Προς το περιεχόμενο

ενισχυtips, more ενισχυtips

ychris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εξαιρετικό το σχετικό άρθρο του alderbody. προτείνω για την συνέχεια κάποιος και εφόσον μπορεί να γράψει για τα διάφορα κουμπιά τον tube amps. για παράδειγμα τι κάνουν τα volium & master (ενίσχυση, προενισχυση, λάμπες, gain και με απλά λόγια πως λειτουργεί όλο το σύστημα, ...). τι είναι το presens, loop, ένα κανάλι & δεύτερο κανάλι,..

και ότι κουμπί/δυνατότητα υπάρχει πάνω σε έναν λαμπατο.

νομίζω πως θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο (για εμένα σίγουρα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εδω αλλο ενα αρθρο σχετικα με τη βασικη λειτουργια ενος λαμπατου ενισχυτη. Δεν καλυπτει τα παντα αλλα σιγουρα ενα μερος απο τις αποριες σου.

Να βλογαμε και τα γενια μας  :P

εξαιρετικά τα άρθρα, και βοηθάνε πάρα πολύ. η πρόταση μου έχει να κάνει περισσότερο με την πρακτική προσέγγιση του θέματος, ένα είδος επεξηγηματικού οδηγού/manual. δηλαδή τι κάνει το ένα, το άλω, ηχητικό αποτέλεσμα, χρίση, ..... , και χωρίς να ασχολείται με την επιστήμη του ρεύματος ιδιαίτερα. στο πώς και γιατί θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε όλοι εφόσον η πρόταση έχει ενδιαφέρων.

εξαιρετικά τα άρθρα, και βοηθάνε πάρα πολύ. η πρόταση μου έχει να κάνει περισσότερο με την πρακτική προσέγγιση του θέματος, ένα είδος επεξηγηματικού οδηγού/manual. δηλαδή τι κάνει το ένα, το άλω, ηχητικό αποτέλεσμα, χρίση, ..... , και χωρίς να ασχολείται με την επιστήμη του ρεύματος ιδιαίτερα. στο πώς και γιατί θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε όλοι εφόσον η πρόταση έχει ενδιαφέρων.

Μονο πες μου οτι σου ξεφυγε  :o :o :o :o :o

Slow must go on....!!!!

Είναι καλή πρόταση, αλλά ένα πολύ σεβαστό τμήμα από αυτά που ρωτάει ο συνφορουμίτης δεν καλύπτονται από τα εκάστοτε μανουάλια? ;D Για παράδειγμα, ας πάει στο site της Mesa κι ας κατεβάσει τις οδηγίες χρήσεως του Mark V, του Lonestar, του Electradyne ή οποιουδήποτε άλλου: είναι σαν μια εγκυκλοπαίδεια.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

συμφωνώ απόλυτα. εάν τα ψάξει κανείς, όλα μαζί και έπη μέρος, θα βρει όλες τις απαντήσεις.

το θέμα είναι, όπως προανέφερα, να είναι όλα μαζεμένα (μανουάλι, όπως το είπε ο φίλος παραπάνω), απλό, περιεκτικότατο, κατανοητό σε όλους, να προστεθεί και η εμπειρία, τι άλω ....

μια απλή πρότασή είναι, εάν είναι άστοχη θα παραμένει ως έχει και όλα καλά.

Ωραία φίλε, ξεκίνα το και φτιάξε αυτό το μανουάλι!  :D

Κι όταν τελειώσεις, θα συνεισφέρουν κι από δώ όσοι θέλουν!

συμφωνώ απόλυτα. εάν τα ψάξει κανείς, όλα μαζί και έπη μέρος, θα βρει όλες τις απαντήσεις.

το θέμα είναι, όπως προανέφερα, να είναι όλα μαζεμένα (μανουάλι, όπως το είπε ο φίλος παραπάνω), απλό, περιεκτικότατο, κατανοητό σε όλους, να προστεθεί και η εμπειρία, τι άλω ....

μια απλή πρότασή είναι, εάν είναι άστοχη θα παραμένει ως έχει και όλα καλά.

(και όμως, δεν του είχε ξεφύγει)

αυτό που μπορώ να κάνω (ευχαρίστως) είναι να παραθέσω τα θέματα. δεν έχω γνώσεις και ούτε την εμπειρία για τα υπόλοιπα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου