Nestoras Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Don Mare Telecaster pickups Τι ποσοστό στο καθένα εκ των συνιστωσών του τίτλου δίνετε γι' αυτό το αποτέλεσμα άραγε; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Χερια 80% Ας μην πω παραπανω. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Να σου πω την αληθεια δεν ακουω και τιποτα τα περιεργο ,αυτο που ακουμε ειναι ο κλασσικος ηχος μιας αξιοπρεπους Tele με πολυ καλους vintage style μαγνητες,μεσα απο εναν κλασσικο bf/sf Fender amp απο καποιον που...ξερει να παιζει.... ;D Οι Don Mare μαζι με τους SD Antiquity τους Τim Le Claire & τους Rob Di Stefano Cavallier ειναι παντως οι καλυτεροι Tele μαγνητες που εχω ακουσει..... ;) Σε ποσοστο παντως επιμενω στα κλασσικα...δηλ. 50% χερια,49% ενισχυτης, μαγνητες & set up και 1% ...κσυλα.. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Κάποιος ψάχνεται για Don Mare... Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Μάλλον από τους καλύτερους boutique κατασκευαστές μαγνητών για tele (και strat, από ό,τι ακούω) - οι 50's style που έχω ακούσει είναι εξαιρετικοί (βέβαια, ήταν πάνω σε boutique κιθάρα :) ). Θα χρειαστείς και μια τέλε, σε κάθε περίπτωση :D. Τώρα για το video, δύσκολο να καταλάβω πόσο μεγάλο ποσοστό του ρόλου καταλαμβάνεται από τον παίκτη και την γενικότερη ηχογράφηση, το αφήνω σε πιο έμπειρα αυτιά. Πάντως μου άρεσε αρκετά το αποτέλεσμα! http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Σε μιά συνέντευξη μου, έδωσα την ακόλουθη απάντηση στην εξής ερώτηση: How important is the venue for a performing musician? How does that contribute to his overall success? Let me put it this way...the worst venue can't beat an inspiring act from a dedicated musician. But, the slickest club can't make a poor artist sound good... Κάνε την αναγωγή στο "κιθαρίστας - εξοπλισμός" και καλά ξεμπερδέματα ;D... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Να σου πω την αληθεια δεν ακουω και τιποτα τα περιεργο ... Δεν το έβαλα για περίεργο, αλλά επειδή μ' άρεσε το αποτέλεσμα, ακούγοντας tele μαγνήτες και επειδή ... Κάποιος ψάχνεται για Don Mare... ;) Σε μιά συνέντευξη μου, έδωσα την ακόλουθη απάντηση στην εξής ερώτηση: How important is the venue for a performing musician? How does that contribute to his overall success? Let me put it this way...the worst venue can't beat an inspiring act from a dedicated musician. But, the slickest club can't make a poor artist sound good... Κάνε την αναγωγή στο "κιθαρίστας - εξοπλισμός" και καλά ξεμπερδέματα ;D... :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 και επειδή ... Παράθεση από: shelter στις 22:08 - 03/10/12 Κάποιος ψάχνεται για Don Mare... Καλυτερα να αρχισεις να ψαχνεσαι για τελε,καιρος ειναι να αποκτησεις και εσυ μια ΣΟΒΑΡΗ κιθαρα...... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Εγώ θα έδινα ένα 60% στα χέρια, 15% στον ενισχυτή, 15% στους μαγνήτες, 5% στο ΜΙ Audio και 5% στην Tele. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Τί παιχτούρ είν τούτ!??! :o 8) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση