Προς το περιεχόμενο

Επιτελους!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

off topic

abraxas , με όλο τον σεβασμό, βγάζεις πολύ επιθετικότητα στα post σου. συμφωνώ με την ουσία των περισσοτερων πραγματων που γράφεις, ο τρόπος σου όμως πολλές φορές είναι υβριστικός ή τουλάχιστον όχι κατάλληλος για ένα music community.

απαντάς σαν να έχεις προσωπικές διαφορές με κάποιους (πράγμα που είμαι σίγουρος οτι δεν συμβαίνει).

όλα αυτά εντελώς φιλικά ,δε στα γράφω σαν ένας εν δυναμει moderator ή κριτής,απλά σαν παρατηρητής του forum :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αν εισαι μαγκας κανε λαλακιες στους γιαπωνεζικους δρόμους!! (για αυτο αλλωστε ενω εχουν ΑΘΛΙΟΥΣ δρομους στο επαρχιακο δικτυο τους εχουν τον χαμηλοτερο δεικτη ατυχηματων στον κοσμο.....(εδω εχουμε ενα συνδιασμο του "και ο αγιος φοβερα θελει με την σωστη παιδεια & υπευθυνοτητα)

Όταν εννοείς άθλιους δρόμους τι εννοείς; Γεμάτους λακούβες, χωρίς σήμανση και με ανάποδες κλίσεις; Μου είναι δύσκολο να το πιστέψω! Εκτός και αν εννοείς ότι έχουν στροφές! :D

Και μη ξεχνάμε πως η ιαπωνική νοοτροπία έχει ως βασικό χαρακτηριστικό και τον σεβασμό προς τον κοινωνικό περίγυρο, σε αντίθεση με την ελληνική.

Μάλλον δε γίνεται να συγκρίνουμε τα ασύγκριτα...

one colour: black - and shades of grey

Εχουν ΤΡΟΜΕΡΑ στροφιλικια και ειναι στενοι (μιλαμε βεβαια για τους επαρχιακους δρομους),αλλωστε οι Ιαπωνες ειναι λογικοι ανθρωποι & εννοειται οτι μεσα στη χωρα τους ταξιδευουν αποκλειστικα με ΤΡΕΝΟ (με ταχυτητες 300-500 χιλιομετρων) ,τα αμαξια τα αφηνουν για τους καγκουρογκαϊτζιν :lol:

Και μη ξεχνάμε πως η ιαπωνική νοοτροπία έχει ως βασικό χαρακτηριστικό και τον σεβασμό προς τον κοινωνικό περίγυρο, σε αντίθεση με την ελληνική.

Καλα οσο για αυτο εχω δει πραγματα στην Ιαπωνια που δεν θα τα πιστευες ποτε,ενω μονο θα σου πω:ξεχασα μια τσαντα στο μετρο (σε μια πολη 25 εκ κατοικων με ενα μετρο 200 χιλιομετρων!)

http://www.tokyometro.jp/e/index.html

http://www.tokyometro.jp/rosen/rosenzu/pdf/rosen_eng.pdf

και οταν γυρισα στο ξενοδοχειο μου μετα απο 2 ωρες μου τηλεφωνησαν απο την υπηρεσια "ξεχασμενων αντικειμενων" να περασω να την παρω(!) η τσαντα εκανε το γυρο του Τοκυο μεσα στα τιγκαρισμενα βαγονια & δεν την εκλεψε ΚΑΝΕΙΣ!!

(Φαντασου ποσο οργανωμενοι ειναι που οταν τους ρωτησα πως με βρηκανε μου ειπαν οτι διαβασαν το ονομα μου στην ετικετα της τσαντας & συμπεραναν οτι ειμαι τουριστας,επικοινωνησαν με το emigration οπου βρηκαν καταχωρημενα τα στοιχεια μου απο την "καρτα" που ειχα συμπληρωσει στο αεροπλανο & απο εκει βρηκανε το ξενοδοχειο μου(!) ολα αυτα σε 2 ωρες!!)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εχουν ΤΡΟΜΕΡΑ στροφιλικια και ειναι στενοι (μιλαμε βεβαια για τους επαρχιακους δρομους)' date='αλλωστε οι Ιαπωνες ειναι λογικοι ανθρωποι & εννοειται οτι μεσα στη χωρα τους ταξιδευουν αποκλειστικα με ΤΡΕΝΟ (με ταχυτητες 300-500 χιλιομετρων) ,τα αμαξια τα αφηνουν για τους καγκουρογκαϊτζιν :lol:

[/quote']

Μια χαρά δρόμοι μου ακούγεται αυτό! 8)

one colour: black - and shades of grey

Δουλευω χρόνια, στην προνοσοκομειακή αντιμετώπιση, στην αντιμετωπιση φυσικών καταστροφων, σε ατυχήματα κάθε μορφης {τροχαία κ.λ.π.}, εκπαιδευσεις, ασκήσεις, ενημερώνομαι συνέχεια για τις προόδους στην πρόληψη και την αντιμετώπιση οχημάτων, στα χαρτιά υπάρχουν πολλά σχέδια που αν εφαρμόζονταν στο 30% έστω σωστά θα ήταν αλλιώς τα πράγματο.

Για να μήν παραθέσω σχετική βιβλιογραφία, να σας πώ αν μου επιτρέπετε τί συμπέρασμα έβγαλα απο τα 8 αυτά χρονάκια, για το θέμα των τροχαίων ατυχημάτων και τί μπορεί να γίνει γι αυτά, έτσι ρε αδελφέ, για την κουβέντα... σε μερικές ψιλοάναρχες σκέψεις.

Αν οδηγείτε μηχανή, σας ικετεύω να διαθέσετε χρήματα, για να την έχετε σε καλή κατάσταση λειτουργίας {λάστιχα, φρένα, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις, κινητήρας κ.λ.π.}

Φορέστε κράνος καλών προδιαγραφών και αν γίνεται προστατευτική περιβολή και γάντια κεβλαρ και εσείς και ο συνεπιβάτης σας. Οδηγείτε με διαύγεια και προσεκτικά, μάθετε να συμπεριφέρεστε στον δρόμο ανάλογα με τις συνθήκες του και το φορτίο σας γνωρίζοντας οτι σαν μέσο είστε συνεχώς εκτεθιμένοι και δικιο ξεδίκιο, οι τραυματισμοί είναι βαριοί και πολλές φορές χρόνιοι και αναποκατάστατοι

Φορέστε έστω κράνος ή έστω φορέστε κράνος, μην την ξεκινάτε αν δεν το έχετε φορέσει, οχι για το νόμο, για την ζωή σας, πολλοί σωθήκαν απο αυτό, Για το κεφάλι σας, τον αυχένα σας, την σπονδυλική σας στήλη

Αν οδηγείτε αυτοκίνητο σας ικετεύω να διαθέσετε χρήματα, για να το έχετε σε καλή κατάσταση λειτουργίας {λάστιχα, φρένα, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις, κινητήρας κ.λ.π.}

Φορέστε ζώνη και εσείς και οι συνεπιβάτες σας. Καθήστε και προσαρμόστε τις μπροστινές θέσεις σωστά, μην βάζετε πόδια στο ταμπλώ, μην ξαπλώνετε πίσω για να κοιμηθείτε, μήν έχετε μισάνοιχτα τα τζάμια {πλαγιομετωπική κρούση και κινηματική του ατυχήματος τραύματος θα σας εδειχναν πως κινείται το κεφάλι και πώς καταλήγει στο μισάνοιχτο τζαμι μετά απο πολλαπλές προσκρούσης * ενα παράδειγμα, Οδηγείτε με διαύγεια και προσεκτικά, μάθετε να συμπεριφέρεστε στον δρόμο ανάλογα με τις συνθήκες του και το φορτίο σας,γνωρίζοντας οτι σαν μέσο είστε συνεχώς εκτεθιμένοι και δικιο ξεδίκιο, οι τραυματισμοί είναι βαριοί και πολλές φορές χρόνιοι και αναποκατάστατοι. Δηλαδή και στο αυτοκίνητο κινδυνεύετε εξ ίσου το ίδιο

Συνειδητοποιήστε οτι δεν έχουμε δρόμους κατάλληλους όυτε κατάλληλη σήμανση, ιδιαίτερα επαρχιακούς που βγαινουν απο το πουθενα απο ζώα μέχρι αυτοκίνητα και ανθρωποι, κσι δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό και μην τρέχετε υπερβολικά, σεβαστείτε τα όρια ταχύτητας και τα σημεία που επιτρέπετε η προσπέραση και κάντε την προσπέραση σωστά και με πλήρη ορατότητα, βοηθείστε αυτούς τους μαλάκες που θα σας προσπεράσουν έστω και παράνομα και λαθος, για να προστατεύσετε και αυτούς τους μαλάκες και εσάς , το πολύ πολύ σταματήστε πιο κάτω, κυνηγήστε τους, βγείτε απο το δρόμο, βγάλτε αλάρμ και σχετικά και σπάστε τους στο ξύλο εκεί, αν δείτε οτι τις τρώνε εύκολα μήν το παρακάνετε.

Σας παρακαλώ, φορέστε κράνος και ζώνες

Σας διατάζω να φορέσετε κράνος και ζώνες.

Μαθετε πρώτες βοήθειες, υπάρχει η δυνατότητα πια να μάθετε απο μόνοι σας δωρεαν τα πάντα για την αντιμετώπιση ατυχημάτων σε προνοσοκομειακό επίπεδο, χρήση εξοπλισμού παροχής πρώτων βοηθειών , τεχνικές απεκλωβισμού, ασφάλεια σκηνής, βασική υποστήριξη ζωής, ακόμα και αν δεν έχετε τίποτα μαζί σας, σε επίπεδο πιστοποιημένου επαγγελματία, μόνοι σας όμως γιατι κανείς δεν θα σας παροτρύνει ή θα σας ενημερώσει για το πώς σε αυτό το κράτος, υπάρχουν μή κυβερνητικοί οργανισμοί, όπως π.χ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ σε όλη την επικράτεια που δουλευει ενεργά, στην δωρεάν εκπαίδευση πολιτών , και για να μην ευλογώ και τα γένια μου, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ, ή και επι πληρωμή εταιρίες.

Μάθετε να γίνετε χρήσιμοι, γιατι πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι μόνο οι τρόποι που αναφέρουμε για το πώς θα επρεπε να υπάρχει παιδεία και εκπαίδευση και καταστολή για την οδήγηση, αλλά και οτι πέραν των μεγάλων αστικών κέντρων που και πάλι δεν υπάρχει επάρκεια ασθενοφόρων, μονάδων εντατικής θεραπείας, κ.λ.π.

Στην επαρχία αν πάθετε κάτι και ιδίως σε ενδιάμεσους δρόμους, θα σας έρθει ενα ασθενοφόρο με έναν οδηγό του δήμου που ο άνρωπος δεν ξέρει να σας μαζέψει όπως όπως και να φτάσετε στο πλησιέστερο κέντρο υγείας, που θα διαπιστώσουν ότι δεν μπορούν να σας αντιμετωπίσουν εκεί, για να σας πάνε στο πλησιέστερο 50-100χλμ αστικό νοσοκομείο, μάθετε να βοηθάτε τους συνανθρώπους σας, και όχι μόνο αυτό, θα καταλάβετε πρώτο χέρι γιατι πρέπει να τηρείτε όλα τα παραπάνω, αφού θα γνωρίσετε τις συνέπειες των ατυχημάτως και θα εκπαιδευτείτε σε αυτές , και θα καταρριφθεί πιστεύω ο μύθος οτι δεν θα συμβεί αυτό σε εμένα.

Επίσης η τροχαία, η αστυνομία, δεν εκπαιδευονται στις πρώτες βοήθειες, δεν ξέρουν να βοηθήσουν, έχουν την θέληση γιατι πολλοί απευθύνονται σε εμάς για να μάθουν, όπως πάνε μόνοι τους στα σκοπευτήρια για να μάθουν να πυροβολούν και αλλάζουν μόνοι τους καμια φορά τα λάστιχα στις μοτοσυκλέτες τους και πληρώνουν τις σφαίρες τους, αλλά δεν υπάρχει εννοιαίο πρωτόκολλο αντιμετώπισης και συντονισμού υπηρεσιών στην πράξη, μόνο στα χαρτιά η σε περιστασιακή σπάνια εφαρμογή σε προβεβλημένο απο τα Μ.Μ.Ε. γεγονός, όχι στο επίπεδο καθημερινής προστασίας του πολίτη, 'όχι , όχι

Θα ήθελα να γράψω και άλλα πράγματα,

Ναι είναι θέμα εκπαίδευσης, παιδείας, πρόληψης, αλλά και σκληρών μέτρων απο την τροχαία, και θεμα διατήρησης της καλής κατάστασης του οδικού δικτύου {σήμανση, ποιότητα ασφάλτου, οριοθέτηση προτεραιότητας, περιφερειακοί δρόμοι κ.λ.π|, και ενημέρωσης, κσι όλσ τσ άλλα, αλλά είναι και ατομικό θεμα, να σταματήσουμε τον πόλεμο της ασφάλτου,

Συγνώμη αν ξέφυγα και μίλησα λίγο για την γνώση α' βοηθειών

Συγχωρέστε με,

Μπράβο σε όσους ανέδειξαν το θέμα και όσους εγραψαν τα προηγούμενα post. :!:

Εγώ είμαι υπερ των μέτρων και υπέρ της εφαρμογής τους! Κάτι είναι και αυτό, γιατι το κακό είναι τεράστιο, μια βόλτα από τα εξωτερικά ιατρεία εφημερευόντων νοσοκομείων θα σας πείσει

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

μην ξαπλώνετε πίσω για να κοιμηθείτε

ΤΡΟΜΕΡΟ αυτο,εχω χασει φιλο μου κατα τη διαρκεια εκδρομης ετσι :cry:

Κοιμοτανε στο πισω καθισμα και το αυτοκινητο επεσε σε λακουβα με αποτελλεσμα να σπασει ο αυχενας του και να πεθανει ακαριαια,εντελως ξεφτυλα & απιθανος θανατος...κριμα το παλικαρι..

καλα το αλλο το απιθανο με τα ποδια στο ταμπλω,κοντεψα να χωρισω με τον καλυτερο μου φιλο γιατι η μαλακω η γυναικα του δεν εννοουσε να κατεβασει τα ποδια της απο το ταμπλω και της την ειπα...

αν ειναι δυνατον! :twisted:

για να μην αρχισουμε με τους... βαρυμαγκες που οδηγουν με το χερι κρεμασμενο εξω απο το παραθυρο... :twisted:

πολυ σωστα κανεις και μιλας για τις πρωτες βοηθειες ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ αυτες οι γνωσεις...

για να μην αρχισουμε με τους... βαρυμαγκες που οδηγουν με το χερι κρεμασμενο εξω απο το παραθυρο... :twisted:

...

Οταν το αμαξι και η συμπεριφορα σου σαν οδηγος ειναι απολυτη προεκταση του ανδρισμου και της σεξουαλικοτητας σου...τοτε ειναι ευφανταστο το παραπανω γεγονος...

Δοκιμασε να προσπερασεις συνειδητα για λιγο εστω εναν τετοιο τυπο....χχαχαχαχαχα...σε 5 δευτερολεπτα θα τον δεις να πλακωνεται στα γκαζια ακομα και εαν εσυ εχεις σκαραβαιο και αυτος porsche....

Το χερι εξω απο την πορτα καλυπτει την ανασφαλει για τις σεξουλαικες τους επιδοσεις καθως και για το μεγεθος το ανδρικου τους μοριου!!!! :D :D :D

Ποιό χέρι.... έχεις μείνει πίσω..... ειλικρινά έβριζα 2 μέρες που δεν είχα ψηφιακή μαζί μου....

Γυρνούσα απο Πήλιο το τελευταίο Σάββατο του Ιουλίου... Σάββατο τώρα, μεσσημέρι, στην Εθνική για Αθήνα, ένα αμάξι έβλεπα στο τόσο.

Εκεί λίγο πριν την Υλίκη λοιπόν είδα το ανεκδίήγητο:

ο τύπος είχε κάνει την θέση του οδηγού ξαπλώστρα, το κεφάλι του μόλις που φαινόταν απο το παράθυρο του αυτοκινήτου. Το αριστερό του χέρι ισα που κρεμότανε (δεν το κράταγε, κρεμότανε) απο το κάτω σημείο του τιμονιού, το δεξί πόδι προφανώς ήταν στο γκάζι, και το αριστερο ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!!!!!!!!Φόραγε και γυαλιά ηλίου και την είχε πέσει έτσι, και πήγαινε με 130!!!!!Εντάξει μια τεράστια ευθεία ήταν αλλά δεν ξέρω.... είχα μείνει μαλακας!!!!!!!!!!!!Μόλις το είδα άρχισα να οδηγάω πιο σιγά και προσεκτικά κατευθείαν.... κατάλαβα οτι τέτοιοι τύποι ΧΑΜΠΑΡΙ δεν παίρνουν που είσαι, τι είναι μπροστά τους κτλ κτλ Τι να πω... ΕΠΡΕΠΕ να είχα ψηφιακή ρε γαμώτο.....

--

είμαι ψαγμένος

leep is a symptom of caffeine deprivation.

μια το χερι,μια το ποδι ,να δουμε σε λιγο ΤΙ αλλο θα βγαζουν εξω απο το παραθυρο ολοι αυτοι οι πεομπαιχτες! :twisted:

Που να δεις αυτό....

Ακολούθα με το χέρι σου το αυτοκίνητο, γιατί αφού οδηγήσει ανάποδα περίπου 500 μέτρα ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ μετά ΚΟΒΕΙ ΚΑΘΕΤΑ 3 ΛΟΥΡΙΔΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ!!!!

http://video.google.com/videoplay?docid=-8313214417167422577&q=attiki

και τα all time classics:

http://www.youtube.com/watch?v=ph333p_2y-4

http://www.youtube.com/watch?v=QWl-vLPL3UA

http://www.youtube.com/watch?v=rozPA7_jyEs

--

είμαι ψαγμένος

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου