Προς το περιεχόμενο

V-machine ως rack και άλλα

Ligant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τότε κάνε λιγάκι υπομονή μέχρι να βγάλει η Google αυτό που θες αλλά και οι κατασκευαστές των ανάλογων hardware να το υποστηρίξουν.

Δεν είπα ότι έχω κόλλημα με την Google απλά μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει βγει ακόμα τίποτα..και η αλήθεια είναι πως σε θέμα σταθερότητας ποτέ δεν άκουσα κάτι κακό για ios

Τι να ξέρω;...Εχω laptop Mac 17ρι...και έπαιξα μ αυτό live μπροστά στους Νοιζάδες

Mac 17άρι;; ή έχω χάσει επεισόδια ή δεν ήταν Μαc ή δεν ήταν 17αρι...για στείλε λινκ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν είπα ότι έχω κόλλημα με την Google απλά μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει βγει ακόμα τίποτα..και η αλήθεια είναι πως σε θέμα σταθερότητας ποτέ δεν άκουσα κάτι κακό για ios

Τότε κάνε λιγάκι υπομονή μέχρι να βγάλει η Google αυτό που θες αλλά και οι κατασκευαστές των ανάλογων hardware να το υποστηρίξουν.

Σε ό,τι αφορά τις μουσικές εφαρμογές, πιο πιθανό είναι να εμφανιστούν λύσεις στα Windows tablets παρά στην πλατφόρμα του Android. ;)

• Guru

Σε ό,τι αφορά τις μουσικές εφαρμογές, πιο πιθανό είναι να εμφανιστούν λύσεις στα Windows tablets παρά στην πλατφόρμα του Android. ;)

+1

Δεν ξέρω που είναι πιο πιθανό...πάντως εγώ δεν νομίζω ότι η google θα μείνει εκτός παιχνιδιού;)

Πάντως σε λίγο καιρό χαλαρά βλέπω cubase σε tablet;)

Δεν ξέρω που είναι πιο πιθανό...πάντως εγώ δεν νομίζω ότι η google θα μείνει εκτός παιχνιδιού;)

Πάντως σε λίγο καιρό χαλαρά βλέπω cubase σε tablet;)

Μακάρι να υπήρχε και τέτοια λύση. Όπως και να 'χει, τα Android tablets είναι πολύ περισσότερα σε ποικιλία τιμών και χαρακτηριστικών, και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει.

Αν όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν ευχής έργο, και χαράς ευαγγέλια για όλους τους φορητούς πληκτράδες που θέλουν να έχουν όλα τα software-ικά καλούδια τους καθ' οδόν, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλήσουν πολύ εξοπλισμό. ;)

Όπως και να 'χει, το προσεχές μέλλον θα δείξει. Κι αυτή τη φορά εύχομαι να οδηγήσει η MS τις εξελίξεις στην πλατφόρμα των Windows 8, κι όχι η Apple.

Μακάρι να υπήρχε και τέτοια λύση. Όπως και να 'χει, τα Android tablets είναι πολύ περισσότερα σε ποικιλία τιμών και χαρακτηριστικών, και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει.
Κάπου είδα για virtual καταστάσεις..να βρήκα και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=Ztpc-7SstLI..ντάξει μπορεί να μην λειτουγεί ιδανικά αλλά όπως λες τα android έχουν μεγάλη  ποικιλία και υπάρχουν κάποια που για πλάκα θα σήκωναν windows xp πχ.. πάντως δεν υπάρχει κάτι στανταρ ακόμα όπως είπαμε..

@marathon το λαπτοπ περιμένω..είδα ότι είχαν βγει κάποια 17αρια..αλλά αποσύρθηκαν κάτι τέτοιο..

@marathon το λαπτοπ περιμένω..

Voila ;)

mobilepower.jpg

εδώ θα δείς και τα υπόλοιπα που έχω στο σπίτι από παλιά

http://www.customshop.gr/?page_id=31

Και εδώ, στη δράση ;D

dsc_0046.jpg

http://www.customshop.gr/?page_id=1585

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Guru

Αμαν βρε παιδάκι μου κι εσύ, ένα - ένα, με το μαλακό. Όχι όλα μαζί  ;D

Stevie Wonder παίζεις;

Αμαν βρε παιδάκι μου κι εσύ, ένα - ένα, με το μαλακό. Όχι όλα μαζί  ;D

Τι να κάνω? Ο νέος ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Τι να κάνω? Ο νέος ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη Grin Grin
χαχαχα..πέσαμε σε Apple Maniac..και εγώ έχω την αυθάδεια να αναφέρω για android και windows.. :P

http://www.customshop.gr/wp-content/gallery/macs/mobilepower.jpg Μισό..αυτό πότε κυκλοφορούσε(εκτός αν είναι custom όπως λέει ο τίτλος..) γιατί και εγώ στο δικό μου 17αρι μπορώ να χώσω macos αλλά mac δεν γίνεται..και στη τελική τα Mac ζυγίζουν πολύ λιγότερο από τα άλλα, ε τσοπάνη;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου