fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 θέλω να μας πεις οτι θα πάρεις τον Γιώργο gvour και θά έρθετε να κάνουμε κερκίδα και θα μας κλείσω πρώτο τραπέζι πίστα :D Βρε εγώ να του το πω, αυτός θα αντέξει? ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 μια ερωτηση Νασο πως εξηγεις οτι ο καλος μαστορας ειναι και καλος κιθαριστας /ντραμερ/μπασιστας η και πιανιστας ; Περα απο την ερωτηση αισθανθηκα οτι εχω να κανω με πολυ καλο παικτη και αυτο το στυλ μου αρεσει (ειδικα ) ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ .Μηπως να κανονιζαμε ενα jam με καποιο μπασιστα που να γνωριζει το στυλ αυτο ( πχ ο theod ) .Eδω θελει ορθιο καλο.Μπραβο ωραιος και παντα τετοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Περικλή Πιστεύω ειναι θέμα τύχης ;D Υπάρχουν απίστευτοι μουσικοί που δεν ξέρουν καν απο τι ειναι φτιαγμένο το όργανό τους ;D Εγώ πάλι αν το όργανο δεν με εμπνέει δεν μπορώ να σταυρώσω νότα, γι αυτό κατέληξα να τα φτιάχνω μόνος μου και έτσι το όργανο ειναι όπως το θέλω :D Περικλή εχω ενα σετ τύμπανα που περιμένουν ντράμερ ;D Ο φίλος που ανέφερες ειναι απο Κρήτη, πέφτει λίγο μακρυά Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Το ξερω ο Θοδωρης πεφτει λιγο μακρυα .Περιμενω να με φωναξει να του φτιαξω το RHODES ;D Οσο για τα τυμπανα μπορει να τα κτυπησουμε καμμια μερα (αν εισαι Αθηνα; ,,,δεν θυμαμαι δυστυχως :( . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Είμαι Πειραιά :D Το όρθιο μπάσο ειναι όλα τα λεφτά , είχα ενα στο χώρο μου για επισκευή μια νότα έπαιζες και γεμιζε τα πάντα' Νομίζω το εξαντλήσαμε το πόστ την επόμενη φορα εν χορδές και οργάνοις! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 335 τώρα! τι ΗΧΟΣ! και τι παίξιμο! είσαι μάστερ! ;D ;D πάω το Σάββατο για σφενδάμια! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση