Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ήτανε πολύ ωραία, όπως πάντα. Σας ευχαριστώ όλους. Πραγματικά ήταν μια ωραία βραδιά... Αλλά... Μελλοντικά, για την εύρυθμο «λειτουργία»... Οι συμμετέχοντες μπασίστες (και ας πούμε ότι όσοι εντελώς συμπτωματικά ονομάζονται «Μανώλης» ;D), θα πρέπει να συμπληρώνουν ένα πολύ απλό multiple choice test. 1 Μπάσο της αρεσκείας σας A Fender Jazz bass Β Fender Precision Γ Κάποιο άλλο 2 Πόσο σας αρέσουν τα μπάσα Fender Α Είναι λατρεία Β Ένα δεν είναι ποτέ αρκετό Γ Μου είναι αδιάφορα Αν υπάρχει έστω και μια απάντηση Γ, sorry κόπηκες ;D ΥΓ: Μπράβο στον Κώστα, η ιδέα του ήταν εξαιρετική 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Από τα αισίως 5 χρόνια που είμαι στο φόρουμ ίσως ήταν από τις καλύτερες στιγμές!!! Αλλά θέλω να καταγγείλω πως κάποιος μπασίστας παίρνει ποσοστά από μία μεγάλη (πλην ποταπή) εταιρία ονόματι 7ender και τα διαφημίζει ως κάτι όργανα με τίμιο ξύλο κλπ... Τι να πω... Conspiracy... Ευτυχώς που ήταν ο Χάρης εκεί και λέγαμε κάτι για groove γιατί αλλιώς η κουβέντα θα περιοριζόταν στο αν στονάρουν κάτι σκουπόξυλα (7ender λέγονται) μετά το 7ο τάστο... :P (πλακίτσα κάνω! ως γνωστόν αυτά τα 7ender είναι καλά μέχρι το 5ο :P) 3η ή 4η μπυροποσία που ο messalion έρχεται σε πρόβα μου!! Εκμεταλλευτή!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Χθές υπέστην ψυχολογική βία από πρώην και νυν moderators...αμάν πια, ούτε στη ταβέρνα δεν με αφήνουν ήσυχο. Καλά που ήταν ο Χναράκης...και έφαγε το φαί τους! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης θα ήθελα να καταγγείλω ότι χθες το βράδυ έκανε την εμφάνιση της, αγνώστου ταυτότητος κορεατική... τάβλα ;D υπό την επωνυμία «Σπέκτορ», η οποία έφερε επί της ταστιέρας της ύποπτα και πιθανώς σατανιστικά :o ;D σύμβολα. Ο δε κομιστής της, ήτο αυτός που εξαπέλυσε δριμεία και ανίερη επίθεση, κατά των Fender (blasphemy... blasphemy) ;D ;D ;D ΥΓ: Πάντως νομίζω νομίζω ότι το κλου της βραδιάς ήταν το: «να φωνάξω την κυρά Λένη» ;D ;D ;D ;D ΥΓ1: @ Marathon. Εμ και εσύ, πήγες και έκατσες με την... γερουσία. ;D ;D ;D ;D Τι περίμενες; ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης θα ήθελα να καταγγείλω ότι χθες το βράδυ έκανε την εμφάνιση της, αγνώστου ταυτότητος κορεατική... τάβλα ;D υπό την επωνυμία «Σπέκτορ», η οποία έφερε επί της ταστιέρας της ύποπτα και πιθανώς σατανιστικά :o ;D σύμβολα. Μουγγαμάρα! :D Καλά που ήταν ο Χναράκης...και έφαγε το φαί τους! Εγώ άλλον είδα, που ενώ είχαν σταματήσει όλοι, αυτός συνέχιζε ακάθεκτος. ;D Σημ. Και ας πήγα στις 23.00. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά ήταν μπορώ να πω αν και η συζήτηση περιεστράφει κυρίως σε θέματα ενεργειακού χαρακτήρα ,ξυλόσομπες ,ενεργειακές και μη μη,λαμπάτες-τρανζιστοράτες, καυσόξΣυλα, πέλλετς κλπ σχέση τιμής/απόδοσης των ενεργειακών πηγών κλπ . Είναι αξιομνημόνευτο πως σε ένα τόσο μικρό φόρουμ υπάρχουν τόσοι πουλί επιστήμουνες περί των ενεργειακών και της αειφόρου ανάφτυξης ,μέσω της διαχείρησης των ξσυλευόμενων δασών της πατρίδος μας και αλλαχού 8) . No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Αν φωνάζετε έτσι δια ζώσης...και δέκα βλάκες mods να είχατε εδώ πάλι δε θα σας προλάβαιναν. ;D Ως συνήθως έπαιξα κυρίως από τα πλάγια και με βαθιές μπαλιές, οπότε αδίκησα το κέντρο του τραπεζιού. Την άλλη φορά. Την οποία άλλη φορά, για όνομα του Θεού, ας μαζευτούμε κάπου πιο κοντά στον Audio. Ντροπή. Όχι όλα για την πάρτη μας. :P :P τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως νομίζω νομίζω ότι το κλου της βραδιάς ήταν το: «να φωνάξω την κυρά Λένη» ;D ;D ;D ;D Δε λες τίποτα. Προσωπικά σκιάχτηκα προς στιγμήν, σαν να μας έλεγε το παλικάρι "βγάλτε το σκασμό μη φωνάξω τη Φράου Χέλγκα!" ;D Ευτυχώς που η κυρία Ελένη ήταν γλυκύτατη και πολύ υπομονετική. Πάντα τέτοια! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 ;D Ευτυχώς που η κυρία Ελένη ήταν γλυκύτατη και πολύ υπομονετική. Ναι πραγματικά... καθώς κάποια (ο) αγόρια (ι) την έτρεχαν (ε) συνέχεια με αλλεπάλληλες παραγγελίες ;) ;D Τσάκω και 10 καλαμάκια, φέρε και τρεις πατάτες, α ναι... βάλε και μερικά ακόμα καλαμάκια... φέρε και κρασιά... και κάνα δυο μπύρες ακόμα... ;D ;D ;D Όχι για εμένα... στην μέση, για τα παιδιά ;D ΥΓ: Tip, το αγόρι είναι ντράμερ ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι πραγματικά... καθώς κάποια (ο) αγόρια (ι) την έτρεχαν (ε) συνέχεια με αλλεπάλληλες παραγγελίες ;) ;D Τσάκω και 10 καλαμάκια, φέρε και τρεις πατάτες, α ναι... βάλε και μερικά ακόμα καλαμάκια... φέρε και κρασιά... και κάνα δυο μπύρες ακόμα... ;D ;D ;D Όχι για εμένα... στην μέση, για τα παιδιά ;D ΥΓ: Tip, το αγόρι είναι ντράμερ ;D ;D ;D Μα τι λες τώρα; Εγώ 15 σουβλάκια παρήγγειλα μόνο, στην αρχή για ...ορεκτικά. Μετά ήρθε ο Μεσαλίωνας σαν κυκλώνας, και το τραπέζι δεν ξανάδειασε μέχρι να φύγουμε. ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση