akisgr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας Θα ήθελα να ανοίξω ένα θεματάκι για μια Vox Tonelab SE ενός πολύ καλού μου φίλου που την είχε καταχωνιάσει στην ντουλάπα του και προχθές που πήγα σπίτι του αποφάσισε να την βγάλει και να μου την δανείσει για όσο θέλω να την χρησιμοποιήσω. Η πεταλιέρα είναι σε ΆΨΟΓΗ κατάσταση και εμφανισιακή και λειτουργική, με μερικά μόνο μικρά προβληματάκια που θα σας αναφέρω παρακάτω: 1) Πρόβλημα με τα κουμπάκια του σταυρού, κυρίως το πάνω βελάκι και το κάτω (είναι κάπως εκτός της θέσης τους, λίγο στραβωμένα) 2) Πρόβλημα με μερικά κουμπάκια, ενώ είναι κανονικά στην θέση τους. Όπως π.χ το Control και το Expression. Αυτό πρέπει να είναι θέμα επαφών λογικά θα θέλουν κάποιο spray καθαρισμού επαφών. Τι προτείνεται να κάνω;; Διορθώνονται όλα αυτά κανονικά πιστεύω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω την ΛΕ άλλα με σπρέι συνήλθαν άλλα όχι,άν έχεις το ανταλακτικό δεν είναι τπτ. Τα λίγο στραβωμένα μην σε στεναχωρούν Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση