Προς το περιεχόμενο

Ένα ωραίο κείμενο για τις Tele (+clips)

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαβάστε ένα ωραίο κείμενο που έχει γράψει ο Rich Tozzoli* για τις Tele του:

http://www.premierguitar.com/Magazine/Issue/2012/Oct/Meet_My_Tele_Choir.aspx

StreamImage.aspx?Image_ID=E48F43E3-4C91-419B-B71D-EFABC1A95D1C&Image_Type=image

Ποιος είναι ο Rich Tozzoli;

Rich Tozzoli is a Grammy-nominated engineer and mixer who has worked with artists ranging from Al Di Meola to David Bowie. A life-long guitarist, he’s also the author of Pro Tools Surround Sound Mixing and composes for the likes of Fox NFL, Discovery Channel, Nickelodeon, and HBO.

ΥΓ: Ούτε κι εγώ τον ήξερα φυσικά...  ;D ;D ;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

go forth and buy more guitars
challenge accepted :D

Ωραίο κείμενο, εμφανής η σοβαρότητα του επαγγελματία παίκτη :). Ευχαριστούμε!

Oi tele είναι... ακαταμάχητες!

Από τότε που πήρα τις templates του ron kirn έχω αποφασίσει να κάνω ακριβώς το ίδιο!

Σήμερα έσκαψα για τρέμολο σε μία.

;D ;D ;D ;D  

DSC00286.jpg

Ωραίο αρθράκι thanks!

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Yes, it’s hard to play—at least in comparison to some guitars

Μονο και μονο για αυτη την ΗΛΙΘΙΑ διαπιστωση δεν θα επρεπε να το διαβασω αλλα παρολα αυτα συνεχισα και το αρθρο ηταν οντως καλο.

Ο Rob ειναι πολυ καλος μου φιλος και μου εχει κοψει ολα τα nut στις κιθαρες μου ενω ολα μου τα μπρατσα περνανε απο την "περιποιηση" του (για αυτο και χαρακτηριζω "ηλιθια" την παρατηρηση για τη δυσκολια του παιξιματος μια και οτι πιανει ο Rob παιζει ...μονο του..)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Πολύ ωραίο το άρθρο. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πώς με ένα όργανο, μπορείς να παίξεις τόσα διαφορετικά είδη μουσικής αλλάζοντας μόνο μαγνήτες (ίσως και ενισχυτή).

Πολύ ωραίο το άρθρο. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πώς με ένα όργανο, μπορείς να παίξεις τόσα διαφορετικά είδη μουσικής αλλάζοντας μόνο μαγνήτες (ίσως και ενισχυτή).

ε άμα αλλάξεις μαγνήτες και ενισχυτή είναι σα να πήγες από LADA σε Porsche και το μόνο που κράτησες είναι το αρκουδάκι που σου χε κάνει δώρο η πρώην!

τι απορείς!? ;D

αν σκεφτεις οτι το 90% του "ηχου" της ηλεκτρικιΑΣ  ;D  κιθαρας ειναι οι μαγνητες της δεν ειναι και να απορεις...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

αν σκεφτεις οτι το 90% του "ηχου" της ηλεκτρικιΑΣ  ;D  κιθαρας ειναι οι μαγνητες της δεν ειναι και να απορεις...

Όντως...  :)

But I think of them simply as vehicles for my pickups—each of which delivers a distinctive tone for different jobs.

I’ve noticed that humbuckers typically don’t have as much sonic personality as singlecoils. To me, humbuckers have an edgy sound that reflects less of the guitar body’s character and instead is more defined by the amp they’re running through.

σοφά quotes  8)

wood matters

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου