Προς το περιεχόμενο

Aris Koskinas(aris17561) - Nevermore Beyond Within cover ( feat. Blackie )

blackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικα τα ντραμς ειναι θαμενα, η φωνη επισης οποτε μας προσφερει το κομματι μια ιδεα του πως ηχογραφεις κιθαρα και πως ακουγεται στην μιξη, ομως και σε αυτο αποτυγχανει γιατι ακουμε μονο κιθαρα. Ομως αυτο που σου δινει η μιξη ειναι "οκ υπαρχει προβλημα στα φωνητικα γιαυτο τα εχουν θαψει".

Η φωνη δεν ειναι κακη παρολα τα φαλτσακια της, θα τολμουσα να πω οτι σαν χροια ειναι ενδιαφερουσα και οτι ισως αξιζει να το καλλιεργησεις.

Αυτη ειναι μια εντελως χυμα κριτικη.

Περα απο αυτο αν το κρινουμε σαν ενα βιντεο που εκανε ο "ιντερνετικος μας φιλος Αρης" τοτε μπορουμε να πουμε οτι ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια που δειχνει ταλεντο στην ηχογραφηση, στο παιξιμο κιθαρας και μια υποσχομενη φωνη.

Κρατας οτι απτα δυο θελεις!

Χωρις καμια διαθεση παρεξηγησης γραφω τα παραπανω!

All the money of the world can't buy me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Γενικα τα ντραμς ειναι θαμενα, η φωνη επισης οποτε μας προσφερει το κομματι μια ιδεα του πως ηχογραφεις κιθαρα και πως ακουγεται στην μιξη, ομως και σε αυτο αποτυγχανει γιατι ακουμε μονο κιθαρα. Ομως αυτο που σου δινει η μιξη ειναι "οκ υπαρχει προβλημα στα φωνητικα γιαυτο τα εχουν θαψει".

Η φωνη δεν ειναι κακη παρολα τα φαλτσακια της, θα τολμουσα να πω οτι σαν χροια ειναι ενδιαφερουσα και οτι ισως αξιζει να το καλλιεργησεις.

Αυτη ειναι μια εντελως χυμα κριτικη.

Περα απο αυτο αν το κρινουμε σαν ενα βιντεο που εκανε ο "ιντερνετικος μας φιλος Αρης" τοτε μπορουμε να πουμε οτι ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια που δειχνει ταλεντο στην ηχογραφηση, στο παιξιμο κιθαρας και μια υποσχομενη φωνη.

Κρατας οτι απτα δυο θελεις!

Χωρις καμια διαθεση παρεξηγησης γραφω τα παραπανω!

Milto μου σε ευχαριστω πολυ . Ολη σου η απαντηση ειναι απο τα καλυτερα κοπλιμεντα που μου εχουν κανει... Εχω λαβει υποψην ολα οσα μου γραφετε και χαιρομαι αν συνεχισετε να το κανετε... Ετοιμαζω ενα ακομα τραγουδι συντομα το οποιο θα κοιταξω να το δουλεψω βαση των συμβουλων σας...

Να ξερετε οτι κανω , το κανω καθαρα απο εμπειρικη προσπαθεια και οχι απο γνωση... Εξου και το αποτελεσμα το οποιο ειναι απο οτι καταλαβαινω απο τα σχολια σας μεχρι τιμιο... Ως εκ τουτου ολες οι συμβουλες και οι προτροπες σας λαμβανονται υποψην κατα 100000 %...

Θελω να κανω ενα μικρο οφφ τοπικ για τις κριτικες (αλλα σχετικο με αυτο που εγραψα για το βιντεο):

Εχω ηχογραφησει για την μπαντα μου ενα demo, ενα EP και εναν δισκο.

Απο αυτα μονο το ΕΡ εκανα χωρις βοηθεια, τα αλλα ηταν συνδυασμος δυο σχετικα γνωστων ηχοληπτων στην μεταλ κοινοτητα οι οποιοι ειναι καλοι στην δουλεια τους και χρησιμοποιησαμε παρομοιες τεχνικες και στα τρια.

Οταν αυτα τα τρια πηγαν για κριτικη στο demo και στο ΕΡ εγραψαν "πολυ καλη παραγωγη" και στον δισκο χαρακτηριστικε "αδυναμη", αυτο δεν εγινε γιατι αλλαξε η τεχνικη ή ο εξοπλισμος, αλλα αλλαξε το μετρο συγκρισης, δηλαδη ο δισκος συγκριθηκε με οτι κυκλοφορει στην αγορα και οχι με demo.

Στο ιδιο πλαισιο κινειται και η κριτικη μου, δηλαδη αν το παρουμε σαν δειγμα δουλειας ενος επαγγελματια τοτε πασχει (αλλα εχει και καλα στοιχεια - μην τα ισοπεδωνουμε ολα!) αλλα αν το παρουμε, οτι ο Αρης μοιραστηκε μια ιδεα μαζι μας και μια προσπαθεια του τοτε αξιζει συγχαρητηριων! (πχ εγω δεν θα μπορουσα να το κανω)

τελος το οφφ τοπικ

All the money of the world can't buy me

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου