RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ δεν τρόμαξα το '85 που την είχα σε απόσταση αναπνοής και ήταν young and wild, θα τρομάξω από ένα βίντεο στα 50 της; 8) Κι αυτό το κακόμοιρο το κομμάτι, τι έχει τραβήξει από τότε που του άλλαξε τα φώτα o Vicious... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ατρομητάρα… ολέ! ;D 8) Nina Hagen - Naturträne "Live" 1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 το συγκεκριμένο κομμάτι αμα ειναι να το πεις έτσι,..... μην το πεις καθόλου. εντελως γελοία εκτέλεση (οπως και του vicious). HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Τι cartoon ήταν αυτό βραδιάτικα... Μάλλον δεν έχω το κατάλληλο αισθητικό υπόβαθρο για να αντιληφθώ το μεγαλείο της συγκεκριμένης καλλιτέχνιδας :-X Την googlαρα λίγο,έχει βγάλει και καμιά 15αριά δίσκους.. Ότι να'ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ δεν τρόμαξα το '85 που την είχα σε απόσταση αναπνοής και ήταν young and wild, θα τρομάξω από ένα βίντεο στα 50 της; 8) O καμεραμάν ήσουν? :P (0:19) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ειχε (μαζι με του Boy George) ομως την καλλιτερη μπαντα απ ολους (ελπιζω οτι αναφερεσαι στο Καλλιμαρμαρο (Οχι σαν κατι αλλες τσιχλες τυπου Stranglers και Cure που ειχαν παιξει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ειχε (μαζι με του Boy George) ομως την καλλιτερη μπαντα απ ολους ... Ειδικά ο 1ος της δίσκος ήταν καταπληκτικός, η δε "τότε" μπάντα έκοβε κ@λους. :D Nina Hagen - TV Glotzer (1978) Germany InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Να κι ο Herman: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 εγω που δεν την ηξερα και μου αρεσει εχω προβλημα γιατρε μου???? περα απο το αμφιλεγομενο show εχει φοβερη φωνη. πραγματικα την κανει οτι θελει.... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση