funk Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας, να συπληρωσω οτι απο τα μονιτορ φευγει σε balanced καλωδιο το σημα οποτε εαν παω σε rca το χανω.. Οπως επισης και το οτι δεν με ενδιαφερει καθολου να μπορω να γραφω πανω στην καρτα αφου εαν θελησω να γραψω θα το κανω στο pc! Κοιταω τωρα και την http://www.lexiconpro.com/en/products/i-o-22 και μου αρεσει πολυ αλλα δεν εχω καταλαβει εαν δουλευει και σαν standalone mixer... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τι εννοείς με το "να δουλεύει και χωρίς pc"? Αν είναι κάρτα ήχου για ποιά συσκευή θα είναι είναι κάρτα ήχου? By the way το Br-800 είναι πολύ καλό, έχω το Br-600 και είμαι πλήρως καλυμένος σε πολλά θέματα. Μην σε χαλάει το balanced, θα βρεις (ενδεχομένως) αντάπτορα και από balanced σε RCA. Αλλά το Br-800 δεν είναι κάρτα ήχου (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλά το Br-800 δεν είναι κάρτα ήχου (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Είναι και κάρτα ήχου. Όπως ακριβώς και η πεταλιέρα GT-10. Συνδέεις, επιλέγεις από το daw συσκευή ήχου και παίζεις/γράφεις. Λειτουργεί όμως και ως standalone, εκτός daw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι και κάρτα ήχου. Όπως ακριβώς και η πεταλιέρα GT-10. Συνδέεις, επιλέγεις από το daw συσκευή ήχου και παίζεις/γράφεις. Λειτουργεί όμως και ως standalone, εκτός daw. Τότε... μονόδρομος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funk Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τι εννοείς με το "να δουλεύει και χωρίς pc"? Αν είναι κάρτα ήχου για ποιά συσκευή θα είναι είναι κάρτα ήχου? By the way το Br-800 είναι πολύ καλό, έχω το Br-600 και είμαι πλήρως καλυμένος σε πολλά θέματα. Μην σε χαλάει το balanced, θα βρεις (ενδεχομένως) αντάπτορα και από balanced σε RCA. Αλλά το Br-800 δεν είναι κάρτα ήχου (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Εννοω να μπορω να την χρησιμοποιησω και μονης της χωρις να εχω ανοιχτο υπολογιστη για να ελεγχω την ενταση των μονιτορς.. Δηλαδη να ειναι και αυτονομος μικτης με αλλα λογια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοω να μπορω να την χρησιμοποιησω και μονης της χωρις να εχω ανοιχτο υπολογιστη για να ελεγχω την ενταση των μονιτορς.. Δηλαδη να ειναι και αυτονομος μικτης με αλλα λογια.. Br-800 είναι η λύση που ψάχνεις (αν ζητάς εγγραφή και μίξη, αλλώς http://www.alesis.com/multimix8usb20)! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 αλλώς http://www.alesis.com/multimix8usb20)! Καλοοοοοοοοοο :) :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funk Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι οντως η alesis ειναι κατι που βολευει απλα αυτο που με τρομαζει ειναι η ποιοτητα της γιατι δινει παρα πολλα με λιγα χρηματα... Δηλαδη στανταρ δεν εχει πολυ καλους convectors αλλα ειναι και 16-bit 44.1/48 kHz , ψιλοχαλια σαν καρτα ηχου... Για αυτο ανεφερα την lexicon u22, δεν θελω να σας κουρασω αλλα εχω πληρωσει αρκετες φορες εξοπλισμο που τελικα δεν ανταποκρινοταν και πολυ καλα και ετσι οπως ειναι τα οικονομικα πλεον ειμαι αρκετα επιφυλακτικος και μαζεμενος στις κινησεις μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funk Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο εχω βρει 2 καρτες που εχουν οσα χρειαζομαι... Η μια ειναι η tc electronic desktop konnekt 6 και η αλλη ειναι η Lexicon I·ONIX U22. Ακου γνωμες και εμπειριες αν υπαρχουν καθως και ποια μου προτεινετε.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση