argytar Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα !! Για όσους φίλους δεν μας έχουν δει live ποτέ ως ΕΚΜΕΚ και θα ήθελαν να πάρουν μια γεύση ....όλου σχεδόν του προγράμματος ;D μπορούν να μας δουν στο παρακάτω βίντεο! Enjoy! (Πάιζω με τη χειροποίητη Esquire by Γιάννης Παβέζας) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αργύρη είδα μόνο τα δύο-τρια πρώτα κομμάτια και βλέπω πολύ ζωντάνια στο γκρούπ , χωρίς να υστερεί κάποιος μου εκαναν εντύπωση ο ντράμερ και ο τρομπετίστας , για το κιθαρόμπασα τι να πουμε εξαιρούνται κριτικής :D Πάντως μια σκαφάτη κιθάρα θα έδινε άλλη βαρύτητα στο σύνολο :D :D :D Τελικά τα γκρουπ απο τα βόρεια φέρνουν άλλο μουσικό αέρα, κουβαλάνε λιγότερο Άγχος και αυτό φαίνεται :D ή μήπως ειναι ιδέα μου? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αργύρη είδα μόνο τα δύο-τρια πρώτα κομμάτια και βλέπω πολύ ζωντάνια στο γκρούπ , χωρίς να υστερεί κάποιος μου εκαναν εντύπωση ο ντράμερ και ο τρομπετίστας , για το κιθαρόμπασα τι να πουμε εξαιρούνται κριτικής :D Πάντως μια σκαφάτη κιθάρα θα έδινε άλλη βαρύτητα στο σύνολο :D :D :D Τελικά τα γκρουπ απο τα βόρεια φέρνουν άλλο μουσικό αέρα, κουβαλάνε λιγότερο Άγχος και αυτό φαίνεται :D ή μήπως ειναι ιδέα μου? Αν θελει ο Αργυρης ας απαντησει το "γιατι" σου εκαναν εντυπωση ;D - υπαρχει λογος ;) ;) Εγω το ειδα ΟΛΟ (ναι ολο) και 1 εχω να πω Το βιντεο χανει ποοοοοολυ απ'οτι ακους και αισθανεσαι οταν εισαι απο κατω απο την σκηνη :) :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Η φιλαρμονική των Γιαννιτσων έχει βγαλει μερικους απο τους καλυτερους πνευστους στην Ελλάδα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση