Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 ειλικρινά... Παίζει συνέχεια ...το κομμάτι σου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 "Καθε περσι και καλύτερα" πράγματι. Οτι καλο και να πώ θα το αδικήσει. Μονο κλεινω τα ματια και απολαμβανω Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίο.Σου μιλάει και λέει την ιστορία του.Μιλάει. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Εξαιρετικό, τελεία και παύλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Επειδη εισαι καλη ψυχη και ολοι εδω μεσα το ξερουμε.,δεν υπηρχε περιπτωση να γραψεις κατι που να ειναι μαπα /ψυχρο κλπ.Τα σεβη μου και παλι Σταυρο !!! Καλη Λευτερια στην Ελλαδα μας.Μα τι λεω ο τρελλος ; Ο Σταυρος ξερει!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Πως ξεθαφτηκε αυτο? Ευχαριστω τον σκαπανεα Altone και τους υπολοιπους για τα καλα σας λογια... Χαιρομαι που αγγιξε καποιους αυτο το..πονημα γιατι ο ορος ειναι μεταφορικος αλλα στην προκειμενη ειναι και κυριολεκτικος. ποσο χρονων ησουν στα 90s? Στο συγκεκριμενο καπου 24-25. :) Καλη Λευτερια στην Ελλαδα μας. Πρωτα απ ολα,καλη λευτερια απ τον κακο μας εαυτο Περικλη μου. Χωρις αυτην,η αλλη δεν ερχεται οσο κι αν τη θελουμε... :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickkk Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Τρομερό!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Πως ξεθαφτηκε αυτο? Τέτοια κομμάτια δεν πρέπει να μένουν στην αφάνεια. Ακόμα δακρύζω. Πρωτα απ ολα,καλη λευτερια απ τον κακο μας εαυτο Περικλη μου. Υπάρχει άραγε και καλός εαυτός? Δεν ξέρω πια, απελπίστηκα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Μην απελπιζομαστε fusion ,υπαρχει καλος εαυτος (οπως αυτος φανηκε το 1940 στον πολεμο οπου ολοι πολεμουσαν για την Ελλαδα )!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 να ταχθώ κι εγώ υπέρ των θαυμαστών ΚΑΙ αυτού του κομματιού σου Σταύρο... καταπληκτικό κομμάτι. το έχω εδώ και κανά μισάωρο και παίζει στο repeat. (το είχα κατεβάσει από παλιά αλλά μέσα σ'αυτό το σωρό αριστουργημάτων σου δε του είχα δώσει την πρέπουσα σημασία...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση