Προς το περιεχόμενο

''Farewell''

freerock1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλοι μου ειναι συγκινητικο να βρισκεις παλιες ηχογραφησεις που σου θυμιζουν τις πρωτες σου προσπαθειες για δημιουργια...

Γραμμενο σε τετρακαναλο,περασε απο κασετα σε cd χαρη σ ενα φιλο που εγραφε cd οταν ακομα ηταν αδιανοητο για τον πολυ κοσμο..90 's...

Ακομα θυμαμαι τη συγκινηση οταν πατησα στο player το ''track 1,2,3,4..''... :)

Τιποτα το ιδιαιτερο,αλλα πολλες φορες η αναμνηση ειναι πιο γλυκια απο το ιδιο το πονημα..

Kαλο βραδυ,καλο ξημερωμα σε ολους και καλη δυναμη για τη βδομαδα που ξεκιναει... :)

A_FAREWELL_mp3.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δε μας έχεις συνηθίσει Σταύρο σε τέτοια...

Μελαγχολήσαμε βραδιάτικα!!!  ;D ;D ;D

Πέραν της πλάκας, εμένα Σταύρο μου άρεσε πολύ η μπαλάντα σου. Μελωδικότατη, πολύ ωραίος καθαρός ήχος και  με γεύση από Ισπανία.  ;)

Μπράβο για ακόμα μια φορά!!!  :)

Ακομα θυμαμαι τη συγκινηση οταν πατησα στο player το ''track 1,2,3,4..''... :)

Τιποτα το ιδιαιτερο,αλλα πολλες φορες η αναμνηση ειναι πιο γλυκια απο το ιδιο το πονημα..

Ωραιο πραμα οι θυμησες!

Σ αρεσουν οι πλακες εσενα παλλικαρι μου δεν εξηγειται αλλιως.

Τι"τιποτα το ιδιαιτερο"ρε συ?

Ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΟ!

Πραγματικα μας εστειλες βραδυατικο και καλα εκανες.

Σαν το παλιό καλό (κόκκινο) κρασί.Πολύ όμορφο κομμάτι! (μου θυμίζει χωρισμό). Το '91 έφερα από Ιταλία ένα τετρακάναλο Fostex (150.000 δρχ),θυμάμαι δεν βγήκα απ'το σπίτι γιά πολύ καιρό,έγραφα και έγραφα,απωθημένα ένεκεν :) Θυμάμαι όμως και το "φύσημα" που είχαν οι εγγραφές μου.Μου κάνει εντύπωση πού το κλιπ σου ακούγεται τόσο "καθαρό".

Να χ*σω τα virtualizer, effectasizer, exstasizer, και όλα τα φτιασιδοεφφέ του ντουνιά. Τέτοιο πάτημα στην χορδή δεν θα το πάρω.

Εδώ η αλήθεια είναι γυμνή, και όταν το γυμνό είναι πιο όμορφο από το φτιασιδωμένο, τότε μιλάμε για πηγαία έκφραση .

Και όταν οι μελωδίες από μόνες τους πανέμορφες, ξεπροβάλοντας από το αντηχείο μιας κλασσικής κιθάρας, μου διηγούνται μια υπέροχη ιστορία, γεμάτη ευαισθησία και ειλικρίνεια, τότε το μόνο που μένει για μένα να πω είναι.....

Σταύρο, αυτό το κομμάτι πρέπει να μπει στο cd και μάλιστα να είναι το τελευταίο, το κλείσιμο.

Ευχαριστώ.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

πως λέμε "κάθε πέρσι και καλύτερα"? ;D

το κομμάτι είναι απίστευτο....παλι!

μπράβο....

θα συμφωνήσω με fusiongtr για το κλείσιμο ενός δίσκου....

ΥΓ.μ'άρεσε το τζαζ πέρασμα γύρω στο 1.45.....

συγχαρητήρια....φαν σου

Να συμφωνησω με τον ψηλο-που οπως παντα τα ειπε τοσο ωραια-αλλα και τον hot_sauce.

Δεν κανω πλακα και ξερεις οτι δεν το συνηθιζω κιολας :P αλλα το κομματι-δεν ξερω αρχη,μεση,τελος,οπου να ναι τελος παντων-πρεπει να μπει στο cd.

Θα ναι κριμα να μην το κανεις.

Σταύρο, αυτό το κομμάτι πρέπει να μπει στο cd και μάλιστα να είναι το τελευταίο, το κλείσιμο.

Ευχαριστώ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ εδώ...  ;)

Παιδες συμφωνησαμε ολοι αρα εκλεισε!

Δε χρειαζεται η συγκαταθεση του δημιουργου.

Το νου σου!Αν δεν το βαλεις,οταν στειλεις το cd θα το προσθεσω μονος μου και οποιος  ακουει το κομματι και δεν το χει στο δικο του cd,θα του λεω οτι ειναι λαθος στην κοπη και να γυρεψει τα λεφτα του πισω. ;D ;D

Ποιο ήταν το turning point δηλαδή; Από τις λυπημένες μπαλάντες με κλασσικές κιθάρες στα γκάζια και τις χαρντροκιές. Κάπου στο ενδιάμεσο πρέπει να θύμωσες πολύ.  :)

Εξαιρετικός ήχος που αποδίδεται πλέον στον παίχτη σχεδόν αποκλειστικά (νταξ κρατάμε κάτι λίγο για το μικρόφωνο και την κιθάρα).

Να μην μπει στο νέο CD για κλείσιμο. Να μπει για άνοιγμα, σε άλλο CD, μόνο με τέτοια.

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου