pericles Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ωπα Λακη ...απαξ εγνωρισα Αsian woman και οντως ακομη το θυμαμαι.... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ωπα Λακη ...απαξ εγνωρισα Αsian woman και οντως ακομη το θυμαμαι.... ;D ;D ;D Μην τα λες σε εμένα……στον άλλο πες τα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Λες ε; Αντε θα του τα ειπω τωρα ...Λοιπον Sammy εχει δικιο ο Λακης δεν ξερεις τι χανεις .Να κανονισουμε να σε στειλουμε ''ακολουθο ''σε καμμια Ελληνικη πρεσβεια στην Ασια και ελπιζουμε να παρεις το διπλωμα σου γρηγορα (εκει στην ξενητεια ;D ;D ;D). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skinlikesand Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτόν τον drummer είχε σαν πρότυπο του ο drummer του 1ου video; [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Απιστευτος ντραμερ (και απιστευτα σακακια...) ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μου θύμησε πολύ αυτόν... O ίδιος είναι μάλλον ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 ;D ;D ;D Ο ίδιος είναι αλλά μάλλον πολύ νεότερος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Πρώτα η εκτέλεση της Ν. Hagen και μετά αυτό... Θα κάτσω να το ακούσω από τον Frankie καμιά εικοσαριά φορές καπάκι, μπας και καταφέρω να μην το σιχαθώ. ;D Ο ίδιος είναι αλλά μάλλον πολύ νεότερος! Ναι ο ίδιος είναι, πράγμα που σημαίνει ότι συνεχίζει να αγοράζει μόνο ληγμένα εδώ και χρόνια... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Εγώ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει... Ο ντράμερ ποιόν... φασκελώνει στο 1.40; (και την ρίχνει με πάθος- πάρτα ρε... ) ::) ;D ;D ;D ΥΓ: Έχω κάτι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι γνωστός και διαπρεπής ντράμερ του forum μας (ο οποίος απουσίαζε τις προάλλες και έκανε τον «κινέζο»), μεταμφιέζεται σε Ασιάτη και κάνει κάτι αρπαχτές σε εκεί ξενοδοχεία... ;) ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση