Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Για να κάνω την αρχή,θα πω ότι σήμερα έβγαλα το ''World on Fire'' των Firewind.Παίζω 9 μήνες,αλλά δεν είχα μπορέσει να το παίξω σωστά,μέχρι σήμερα.Πείτε λοιπόν κι εσείς τα κατορθώματά σας! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι με το πρώτο βιβλίο της σειράς Berklee και με ασκήσεις γενικότερα. Το τελευταίο τραγούδι πάντως που έκατσα να βγάλω είναι το "Hot Cherie" από Hardline. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορει να μην εχετε αυτο στο μυαλο σας αλλα............. Εγω σημερα εφτιαξα μια ΦΡΑΠΕΔΙΑ μουρλια :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι με το πρώτο βιβλίο της σειράς Berklee και με ασκήσεις γενικότερα. Το τελευταίο τραγούδι πάντως που έκατσα να βγάλω είναι το "Hot Cherie" από Hardline. :) Εγώ κάνω και τα 2 ταυτόχρονα,ασκήσεις για τεχνική και κομμάτια για διασκέδαση ;) Μπορει να μην εχετε αυτο στο μυαλο σας αλλα............. Εγω σημερα εφτιαξα μια ΦΡΑΠΕΔΙΑ μουρλια :) Έγραψες! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαι ο μαμάω και δέρνω σε ότι κάνω! Και σε όποιον αρέσει... ;D ;D ;D ;D (Για πιο σοβαρό κατόρθωμα μετά από πολύ κόπο σχεδόν τελείωσα μία σειρά από 7 έργα για 4 χέρια - 1 πιάνο... Μου έχει φύγει η ψυχή με το συγκεκριμένο έργο για λόγους που δεν ελέγχω τελικά) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δεν έβγαλα κάποιο κομμάτι χτες, αλλά πήγα στο Άξιον Εστί στο Ηρώδειο χτές. Ναι ξέρω τρομερό κατόρθωμα! Y.Γ. Τρομερή ακουστική. In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Στη ζωή: Έκανα ένα πανέμορφο παιδί. Στο μπάσο: Παίζω όλα τα κομμάτια των Maiden και τα b-sides! Στον ήχο: α) Ηχολήπτης στον Jon Oliva (Savatage) όπου μου είπε: "This is the best soundcheck in the whole tour". 8), b) Τραγούδησα αυθόρμητα το Wrathchild στο soundcheck με την μπάντα του Paul Di 'Anno στο Αν, την ώρα που υποτίθεται ότι τσέκαρα τα Monitors στην σκηνή και εκείνοι κάνανε το τσεκ τους στο συγκεκριμένο κομμάτι (χωρίς τον Paul φυσικά!)!! ;D :o 8) (απίστευτο θράσος!!) ;D Σαν μουσικός: 21 χρονών έπαιξα με μπάντα headline στο εξωτερικό σε 30000 κόσμο! Στη μαγειρική: Χοιρινές μπριζόλες. :P http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 μέσα στο καλοκαίρι τερμάτισα OΛΑ τα mario στο snesbox.com παίζοντας με πληκτρολόγιο pc. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Στο στρατό, κατάφερα να κάνω 10 μήνες στον Έβρο ενώ είχα πολύ καλό βύσμα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 σημερα καταφερα να χ@σω ,χωρις να κατουρησω σταλα!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση