Xtasy Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα και παλι , Σε αυτο το vide o Alexi κάνει ενα εφε με την κιθάρα του σαν να πειράζει το κατι με το volume, δείτε λιγο απο το 0:41 μεχρι 0:46 , πως το κάνει αυτο το εφε ? [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει κρατησει το τρεμολο χαμηλα και με κλειστο ηχο χτυπαει τη χορδη και οταν ξεκιναει να αφηνει το τρεμολο ανοιγει και το volume think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Έχοντας μπόλικο διστόρσιο, χτυπάει τη χορδή και χρησιμοποιεί είτε το τρέμολο, είτε τα δάχτυλα για να κατεβάσει και να ξαναφέρει στα ίσα του το pitch της αρχικής νότας με glissando (slide). Kατά τη διάρκεια αυτού έχει ένα volume pedal στο off, και το ανοίγει μόνο για να ακουστεί ο τόνος που θέλει (τουλάχιστον έτσι μου ακούγεται). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εγώ νομίζω ότι κάνει slide με τα δάχτυλα με κλειστό το volume και όταν φτάνει στο pitch που θέλει ανοίγει το volume για να ακουστεί. Παίζει όμως να είναι και με το τρέμολο όπως είπε ο Messalion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εγώ νομίζω ότι κάνει slide με τα δάχτυλα με κλειστό το volume και όταν φτάνει στο pitch που θέλει ανοίγει το volume για να ακουστεί. Παίζει όμως να είναι και με το τρέμολο όπως είπε ο Messalion. Μ'αρεσει που εισαι "σταθερος" στις αποψεις σου χαχαχα Παιδια αυτο που κανει ειναι ενα "πειραγμενο" elephant soung απο τον eddie van halen και γινεται με τον τροπο που περιεγραψα πιο πανω ;) Το βιντεο δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα μαλλον θα αναγνωρισεις σε καποιο σημειο τον ηχο που κανει ο laiho και αμεσως μετα κανει το αναποδο think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μ'αρεσει που εισαι "σταθερος" στις αποψεις σου χαχαχα Να μην είμαι και απόλυτος. ;) ;D Όπως μας απέδειξες με το βίντεο ήσουν εσύ ο σωστός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει κρατησει το τρεμολο χαμηλα και με κλειστο ηχο χτυπαει τη χορδη και οταν ξεκιναει να αφηνει το τρεμολο ανοιγει και το volume +1 8) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση