Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Νοικοκυρόπαιδο ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω να δεις νοικοκυροπαιδο που ειμαι :-*.....αλλο βεβαια αν τα δικα μου δωματια ειναι αδεια αφου δεν εχω να βαλω τιποτα σε σειρα ;D ;D ;D ;D Ωραιος ο Joe :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω να δεις νοικοκυροπαιδο που ειμαι :-*.....αλλο βεβαια αν τα δικα μου δωματια ειναι αδεια αφου δεν εχω να βαλω τιποτα σε σειρα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραιότατος και ο Joe και το δωμάτιό του! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδί μου ένα παράξενο πράγμα με αυτόν τον Μποναμάσα. Είναι εξωφρενικός παίχτης, τραγουδάει ωραία και έχει γράψει και μερικά πολύ καλά τραγούδια. Δε μου κάνει κλικ με τίποτα όμως, όσο κι αν το προσπάθησα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδί μου ένα παράξενο πράγμα με αυτόν τον Μποναμάσα. Είναι εξωφρενικός παίχτης, τραγουδάει ωραία και έχει γράψει και μερικά πολύ καλά τραγούδια. Δε μου κάνει κλικ με τίποτα όμως, όσο κι αν το προσπάθησα. Αυτό που έχω να πώ είναι ότι ο Joe έχει μία ιδαίτερη χροιά στη φωνή του. Και δεν ταιριάζει σε όλα τα τραγούδια που έχει πει. Εγώ νομίζω ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα στο παίξιμό του γι αυτό δεν αρέσει και σε όλους. :) In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Που γυριστηκε το βιντεο? Στο σπιτι του ή στο Thomann, στο τμημα με τις κιθαρες? ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδί μου ένα παράξενο πράγμα με αυτόν τον Μποναμάσα. Είναι εξωφρενικός παίχτης, τραγουδάει ωραία και έχει γράψει και μερικά πολύ καλά τραγούδια. Δε μου κάνει κλικ με τίποτα όμως, όσο κι αν το προσπάθησα. νομιζω πασχει απο ιματζ...ειναι σαν να βλεπεις εναν του κατηχητικου να βριζει χριστοπαναγιες!!!Απλα δεν το χει...(κ δεν εννοω το ταλεντο) Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 νομιζω πασχει απο ιματζ...ειναι σαν να βλεπεις εναν του κατηχητικου να βριζει χριστοπαναγιες!!!Απλα δεν το χει...(κ δεν εννοω το ταλεντο) Έχει βελτιώσει πάρα πολύ το image του….και τα attitude και την εμφάνιση του….και μόνο για αυτό μου είναι εξαιρετικά συμπαθής. ;D ;D ;D παράδειγμα: Νομίζω ότι η παρέα με τον Glenn Hughes του έκανα καλό.... ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλα αυτο δεν συγχωρειται ευκολα ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση