geodimitri Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε Apalefte, άκουσα όλα τα τραγούδια και μου άρεσαν πάρα πολύ. Είχες πολύ ωραίο ήχο και riffs και όντως αισθάνθηκα ότι τα κομμάτια είχαν μια συνέχεια, σου έλεγαν μια ιστορία. Τέλος αν και τα φωνητικά που είναι σαν απαγγελία δεν μου αρέσουν, στα κομμάτια σου νομίζω ότι ταίριαζε πάρα πολύ. Δε με ξένισαν καθόλου. Πολλά μπράβο για τη δουλειά σου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apaleftos Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ geodimitri για τα σχόλιά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλή δουλειά αδερφέ. Φτιάξε μπαντούλα και παίξτα live να απογειωθούν εντελώς τα κομμάτια. Keep going! "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2012 Ωραια κομμάτια, πολυ καλός ήχος. Μην το παρατήσεις το προτζεκτ, δωσε του το χρονο και την προσοχή που αξίζει ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apaleftos Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλή δουλειά αδερφέ. Φτιάξε μπαντούλα και παίξτα live να απογειωθούν εντελώς τα κομμάτια. Keep going! Ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια. Με μπάντα σίγουρα θα αποκτήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μακάρι να γίνει κάποια στιγμή. Ωραια κομμάτια, πολυ καλός ήχος. Μην το παρατήσεις το προτζεκτ, δωσε του το χρονο και την προσοχή που αξίζει ;) Ευχαριστώ neeq. Η χρονική συγκυρία δεν είναι ευνοϊκή, αλλά τα σχόλιά σας μου δίνουν ελπίδες και κουράγιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apaleftos Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Ανάσταση του θέματος για να ενημερώσω οτι όλο το album βρίσκεται προς ακρόαση και download στο bancamp link: https://thefestproject.bandcamp.com/ όπως επίσης, οτι δημιουργήθηκε και σελίδα στο facebook στην οποία μπορείτε να δείτε και κάποια video clips που έφτιαξαν φίλοι για μας. link: https://www.facebook.com/thefestproject Εννοείται πως η κριτική είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση