Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Ξαναέγραψα τα φωνητικά και το σόλο. Το δεύτερο, αφού μπούχτισα προσπαθώντας να γράψω με ακουστικά, τα έβγαλα και βρήκα την υγειά μου ακούγοντας πλέον απ' τα μόνιτορ. Το λινκ δουλεύει κανονικά απλώς πλέον ακούτε τη νέα βερσιόν. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 ωραίο. +1 για ακουστική εισαγωγή (ήλπιζα να πάει όλο έτσι αλλά δε με χάλασε). Ίσως θα ήταν καλύτερο με διακριτή διαφορά στην ένταση ανάμεσα στην εισαγωγή και στο ηλεκτρικό μέρος. Ετσι η αλλιως παντως ειτε γραφεις πιο παραδοσιακο ειτε πιο συγχρονο,τα περισσοτερα εχουν το "κατι"τους πραγμα καλο για οποιον φτιαχνει μουσικη. +1 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 ήλπιζα να πάει όλο έτσι αλλά δε με χάλασε Η αρχική ιδέα αυτή ήταν, αλλά στο δρόμο μου βγήκε αλλιώς. Ίσως θα ήταν καλύτερο με διακριτή διαφορά στην ένταση ανάμεσα στην εισαγωγή και στο ηλεκτρικό μέρος. Ναι, έχεις δίκιο. Το προσπάθησα αλλά με τις μπακαλίστικες μεθόδους μου δεν τα πολυκατάφερα οπότε προτίμησα να το αφήσω ως έχει. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω ότι άξιζε τελικά να κάνεις τον κόπο και να ξαναγράψεις σόλο και φωνή. ;) Το σόλο καταπληκτικό, με πόρωσε απίστευτα. 8) Τα δε φωνητικά ήταν και αυτά πολύ καλύτερα. Στην πρώτη έκδοση ήταν πολύ ζορισμένα, σαν να είχες φοβερό άγχος όταν τα ηχογραφούσες. Στη δεύτερη έκδοση είχαν άλλον "αέρα", πολύ πιο σίγουρα και "αλήτικα" αν μπορώ να τα περιγράψω έτσι. ;) Και πάλι μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Δεν πρόλαβα την πρώτη εκτέλεση αλλά αυτή μου άρεσε πολύ. Λίγο μεγαλύτερη ισορροπία θα ήθελα στις εντάσεις, και στη μέση (που ακούγεται σκέτη κιθάρα), να γίνεται fade out ηλεκτρική-fade in ακουστική, λίγο αφηγηματικό μουρμουρητό ;D και ξαναμπάσιμο. Πάντως ο Γιώργος έχει δίκιο Σπύρο. Τα κομμάτια που γράφεις (άσχετα με το στυλ τους) είναι JJ. Μεγάλη δουλειά αυτό φίλε. Ωραίος! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Geodimitri και Φούζιε σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Μηπως Σπυρο-λεμε τωρα-να εκανες και μια ακουστικη βερσ του κομματιου με το slide σολο του στη μεση?Aν θελεις εννοειται αλλα να το κανεις οπωσδηποτε! ;D ;D Παντως αληθεια αξιζει τον κοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Είναι ωραίο κομμάτι, οι συνθέσεις σου έχουν πάντοτε κάποια ιδέα και ξεπερνούν τα στεγανά της φόρμας, με αποτέλεσμα να ακούγονται ευχάριστα και σε μη blues fans. Δηλαδή έχεις songwriting φλέβα (εκτός από outer space παίχτουρας που είσαι ;D ). Αν πρέπει να πω 1-2 πράγματα θα ήταν τα εξής: 1) Στη φωνή τεχνικά δεν λείπει κάτι κατ' εμέ. Αλλά δεν έχεις πιάσει τη μέγιστη εκφραστικότητα που μπορείς να πετύχεις (σε αυτό το τραγούδι τουλάχιστον). Νομίζω ότι αυτό είναι και λίγο θέμα orientation. Αφιέρωσε μια (λίγο μεγαλύτερη) γωνιά του χρόνου και του μυαλού σου στο θέμα φωνή-ερμηνεία και κάποια στιγμή θα σε ανταμείψει, γιατί φωνή έχεις, και το songwriting σου δείχνει ότι έχεις και ευαισθησία. (Και μη φοβάσαι να ακουστείς εύθραυστος ή "σκοτεινός") 2) Στο πρώτο ακουστικό μέρος θα τραγουδούσα πιο κοντά στο μικρόφωνο με λίγο proximity effect. Έχεις καλά χαμηλά και θα σε αβαντάρει. Ας πούμε, φωνητικά τύπου Brothers in Arms ή και Leonard Cohen (δεν ξέρω πόσο σε εκφράζουν τέτοιες επιλογές, απλώς μια γνώμη λέω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Ήθελα να προσθέσω στο υπ. αρ. 2 αλλά πάτησα... άλλ' αντ' άλλων: νομίζω ότι θα ταίριαζαν ιδιαίτερα τέτοιες τραγουδιστικές προσεγγίσεις σε μια full acoustic version που προτείνει παραπάνω ο gvour και είναι ωραία ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2012 Ήθελα να προσθέσω στο υπ. αρ. 2 αλλά πάτησα... άλλ' αντ' άλλων: νομίζω ότι θα ταίριαζαν ιδιαίτερα τέτοιες τραγουδιστικές προσεγγίσεις σε μια full acoustic version που προτείνει παραπάνω ο gvour και είναι ωραία ιδέα. Καλα τα λες φιλτατε sfaku. Σπυρο,δεν εχεις αλλη επιλογη διοτι μαζευτηκαμε πολλοι με την ιδια γνωμη. ;D ;D Πλακα κανω.Ξερω καποιες φορες ειναι δυσκολο να ξαναπιασεις ενα κομματι που εχεις φτιαξει για πολλους και διαφορους λογους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση