funky_bassman Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ με τον Χρίστο θα είμαστε εκεί κατά τις 9 και κάτι λογικά ;) (αν είναι στην ώρα του αυτή τη φορά :P) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν, έχουμε και λέμε... Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής: Ο Marathon θα κάτσει δίπλα στον Νέστορα (για να του τρώει το φαΐ) Ο Νέστορας θα κάτσει δίπλα στον Marathon (αλλά θα τρώει γρήγορα για να μην του φάει ο γέροντας το φαΐ). Επί της ευκαιρίας της ανακοίνωσης των νέων μέτρων, όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε το «μαραμένη η πίκρα» ;D Θα γίνει συζήτηση για την ταινία «λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο». Θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα: «κρίση και βράσιμο χορδών». Η βραδιά θα κλείσει με την ανάγνωση ποιητικής συλλογής, με τίτλο «Opus Fenderus». all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Η βραδιά θα κλείσει με την ανάγνωση ποιητικής συλλογής, με τίτλο «Opus Fenderus». ...θα έχω ήδη φύγει... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Τη μουσική (για τις γυναίκες) έχει φροντίσει ο Audio. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Για βάλτε ένα map γιατί δεν το έχει ούτε ο χάρτης... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Για βάλτε ένα map γιατί δεν το έχει ούτε ο χάρτης... To 38.000065,23.762933 στο Google maps δεν δουλεύει; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Για δες εδώ... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Για δες εδώ... δεν έχω τα γυαλιά μου....δείχνεις κάτι? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 δεν έχω τα γυαλιά μου....δείχνεις κάτι? Μerde... που θα έλεγε και ο Κλουζό. Ξέχασα να επισυνάψω τον χάρτη ??? ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ήτανε πολύ ωραία, όπως πάντα. Σας ευχαριστώ όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση