Προς το περιεχόμενο

Έλα απόψε στου Θωμάν...

juan_de_viann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε παιζει να σου ερθει κατι απο εξωτερικο μεσα σε 2 εργασιμες απο την ημερονια παραγγελιας εκτος αν πληρωσεις για το αναλογο express delivery. Και δεν αναφερομαι μονο στην περιπτωση της χωρας μας, σε οποιαδηποτε χωρα και αν βρισκεσαι, ακομα και εντος EU χρειαζονται παραπανω απο 2 μερες. Ενας πιο λογικος χρονος αναμονης ειναι 5 εργασιμες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 48
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Δε παιζει να σου ερθει κατι απο εξωτερικο μεσα σε 2 εργασιμες απο την ημερονια παραγγελιας εκτος αν πληρωσεις για το αναλογο express delivery. Και δεν αναφερομαι μονο στην περιπτωση της χωρας μας, σε οποιαδηποτε χωρα και αν βρισκεσαι, ακομα και εντος EU χρειαζονται παραπανω απο 2 μερες. Ενας πιο λογικος χρονος αναμονης ειναι 5 εργασιμες.

Έτσι όπως το θέτεις,δε διαφωνώ,αλλά το παράδειγμα του φίλου  juan_de_viann τα λέει όλα.Έρχονται πακέτα στην Ελλάδα και χάνονται στα ΕΛΤΑ.Πουθενά δε γίνονται αυτά.

More is more. Yngwie Malmsteen

Πολλά κακά λεγονται για τα Ελτά αλλά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις ατόμων που είναι πολύ ευχαριστημένοι και δεν έτυχε να το πουν γιατί το καλό συνήθως δεν το λες σε αντίθεση με το κακό..

Εγώ για παράδειγμα έχω λάβει κοντά στα 100 δέματα με ελτά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε χάθηκε ποτέ κάτι.

Κάποιες καθυστερήσεις έχουν υπάρξει αλλά απώλεια ποτέ.

Παίζει βέβαια ρόλο και η περιοχή που είσαι και είναι θέμα τύχης αν θα λειτουργούν σωστά τα ελτά της περιοχής σου.

• Moderator

Εγώ στον Κορυδαλλό μένω,όπου γενικά υπάρχει θέμα.Μόλις μου έρθει το πακέτο θα σας πω πόσες μέρες έκανε.Η παραγγελία έγινε σήμερα,οπότε από αύριο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Άλλο πράγμα "δεν πρέπει να χάνεται το πακέτο", κι άλλο το "θα έπρεπε να έρχεται σε 2 μέρες". Μιλάμε για Γερμανία-Ελλάδα, όχι Γερμανία-Αυστρία ή Γερμανία-Ολλανδία.

Εγώ στον Κορυδαλλό μένω,όπου γενικά υπάρχει θέμα.Μόλις μου έρθει το πακέτο θα σας πω πόσες μέρες έκανε.Η παραγγελία έγινε σήμερα,οπότε από αύριο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Αν μιλάς για παραγγελία απο thomann δεν έρχεται με ελτα-ταχυδρομεία..

Με ελτά κουριερ θα σου έρθει,που πρόκειται για διαφορετική υπηρεσία.

Έρχονται πακέτα στην Ελλάδα και χάνονται στα ΕΛΤΑ.Πουθενά δε γίνονται αυτά.

δεν "χάνονται"...απλά αργούν να ξεκινήσουν....

όσο για το 2 μέρες.....καλό! ;D

• Moderator

Αφού το λέτε τόσα άτομα,δίκιο θα έχετε. Φίλε oselifer,δεν το είχα υπόψιν,thanks για την επισήμανση!  ;D

Πολλά κακά λεγονται για τα Ελτά αλλά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις ατόμων που είναι πολύ ευχαριστημένοι και δεν έτυχε να το πουν γιατί το καλό συνήθως δεν το λες σε αντίθεση με το κακό..

Εγώ για παράδειγμα έχω λάβει κοντά στα 100 δέματα με ελτά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε χάθηκε ποτέ κάτι.

Κάποιες καθυστερήσεις έχουν υπάρξει αλλά απώλεια ποτέ.

Παίζει βέβαια ρόλο και η περιοχή που είσαι και είναι θέμα τύχης αν θα λειτουργούν σωστά τα ελτά της περιοχής σου.

Σωστός!

Στη Ν.Σμύρνη μου φτάνουν όλα ακόμη κι αν είναι ψιλοπραγματάκια από Κίνα ή από Αμερική. Από thomann με τις ταχυμεταφορές έχουν φτάσει πάντοτε στην ώρα τους ακόμη κι όταν είναι ολόκληρο stack μπάσου με 50 κιλά καμπίνα... Και να φανταστείτε, παλιά είχαμε 2 ταχυδρομεία που συρρικνώθηκαν σε ένα...

Καλα ειναι παραλογο να ερχονται σε 2 μερες,αλλα κ το 'εχω κανει 100 παραγγελιες και δεν εχει χαθει τπτ' δεν ειναι επιχειρημα ειναι 'παλι καλα'!!!!

Slow must go on....!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου