Προς το περιεχόμενο

V-machine ως rack και άλλα

Ligant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

δεν ξέρω πόσο ασχολήσε με αυτά...αλλά είναι και η γλύκα του "σπασίματος".. και στη τελική είναι αυτό που λέγαμε..μπορεί να usareis πρόγραμμα που δεν υπάρχει σε app..(μπορεί να είναι  κάτι εξειδικευμένο)

Ποιά γλύκα του σπασίματος;

Η ίδια η Apple σου παρέχει τον κώδικα να γράψεις το δικό σου Application τόσο για iPad & iPhone, διάλεξε...

Αυτό, σε περίπτωση που δεν βρεις κάτι που να σου κάνει απ'όλα αυτά που κυκλοφορούν επίσημα και που πολλά από αυτά είναι δωρεάν.

Για να επικοινωνήσεις με το hardware του iPad μπορείς να το κάνεις σωστά μόνο μέσω του δικού του OS και το κάνεις... δωρεάν.

Τι σπασίματα μου λες;

Ναι ρε συ..να το κάνω..αλλά τι εξοπλησμό χρειάζομαι, αυτό ρωτάω..έχω γνωστούς με ipad.. Από όσο έχω δει θες αυτό με τη καμερούλα(παπαρούλα σε usb κοινώς)..και φαντάζομαι το audio out είναι από την έξοδο ακουστικών..με κάποιο αντάπτορα και μπαίνει σε monitor ή ότι άλλο θες..αν ισχύουν αυτά που γράφω θα πάω να το δοκιμάσω ::)

Τι είναι αυτά που λες;

Θα πάρεις έξοδο ήχου από τα ακουστικά, παίζουμε;

Υπάρχει το άλλο βύσμα που σου παρέχει τα πάντα και γι'αυτό το σκοπό  ;)

Γι'αυτό είπα πιό πάνω ότι τα σκέφτηκε η Apple.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μάλλον δεν έχεις δεί τίποτα από όλα αυτά από κοντά...καλό το tube...αλλά περιέχει κινδύνους
Μπροστά στο θεόβαρο 17αρι λαπτοπ..όλα τα άλλα μοιάζουν ανίπαρκτα;) Για να σου λέω ρε συ για v-machine..δεν καταλαβαίνεις; θέλω κάτι portable :P

Ενώ το ipad...έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου..
Απο όσο καταλαβαίνω...κατά κάποιο τρόπο έχει..

Η ίδια η Apple σου παρέχει τον κώδικα να γράψεις το δικό σου Application τόσο για iPad & iPhone, διάλεξε...

Αυτό, σε περίπτωση που δεν βρεις κάτι που να σου κάνει απ'όλα αυτά που κυκλοφορούν επίσημα και που πολλά από αυτά είναι δωρεάν.

Ρε συ..αν είσαι ας πούμε αρχιτέκτονας και έχεις ένα ελαφρύ πρόγραμμα που είναι για windows τι θα το κάνεις; Αυτό λέω..

Υπάρχει το άλλο βύσμα που σου παρέχει τα πάντα και γι'αυτό το σκοπό  Wink

Γι'αυτό είπα πιό πάνω ότι τα σκέφτηκε η Apple.

Χμ..όλο το σετ λοιπόν..αυτό όμως δεν είναι τζάμπα..φαντάζομαι το σκέφτηκε και αυτό η Apple :P ;D

• Guru

Μπροστά στο θεόβαρο 17αρι λαπτοπ..όλα τα άλλα μοιάζουν ανίπαρκτα;) Για να σου λέω ρε συ για v-machine..δεν καταλαβαίνεις; θέλω κάτι portable :P

Αλλά και reliable.

Ρε συ..αν είσαι ας πούμε αρχιτέκτονας και έχεις ένα ελαφρύ πρόγραμμα που είναι για windows τι θα το κάνεις; Αυτό λέω..

Βρίσκεις το ίδιο για άλλη πλατφόρμα.

Χμ..όλο το σετ λοιπόν..αυτό όμως δεν είναι τζάμπα..φαντάζομαι το σκέφτηκε και αυτό η Apple :P ;D

Το φοράει πάνω του.

Πήγαινε δες τα και δοκίμασέ τα από κοντά.

Απο όσο καταλαβαίνω...κατά κάποιο τρόπο έχει..

Και ΟΛΑ τα Macs, από τη μαμά τους έχουν καλή εσωτερική κάρτα ήχου...αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τη χρησιμοποιεί όταν βάλει επάνω μία κανονική. H διαφορά ακούγεται και από κουφούς...ούτε από Mac ξέρεις....έτσι? ;)

Χμ..όλο το σετ λοιπόν..αυτό όμως δεν είναι τζάμπα..φαντάζομαι το σκέφτηκε και αυτό η Apple

Χμ..υπάρχουν τελικά και πράγματα που δεν μπορείς να σπάσεις...όπως η σύνδεση hardware-software ;D

Μπροστά στο θεόβαρο 17αρι λαπτοπ..όλα τα άλλα μοιάζουν ανίπαρκτα;) Για να σου λέω ρε συ για v-machine..

Η διαφορά βάρους τους είναι αμελητέα...ούτε από Mac ξέρεις....ούτε από V-Machine...έτσι? ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Guru

...Συμφωνώ απόλυτα..(για android δεν βγήκε τίποτα; περίεργο

Έστω android, με τι είδους συνδεσιμότητα;

Άσχετα με το τι λέμε εμείς, αφού βλέπεις ότι όλοι οι κατασκευαστές επιλέγουν τελικά κάτι που δουλεύει, όχι τους δουλεύει.

Άσχετα με το τι λέμε εμείς, αφού βλέπεις ότι όλοι οι κατασκευαστές επιλέγουν τελικά κάτι που δουλεύει, όχι τους δουλεύει.

Kαι η χαρά του σπασίματος? ;D ;D

Βρίσκεις το ίδιο για άλλη πλατφόρμα.
Όχι πάντα, δυστυχώς..

H διαφορά ακούγεται και από κουφούς...ούτε από Mac ξέρεις....έτσι?
Άμα μου το αγοράσεις θα μάθω;)

Η διαφορά βάρους τους είναι αμελητέα...ούτε από Mac ξέρεις....ούτε από V-Machine...έτσι? Wink
Ούτε από λαπτοπ 17 άρι ξέρεις ε; είναι και το μέγεθος..και όχι δεν νομίζω πως είναι αμελητέα;)

Χμ..υπάρχουν τελικά και πράγματα που δεν μπορείς να σπάσεις...όπως η σύνδεση hardware-software
Χμ..υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές με USB και πιο λογικές τιμές...και ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ περιπτώσεις...λειτουργούν άψογα;)

Έστω android, με τι είδους συνδεσιμότητα;
USB ντάξει..τώρα μπορεί να μην έχουν τίποτα..αλλά νομίζεις ότι η Google δεν θα βάλει το χεράκι της και εδώ; :-\

• Guru

USB ντάξει..τώρα μπορεί να μην έχουν τίποτα..αλλά νομίζεις ότι η Google δεν θα βάλει το χεράκι της και εδώ; :-\

Τότε κάνε λιγάκι υπομονή μέχρι να βγάλει η Google αυτό που θες αλλά και οι κατασκευαστές των ανάλογων hardware να το υποστηρίξουν.

Ούτε από λαπτοπ 17 άρι ξέρεις ε;

Τι να ξέρω;...Εχω laptop Mac 17ρι...και έπαιξα μ αυτό live μπροστά στους Νοιζάδες ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου