειμαι fan των bridge καθαρων). Παντως οι συγκεκριμενοι (TVJ Classic Plus + Lollar P90) συνδυαζονται αψογα σε ενταση σε ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Μια partcaster tele με τέτοιους μαγνήτες είναι και στα δικά μου σχέδια στο μέλλον. Βέβαια εμένα μου αρέσουν και οι Filter Tron και οι Dynasonic οπότε όταν θα έρθει η ώρα βλέπουμε... ;D Είδα ότι ο Seymour Duncan βγάζει ένα μοντέλο αντίστοιχο του DeArmond DynaSonic και υπάρχει και βίντεο με τους συγκεκριμένου μαγνήτες τοποθετημένους σε telecaster. Δεν γνωρίζω βέβαια αν αξίζουν τον κόπο (σε σχέση με άλλων κατασκευαστών) μιας και δεν τους έχω ακούσει / παίξει live. http://www.seymourduncan.com/products/custom-shop/specialized-1/duncan_dynosoni/ Fender Telecaster, Gretsch 6120, Seymour Duncan Dynasonic Pickups into TELE6120 with Max Panconi Υ.Γ: Εγώ πάντως που είμαι και "καρεκλάς", :P βρίσκω τον ήχο του Setzer εκπληκτικό. ;D Brian Setzer - Mystery Train - Live! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Sf, αν δε σου κανει κοπο δε γραφεις ενα μικρο guide με τις διαφορες "σχολες" gretchoηχου και τους αντιστοιχους μαγνητες τους, τοσο οσον αφορα τους original αλλα και εναλλακτικες που υπαρχουν σημερα στην αγορα? Καθε φορα που προσπαθω να βρω τις διαφορες τους μπαχαλευομαι λιγο. Πχ εδω για τι μιλαμε? Ουτε σαν κλασσικο Setzer ακουγεται ουτε σαν DeArmond μονο Eπι του θεματος elavd, οτι μαγνητες & γεφυρα να βαλεις σε κλασσικη τελε, αυθεντικο Gretch ηχο δε θα παρεις. Ισως πλησιασεις, αλλα no cigar - οι "δομικες" διαφορες ειναι τεραστιες μεταξυ των δυο οργανων. Τωρα απο οσο σε ξερω, τολμω να πω οτι αν βαλεις σε μια απο τις tele σου τους αναλογους μαγνητες και το bigsby και πλησιασεις αυτο τον ηχο το μονο που θα καταφερεις in the long run ειναι να ψηθεις περισσοτερο για αγορα Gretsch. Το πιο τιμιο approach ειναι νομιζω το παρακατω: Βρες και ακουσε μια cabronita tele (or similar). Αν και ΜΟΝΟ αν ο (ωραιοτατος) ηχος αυτος σε ικανοποιει 100%, go ahead και κοτσαρε το bigsby και τους TV Jones στην τελε. Αν ακομα σκεφτεσαι τον ηχο του βιντεο, παρε ενα φακελο, βαλε μεσα σε μετρητα το κοστος του bigsby και των μαγνητων και γραψε απ'εξω με μαρκαδορο GRETSCH. Βαλε το φακελο μεσα σε ενα συρταρι (κατα προτιμηση καπου που να μη το παρει χαμπαρι η γυναικα σου) και καθε φορα που θυμασαι την υπαρξη του βαζε και κανα χαρτονομισμα ακομαμεσα. Νομιζω ακομα και με μια φτηνη κορεατικη Gretsch και μια μικρη αναβαθμιση στα ηλεκτρικα θα εισαι πολυ πιο κοντα στο original απ'οτι με την tele. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Πχ εδω για τι μιλαμε? Ουτε σαν κλασσικο Setzer ακουγεται ουτε σαν DeArmond μονο Κλασσικος filtertone ηχος ,μεσα απο 2345 εφε φυσικα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση