funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μετά ήρθε ο Μεσαλίωνας σαν κυκλώνας, και το τραπέζι δεν ξανάδειασε μέχρι να φύγουμε. ;D Αφού παρήγγειλε 2 καταλόγους ο μικρός θεούλης!!! :P LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δε λες τίποτα. Προσωπικά σκιάχτηκα προς στιγμήν, σαν να μας έλεγε το παλικάρι "βγάλτε το σκασμό μη φωνάξω τη Φράου Χέλγκα!" ;D Ευτυχώς που η κυρία Ελένη ήταν γλυκύτατη και πολύ υπομονετική. Πάντα τέτοια! Και εσυ αν εκανες κοντα 300 ευρω ζημια "υπομονετικη" θα ησουν ;D Μα τι λες τώρα; Εγώ 15 σουβλάκια παρήγγειλα μόνο, στην αρχή για ...ορεκτικά. Μετά ήρθε ο Μεσαλίωνας σαν κυκλώνας, και το τραπέζι δεν ξανάδειασε μέχρι να φύγουμε. ;D Παρεξηγησατε....Εγω παρηγγειλα σκεφτομενος οτι θα κερασει ο Μανωλης επειδη φευγει να γινει david bowie ;D ;D ;D Ηταν ισως απο τις καλυτερες συνευρεσεις που εχουμε κανει (και συμετεχω φυσικα) - απειρο γελιο και πολυ μπυρα με ευχαριστες θυληκες παρουσιες οι οποιες προς μεγαλη μου εκπληξη ειχαν "γνωση" περι "piu" πραγματος (πλακωνωταν) συζητουσαν ο Τερυς με τον Μανωλη 8) cool ;D ;D Παντα τετοια Φωτος soon think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ηταν ισως απο τις καλυτερες συνευρεσεις που εχουμε κανει (και συμετεχω φυσικα) - απειρο γελιο και πολυ μπυρα με ευχαριστες θυληκες παρουσιες οι οποιες προς μεγαλη μου εκπληξη ειχαν "γνωση" περι "piu" πραγματος (πλακωνωταν) συζητουσαν ο Τερυς με τον Μανωλη 8) cool ;D ;D Παντα τετοια Φωτος soon Έλα βρε υπερβολικέ... ένα φιλικό debate ήταν, που οι γηραιότεροι μάθαμε από τον νεότερο ότι για να παίξεις φανκ μπάσο, πρέπει να ακούς... Pantera :o ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Έλα βρε υπερβολικέ... ένα φιλικό debate ήταν Φιλικό, ξεφιλικό το άκουσε όλη η γειτονιά. Η παρέα ήταν σαν μοτοσυκλετιστές που έχουν σταματήσει για καφέ στην Εθνική. Παθιασμένοι με τα παιχνιδάκια τους και φωνακλάδες. Περάσαμε όμως καλά και αυτό μετράει. Ίσως την επόμενη φορά να κάνουμε μια κοινωνιολογική μελέτη για την συνάρτηση ένταση φωνής στην καθημερινή κουβέντα σε σχέση με είδος μουσικής και εντάσεις που παίζουμε. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ίσως την επόμενη φορά να κάνουμε μια κοινωνιολογική μελέτη για την συνάρτηση ένταση φωνής στην καθημερινή κουβέντα σε σχέση με είδος μουσικής και εντάσεις που παίζουμε. Αυτό κι αν έχει ενδιαφέρον! Με το που ήρθε ο στεντόρειος Νέστορας τα ντεσιμπέλ πήγανε στα 110 και αναπόφευκτα για να ακουστούν και οι υπόλοιποι... καταλαβαίνετε! Πες μου τον ενισχυτή σου να σου πω πως μιλάς! Πάλι καλά που μασουλάγαμε πότε - πότε και υπήρξαν διαλείμματα στη βαβούρα! Και ευτυχώς οι παράξενοι γείτονες ήταν στο τραπέζι μαζί μας οπότε το διαλύσαμε αργάμιση. Ετσι audiokostas; ;D Αντε και σ' άλλο καπηλειό την επόμενη. Εχει επιτυχία η μάσα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2012 Με το που ήρθε ο στεντόρειος Νέστορας τα ντεσιμπέλ πήγανε στα 110 και αναπόφευκτα για να ακουστούν και οι υπόλοιποι... καταλαβαίνετε! Πες μου τον ενισχυτή σου ... Rivera 55 combo. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Μην αναρωτηθειτε οι υπολοιποι γιατι δεν υπαρχουν πιο πολλες Ειναι εξαιρετικα δυσκολο να τραβας φωτο και να κρατας το στομαχι σου απο τα γελια παραλληλα ;) ;) ;D ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Είμαι και γάιδαρός... Ούτε που πόσταρα... Πολύ ωραία ήταν, και το φαγητό πολύ και καλό, και η μπύρα κρύα και η παρέα... αχ η παρέα... τέλεια... Φιλάκια σε όλους και στο επόμενο. Και αν δε ποστάρω είναι γιατί τρέχω... ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Ένα μόνο έχω να πω... Φωτό δύο :D Που κοιτάω; Ποιος καθόταν προς τα εκεί; Τι μου έλεγε και είχα πάθει... κονιόκο; Και γιατί τα κρασιά στο καπάκι; ;D ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Ένα μόνο έχω να πω... Φωτό δύο :D Που κοιτάω; Ποιος καθόταν προς τα εκεί; Τι μου έλεγε και είχα πάθει... κονιόκο; Και γιατί τα κρασιά στο καπάκι; ;D ;D ;D ;D ;D Ο Ανέστης ? ;D ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση