geodimitri Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2012 Με το vst εμένα μου άρεσε περισσότερο απ' ότι το αρχικό. Αλλά και πάλι... Ακούγεται πολύ αφύσικο σε σχέση με τα υπόλοιπα όργανα. Μήπως να δοκίμαζες να το γράψεις με κιθάρα και ολίγον overdrive; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2012 Παίδες σας ευχαριστώ πολύ!! Να πω την αλήθεια και μένα μου πέρασε από το μυαλό να το γράψω με κιθάρα όλο αλλά ήθελα να 'σπάει' λίγο... ίσως έχασε κάτι από τη surf διάθεση έτσι (καλοκαίρι που τελείωσε κλπ) Έχετε δίκιο όμως θα γράψω και με κιθάρα και θα επανέλθω!! (Η και φυσαρμόνικα χμμμμμμμ έχω μια χρωμόνικα που κάθεται...) όπως και να χει σας ευχαριστώ άπαντες!!! ;D ;D ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αργύρη με φυσαρμόνικα και με πιο αργόσυρτες νότες, κόψε κάποιες απο τη μελωδία, θάναι ακόμα πιο σούπερ :D Μπράβο βρε (blue hotel) μαν, θα με βάλεις να ψάχνω για bigsby ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2012 τι χορδές βάζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 τι χορδές βάζεις; Δεκάρες Pyramid pure nickel ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αργύρη με φυσαρμόνικα και με πιο αργόσυρτες νότες, κόψε κάποιες απο τη μελωδία, θάναι ακόμα πιο σούπερ :D Μπράβο βρε (blue hotel) μαν, θα με βάλεις να ψάχνω για bigsby ;D θα το δοκιμάσω Νάσο , (όταν φτιάξω 335 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα έχει bigsby επάνω!) Μπορείς να το δοκιμάσεις και σ αυτην που μόλις έφτιαξες με ένα Vibramate χωρίς έξτρα τρυπήματα!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 θα το δοκιμάσω Νάσο , (όταν φτιάξω 335 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα έχει bigsby επάνω!) Μπορείς να το δοκιμάσεις και σ αυτην που μόλις έφτιαξες με ένα Vibramate χωρίς έξτρα τρυπήματα!! Ανεβαίνει πολύ το κόστος καί το βάρος επίσης ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ανεβαίνει πολύ το κόστος καί το βάρος επίσης ;D Δεν εχεις άδικο.... Σε ποια σκέφτεσαι να βάλεις bigsby? Εγώ το προτιμώ σε κουφωτές πάντως καλό και το Β5 αλλά το Β7 είναι άλλη φάση! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά σε 335 style γιατί το κατάλαβα λιγο αργά οτι είναι η μόνη κιθάρα που με τρελαίνει, όλες οι άλλες ειναι απλά καλές ;D Εχω δει και το Dueseberg που ειναι πιο οικονομικό :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά σε 335 style γιατί το κατάλαβα λιγο αργά οτι είναι η μόνη κιθάρα που με τρελαίνει, όλες οι άλλες ειναι απλά καλές ;D Εχω δει και το Dueseberg που ειναι πιο οικονομικό :D Μπορεις να τρυπησεις και να το βιδώσεις απλά πάνω (παρε Β7!!) αν μετα θες να το βγαλεις εχεις τις γνωσεις να το ...επιδιορθώσεις ;) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση