Προς το περιεχόμενο

Round Midnight Jazz

nasokosm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νάσο, πολύ ωραίοι και οι δύο αυτοσχεδιασμοί που ανέβασες με μια μικρή προτίμηση στο Red Clay όπου μου δίνεις την εντύπωση ότι αισθάνεσαι πιο άνετα με το track και είσαι πιο ελεύθερος.

Σπύρο αν και έχεις πιάσει τη σκέψη μου το red clay  έχει πέντε ακόρντα στον αυτοσχεδιασμό όλα στο ίδιο τονικό κέντρο .. τα χέρια πάνε μόνα τους :D

To Round midnight όπως ειναι παιγμένο που το γυρίζει και σε λάτιν ειναι λαβύρινθος και επειδη δεν έκανα τον κοπο να κοιτάξω καθόλου τις συγχορδίες  ;D έπαιζα ότι έπιανε το αυτί, και φυσικά παίζω λίγο επιφυλακτικά για να είμαι μέσα ;D

Ευχαριστώ και πάλι το σχόλιο του freerock 1974  κυριολεκτικά με έλιωσε :D

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

So what? 26 χρονων εισαι ακομα. ;D Αρχισε σιγα σιγα να ακους, δεν υπαρχει περιπτωση να μη σου αρεσει τουλαχιστον ενα Jazz ειδος. ;)

Αυτό θα κάνω γιατί είναι ένα πολύ ενδιαφέρον είδος μουσικής και πιστεύω θα με βοηθήσει να βελτιωθώ και στον τομέα του παιξίματος της κιθάρας γενικότερα.

Να 'σαι καλά.  :)

Καλο παιξιμο,ωραιος ηχος και πολυ ωραιες δυναμικες σε μερικα σημεια.

Μ αρεσει πολυ αυτο το Sco χτυπημα που εχεις στην πενα καποιες φορες.

Nasofield! 8) :D

Καλο παιξιμο,ωραιος ηχος και πολυ ωραιες δυναμικες σε μερικα σημεια.

Μ αρεσει πολυ αυτο το Sco χτυπημα που εχεις στην πενα καποιες φορες.

Nasofield! 8) :D

Μέσα έπεσες πολλοί φίλοι με ξέρουν σαν Sco αλλά δεν φτάνει μόνο τ όνομα πρέπει νάχεις και τη χάρη..

Μού είχες πει τελευταία να γράψουμε κάτι όλοι μαζι, στείλε κατι ο ψηλός που είναι χάθηκε?

Αντε και έρχεται ο Scott Henderson :D

Ωραιότατος dude!! Αυτό που άκουσα "ρέει" ..

Την μετράς/ζυγίζεις τη νότα σου,είσαι παίχτης αλλά δεν το μπουκώνεις εκεί που δεν χρειάζεται.Κάνεις πολύ μεστές επιλογές και ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ την προσέγγισή σου εν ολίγοις :)

Αγαπημένο κομμάτι και χάρηκα πολύ με την version σου !

Επιτρέψτε μου να πεταχτώ για 2 semi-offtopic πράγματα :D

1)Όσοι νοιζάδες πάμε scott henderson,να το πούμε εκ των προτέρων για να γνωριστούμε από κοντά εκεί!

2) Έχω την εξής διάθεση,να ανεβάσει κάποιος (ίσως κι εγώ εν καιρώ) κάποιο όμορφο jazz standard backing track στο οποίο να τζαμάρουμε όσοι θέλουμε πάνω του,ΑΛΛΑ να ακουστούν takes από όλους μας.Να παίξει και ο ροκάς και ο τζαζιστας και ο bluesman και όλοι.Αν είναι έτσι free είμαι σίγουρος ότι θα ακούσουμε ΠΟΛΥ ενδιαφέρονται παιξίματα :)

Καλό βράδυ!

it's all about balance...

Νάσο σπέρνεις (και το ξέρεις νομίζω).

Ο ήχος σου (κιθάρα-παίχτης) είναι για σεμινάριο.

Θα ήθελα μόνο κάποια στιγμή να αφήσεις τον εαυτό σου λίγο πιο χαλαρό κι ότι βγει βρε αδερφέ (γνωρίζω την δυσκολία του κομματιού). ;)

Όσοι νοιζάδες πάμε scott henderson,να το πούμε εκ των προτέρων για να γνωριστούμε από κοντά εκεί!

Εγώ θα είμαι ο γέρος καράφλας με την κοιλιά περίπου 1,60 ύψος. :D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Επιτρέψτε μου να πεταχτώ για 2 semi-offtopic πράγματα :D

1)Όσοι νοιζάδες πάμε scott henderson,να το πούμε εκ των προτέρων για να γνωριστούμε από κοντά εκεί!

2) Έχω την εξής διάθεση,να ανεβάσει κάποιος (ίσως κι εγώ εν καιρώ) κάποιο όμορφο jazz standard backing track στο οποίο να τζαμάρουμε όσοι θέλουμε πάνω του,ΑΛΛΑ να ακουστούν takes από όλους μας.Να παίξει και ο ροκάς και ο τζαζιστας και ο bluesman και όλοι.Αν είναι έτσι free είμαι σίγουρος ότι θα ακούσουμε ΠΟΛΥ ενδιαφέρονται παιξίματα :)

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια  :D

Λοιπόν οτι το σκεφτόμουν να κάνω  το ίδιο για την επερχόμενη συναυλία, μιας και ξέρω οτι ο Στράτος scott fusiongtr  ειναι μεγάλος φαν του Hederson :D

OK ανοίξτε θέμα να κάνουμε κερκίδα!

Για το άλλο θέμα που έθιξες μέσα , τώρα που έχω κάρτα ήχου δεν θα αφήσω τίποτα άγραφο

Νάσο σπέρνεις (και το ξέρεις νομίζω).

Ο ήχος σου (κιθάρα-παίχτης) είναι για σεμινάριο.

Θα ήθελα μόνο κάποια στιγμή να αφήσεις τον εαυτό σου λίγο πιο χαλαρό κι ότι βγει βρε αδερφέ (γνωρίζω την δυσκολία του κομματιού). ;)

Εγώ θα είμαι ο γέρος καράφλας με την κοιλιά περίπου 1,60 ύψος. :D

Κρύβε λόγια τα παραλές :D

Κρύβε λόγια τα παραλές :D

Εντάξει, μπορεί να είμαι και 1,65, έχω καιρό να μετρηθώ. ;D ;D

ξέρω οτι ο Στράτος scott fusiongtr  ειναι μεγάλος φαν του Hederson

Η αλήθεια είναι ότι όποτε ήρθε ήμουν εκεί, από τους Tribal Tech το 90φεύγα, μέχρι τώρα.

Είναι μεγάλος δάσκαλος (και μουσικός και παίχτης και φοβερός τύπος, και...) για μένα.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Εντάξει, μπορεί να είμαι και 1,65, έχω καιρό να μετρηθώ. ;D ;D

Η αλήθεια είναι ότι όποτε ήρθε ήμουν εκεί, από τους Tribal Tech το 90φεύγα, μέχρι τώρα.

Είναι μεγάλος δάσκαλος (και μουσικός και παίχτης και φοβερός τύπος, και...) για μένα.

Δεν θέλω να μας πείς οτι δεν έχεις χάσει συναυλία του, θέλω να μας πεις οτι θα πάρεις τον Γιώργο gvour και θά έρθετε να κάνουμε κερκίδα και θα μας κλείσω πρώτο τραπέζι πίστα :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου