Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2012 Ο Ανέστης ? ;D ;D ;D ;D Ε, όχι ακριβώς... ;) ;D Άλλος... άλλος αιρετικός, όχι ο Marathon ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Εγω πιστευω οτι αυτες οι "αντιπαραθεσεις" ειναι υγιεις για τον απλουστατο λογο οτι το γελιο φερνει ζωη ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Όλα όμορφα και ωραία, πάντα τέτοια κτλ....αλλά αυτή τη Heineken πώς μπορείτε και την πίνετε ρε παιδιά??? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Φωτορομάντζο... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ώστε αυτά σκέφτεσαι για εμάς... ;D ΥΓ: Όχι freddy mercury βρε... Ο Bowie ακούστηκε ;) ;D Πάντως ομολογώ ότι έγραψες ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Με σενα γελάω κυρ Αστακέ μου! Πολύ πετυχημένο το συννεφάκι σου! Σε νοιώθει ο Haris, ωστόσο για μένα δεν το πολυ-πετυχε. Αν δεν ήταν κι αυτά δεν θα με καλούσαν πουθενά αλλού! :D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 ΥΓ: Όχι freddy mercury βρε... Άσε νέος...εκείνη την ώρα δεν άκουγες! :D Αν δεν ήταν κι αυτά δεν θα με καλούσαν πουθενά αλλού! :D ...με τις βλακείες που παίζεις...δεν το γυρνάς στο metal? 8) :-* Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Με σενα γελάω κυρ Αστακέ μου! Πολύ πετυχημένο το συννεφάκι σου! Σε νοιώθει ο Haris, ωστόσο για μένα δεν το πολυ-πετυχε. Αν δεν ήταν κι αυτά δεν θα με καλούσαν πουθενά αλλού! :D Διαμαρτύρομαι εντόνως. Ουδόλως θα χρησιμοποιούσα εκφράσεις του συρμού όπως «α πάγαινε». :D Είναι συνωμοσία του τομαροκρούστη ;D ;D ;D Βέβαια η συζήτηση περιστράφηκε μεταξύ άλλων και σε maple, active κλπ αλλά πάντα εντός ενός πλαισίου διαλεκτικής ;D ;D ;D ΥΓ: πάντως το δικό σου με άρεσε πολλά... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Όλα όμορφα και ωραία, πάντα τέτοια κτλ....αλλά αυτή τη Heineken πώς μπορείτε και την πίνετε ρε παιδιά??? ;D Αναγκαστικά, γιατί η μέση ταβέρνα/ψησταριά συνήθως δεν έχει μοναστηριακές... Αν και η κυρία Ελένη μας είπε ότι την επόμενη φορά που θα πάμε θα έχει φροντίσει να προμηθευτεί, αρκεί να της υποσχεθούμε ότι δεν θα γκαρίζουμε σαν πωλητές στη λαϊκή! ;D Με σενα γελάω κυρ Αστακέ μου! Πολύ πετυχημένο το συννεφάκι σου! Σε νοιώθει ο Haris, ωστόσο για μένα δεν το πολυ-πετυχε. Αν δεν ήταν κι αυτά δεν θα με καλούσαν πουθενά αλλού! :D Διαμαρτύρομαι εντόνως. Ουδόλως θα χρησιμοποιούσα εκφράσεις του συρμού όπως «α πάγαινε». :D Είναι συνωμοσία του τομαροκρούστη ;D ;D ;D Θα ήθελα εδώ να επισημάνω ότι παρότι τα πρόσωπα είναι υπαρκτά, οι σκέψεις και οι διάλογοι είναι φανταστικοί, και ουδέ μία σχέση έχουν με το τι πραγματικά ειπώθηκε εκείνο το βράδυ (εντάξει, ίσως μια μικρή σχέση ;D). Και Τέρυ μου, το ξέρω ότι το επίπεδο και η παιδεία σου δεν σου επιτρέπουν να χρησιμοποιείς τέτοιες αγοραίες εκφράσεις, αλλά είναι κάποιες φορές που ο άνθρωπος φτάνει στα όριά του! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση