Προς το περιεχόμενο

Κρασομπυροποσία εκ του προχείρου.

audiokostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Ο Ανέστης ?  ;D ;D ;D ;D

Ε, όχι ακριβώς...  ;)  ;D Άλλος... άλλος αιρετικός, όχι ο Marathon  ;D ;D ;D

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 85
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εγω πιστευω οτι αυτες οι "αντιπαραθεσεις" ειναι υγιεις για τον απλουστατο λογο οτι το γελιο φερνει ζωη  ;D ;D ;D

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

• Moderator

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ώστε αυτά σκέφτεσαι για εμάς...  ;D

ΥΓ: Όχι freddy mercury βρε... Ο Bowie ακούστηκε  ;)  ;D  Πάντως ομολογώ ότι έγραψες  ;D ;D ;D ;D

• Administrator

Με σενα γελάω κυρ Αστακέ μου! Πολύ πετυχημένο το συννεφάκι σου! Σε νοιώθει ο Haris, ωστόσο για μένα δεν το πολυ-πετυχε. Αν δεν ήταν κι αυτά δεν θα με καλούσαν πουθενά αλλού! :D

Live and let Live.

ΥΓ: Όχι freddy mercury βρε...

Άσε νέος...εκείνη την ώρα δεν άκουγες! :D

Αν δεν ήταν κι αυτά δεν θα με καλούσαν πουθενά αλλού! :D

...με τις βλακείες που παίζεις...δεν το γυρνάς στο metal? 8) :-*

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Moderator

Με σενα γελάω κυρ Αστακέ μου! Πολύ πετυχημένο το συννεφάκι σου! Σε νοιώθει ο Haris, ωστόσο για μένα δεν το πολυ-πετυχε. Αν δεν ήταν κι αυτά δεν θα με καλούσαν πουθενά αλλού! :D

Διαμαρτύρομαι εντόνως. Ουδόλως θα χρησιμοποιούσα εκφράσεις του συρμού όπως «α πάγαινε».  :D Είναι συνωμοσία του τομαροκρούστη  ;D ;D ;D

Βέβαια η συζήτηση περιστράφηκε μεταξύ άλλων και σε maple, active κλπ αλλά πάντα εντός ενός πλαισίου διαλεκτικής  ;D ;D ;D

ΥΓ: πάντως το δικό σου με άρεσε πολλά...  ;D  

Όλα όμορφα και ωραία, πάντα τέτοια κτλ....αλλά αυτή τη Heineken πώς μπορείτε και την πίνετε ρε παιδιά??? ;D

Αναγκαστικά, γιατί η μέση ταβέρνα/ψησταριά συνήθως δεν έχει μοναστηριακές...

Αν και η κυρία Ελένη μας είπε ότι την επόμενη φορά που θα πάμε θα έχει φροντίσει να προμηθευτεί, αρκεί να της υποσχεθούμε ότι δεν θα γκαρίζουμε σαν πωλητές στη λαϊκή! ;D

Διαμαρτύρομαι εντόνως. Ουδόλως θα χρησιμοποιούσα εκφράσεις του συρμού όπως «α πάγαινε».  :D Είναι συνωμοσία του τομαροκρούστη  ;D ;D ;D

Θα ήθελα εδώ να επισημάνω ότι παρότι τα πρόσωπα είναι υπαρκτά, οι σκέψεις και οι διάλογοι είναι φανταστικοί, και ουδέ μία σχέση έχουν με το τι πραγματικά ειπώθηκε εκείνο το βράδυ (εντάξει, ίσως μια μικρή σχέση ;D).

Και Τέρυ μου, το ξέρω ότι το επίπεδο και η παιδεία σου δεν σου επιτρέπουν να χρησιμοποιείς τέτοιες αγοραίες εκφράσεις, αλλά είναι κάποιες φορές που ο άνθρωπος φτάνει στα όριά του! ;D

Something Wicked This Way Comes

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου