nasokosm Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Πολυπαιγμένο κομμάτι εδώ στη δική μου εκδοχή με τη κιθάρα του avatar, ενισχυτή και μικρόφωνο στην κάρτα ήχου, ελπίζω ν αρέσει.. Round_Midnight_335c2.mp3 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Αρέσει! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Δεν είχα ξανακούσει το κομμάτι. Μου άρεσε πολύ. Φοβερός ήχος και παίξιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Αρέσει! +1 8) Δεν είχα ξανακούσει το κομμάτι. Καρα-κλασσικο Jazz standard του μεγαλου Thelonious Monk, εχει παιχτει/διασκευαστει απειρες φορες. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Καρα-κλασσικο Jazz standard του μεγαλου Thelonious Monk, εχει παιχτει/διασκευαστει απειρες φορες. Όπως καταλαβαίνεις είμαι εντελώς άσχετος με τη jazz. :-[ Ευχαριστώ πολύ πάντως για την πληροφορία. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Όπως καταλαβαίνεις είμαι εντελώς άσχετος με τη jazz. So what? 26 χρονων εισαι ακομα. ;D Αρχισε σιγα σιγα να ακους, δεν υπαρχει περιπτωση να μη σου αρεσει τουλαχιστον ενα Jazz ειδος. ;) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Δεν είχα ξανακούσει το κομμάτι. Μου άρεσε πολύ. Φοβερός ήχος και παίξιμο! Το κομμάτι ειναι εκπληκτικό το έχουν ερμηνευσει όλοι οι μεγάλοι της Jazz και ακούγεται καλύτερα με σαξόφωνο, η κιθάρα ειναι ιδιοκατασκευή :D Ευχαριστώ για τα σχόλια :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Μπραβο ρε φιλε!Με ηρεμησες,με ταξιδεψες!Θενκς! ΥΠΕΡΟΧΟ! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Νάσο, πολύ ωραίοι και οι δύο αυτοσχεδιασμοί που ανέβασες με μια μικρή προτίμηση στο Red Clay όπου μου δίνεις την εντύπωση ότι αισθάνεσαι πιο άνετα με το track και είσαι πιο ελεύθερος. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 τεράστιο κομμάτι, το "μαθαίνω" εδώ και 4-5 χρόνια αλλά ποτέ δε θεώρησα οτι το παίζω ;D Ωραία εκδοχή η δική σου :) Το κομμάτι ειναι εκπληκτικό το έχουν ερμηνευσει όλοι οι μεγάλοι της Jazz και ακούγεται καλύτερα με σαξόφωνο εξαρτάται και από το ποιός παίζει κιθάρα :D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση