Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά τότε που έκανα το θέμα αποφάσισα να πάρω τον Blackstar και τελικά τον πούλησα για να πάρω έναν Marshall JVM 205H 17 κιλών και η μέση μου όποτε έχω πρόβες γκρινιάζει! ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Αν σας πονάει η μέση σας να πάρετε τον evh 5150 ... ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά τότε που έκανα το θέμα αποφάσισα να πάρω τον Blackstar και τελικά τον πούλησα για να πάρω έναν Marshall JVM 205H 17 κιλών και η μέση μου όποτε έχω πρόβες γκρινιάζει! ;D ;D Μια χαρά ελαφρύς είναι μπροστά στο B-52 AT-100 των 25 κιλών που είχα, μην παραπονιέσαι :P Γυμνάσου :P http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 engl gigmaster 30 12 kg 380€ απο ebay ;D απίστευτη δύναμη και όγκος στο σπίτι παίζει στο 1 και στις πρόβες στο 3-4 www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 engl gigmaster 30 12 kg 380€ απο ebay ;D απίστευτη δύναμη και όγκος στο σπίτι παίζει στο 1 και στις πρόβες στο 3-4 Άσε είχα δει έναν Fireball στις αγγελίες στα 550 και με έτρωγε το χεράκι μου! ;D ;D Ποιος το μαμεί το βάρος,νέο παιδί είμαι! 8) :D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koronios Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 πάρε ενα rectifier οπως ο ΄τύπος στη φωτό....και ξέχνα το πρόβλημα με τη μέση ....γενικά ξέχνα τη μέση.......κάνει και για home practice....φιλικά Μπάμπης Μεταφοραί-Μετακομίσεις..... ;D moody... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Χαχαχα ωραία photo!! ;D Με τον JVM έχω βρει -ηχητικά- την υγειά μου!!Προσπαθώ να αρχίσω το pedalboard μου σιγά σιγά! ;) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Χαχαχα ωραία photo!! ;D Με τον JVM έχω βρει -ηχητικά- την υγειά μου!!Προσπαθώ να αρχίσω το pedalboard μου σιγά σιγά! ;) σε εντασεις σπιτιου ειναι καλος δηλαδη? μεταλ παιζει καλα? :P αυτο με ενδιαφερει εμενα. μωρε λες να μαζεψω λιγα λεφτουδακια ακομα και να κανω αγορα στα τυφλα? *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 σε εντασεις σπιτιου ειναι καλος δηλαδη? μεταλ παιζει καλα? :P αυτο με ενδιαφερει εμενα. μωρε λες να μαζεψω λιγα λεφτουδακια ακομα και να κανω αγορα στα τυφλα? Βρε παρε τον 5150 να ήσυχασεις για πάντα http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Χαχαχα ωραία photo!! ;D Με τον JVM έχω βρει -ηχητικά- την υγειά μου!!Προσπαθώ να αρχίσω το pedalboard μου σιγά σιγά! ;) Βιll πρωτοχρονιά κατεβαίνω Αθήνα. Αν θες φέρνω τη πεταλιερα μου να τη δοκιμάσεις. Θα βγάλεις απο το μυαλό σου το θέμα "πεταλάκια-πεταλάκια-πεταλάκια-πεταλάκια-σκατουλάκια" και θα σου μείνουν και φράγκα. Μιλάω σαν φίλος... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση