Vasmar Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Χαιρετώ σας ! Τελείωσα σήμερα ένα κομμάτι που είχα στο μυαλό μου κάμποσο καιρό.Προσπαθώ να σας μεταφέρω μια λυπηρή ιστορία/σκηνή μέσα από τη μελωδία του αλλά και τα samples που χρησιμοποίησα.. Ελπίζω να μη βαρεθείτε ;) http://soundcloud.com/vasmar/victim-of-passion Στα συν : Ω ναι,στο 5.40,χρησιμοποιώ επιτέλους τη φωνή μου ;D Στα μείον: Για κάποιο λόγο το διάστημα που το έγραψα,ήμουν κυριολεκτικά out of gear !Είχα δανείσει μικρόφωνα κλπ δεξιά κι αριστερά. Οπότε οι κιθάρες....guitar rig :-\ it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Το κομμάτι σου αγαπητέ Βασίλη είναι πολύ ωραίο. Κατάφερες και συνδύασες μια σαουντρακική ατμόσφαιρα με όμορφη αρμονία και μελωδία που λένε μια ιστορία. Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό για εμένα. Ακούγοντας λοιπόν το κομμάτι, η αίσθησή μου είναι ότι τα πάντα είναι εκεί για κάποιο λόγο και τίποτα δεν περισσεύει ή βρίσκεται εκεί απλώς για να καλύψει κάποιο κενό. Μπράβο και για το programming στα τύμπανα. (τα crash μόνο ήθελαν αρκετά πιο χαμηλά στη μίξη) Το μόνο που δε μου άρεσε είναι ο ήχος της σόλο κιθάρας που παραπέμπει σε 80's metal ballad αλλά αν εσένα σου κάνει, λόγος δε μου πέφτει. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Στα μείον: Για κάποιο λόγο το διάστημα που το έγραψα,ήμουν κυριολεκτικά out of gear !Είχα δανείσει μικρόφωνα κλπ δεξιά κι αριστερά. Οπότε οι κιθάρες....guitar rig :-\ Μια χαρά που είναι οι κιθάρες ;) Και το κομμάτι μου άρεσε πολύ σαν ατμόσφαιρα, κιθαριστική ερμηνεία/φρασεολογία. Αυτό που δεν μου έκατσε καλά ήταν το πολύ «ντάπα της» ταμπούρο που χρησιμοποίησες. Θα μου άρεσε ένας πιο «ταφ» ήχος- πιο «στενός», πικολέ χωρίς τόσο βάθος. Μου άρεσε δε, και μάλιστα ιδιαίτερα, το σόλο του τέλους. 8) Αυτά και μπράβο από έμενα. ΥΓ: Δεν κάνεις καμιά βόλτα από τον... Marathon; Γράφει και αυτός σουντρακέ... Μπας και στήνατε καμιά μπίζνα παρέα ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 ΥΓ: Δεν κάνεις καμιά βόλτα από τον... Marathon; Γράφει και αυτός σουντρακέ... Μπας και στήνατε καμιά μπίζνα παρέα ;D ...δεν φτάνουν τα λεφτά για όλους.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τι θα γίνει ρε παιδιά εδώ μέσα!!! >:( Μιά ο freerock ,μιά ο jazzjoker (κι άλλοι,αλλά αυτοί μου έρχονται στο μυαλο τώρα ::)) με τα παιξήματά και τις μουσικές τους, τώρα εσύ μ'αυτό το πανέμορφο κομάτι,μου φαίνεται από κιθάρα θα το γυρίσω στο ukulele :P Υ.Γ. Ωραία φωνή ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αγαπητέ Vasmar συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου! Το κομμάτι μου άρεσε πάρα πολύ και νομίζω ότι πέτυχε το σκοπό του (για μένα τουλάχιστο), καθώς ακούγοντάς το δημιουργούσα κινηματογραφικές σκηνές στο μυαλό μου! ;) Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ το αρχικό riff και το σόλο στο τέλος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Όμορφη ιδέα, ο τίτλος ταιριάζει με το τραγούδι. Η παρατήρησή μου είναι, με το πρώτο άκουσμα, ότι η μελωδία (της κιθάρας) μου θύμισε το Cause we ended as lovers του Jeff Beck με αρκετά στοιχεία Gary Moore. Όχι ότι είναι κακό αυτό, αλλά θα ήθελα να μάθω αν το συγκεκριμένο τραγούδι σε ενέπνευσε. :) In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Γκαρυμουρικο εντελως ως μελωδια και ως παιξιμο-υπαρχει καλυτερο? Μ αρεσε η αλα Loner και Messiah-τις διασκευες του Moore εννοω-αισθητικη στον ηχο,εξαιρετικο και το σολο.Μεστο και μελωδικο,τα γρηγορα περασματα δε τα σπανε. Οι πολυ μικρες ατελειες που ισως εχει ειναι δευτερευουσες γιατι το αποτελεσμα ειναι τοσο ωραιο. Το μονο που με τρομαξε λιγο ειναι οι κραυγες ;D-ξερω εξυπηρετουν το κινηματογραφικον του πραγματος. Μπραβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραίος :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πάρα πολύ όμορφο είναι Vasmar. Όντως το θέμα είναι Gary Moore to the bone και γουστάρω κάργα. Πολύ ωραίο phrasing, μα πάρα πολύ ωραίο. Βρε συ, στο πρώτο μέρος έχεις ξεσκίσει την "απατηλή πτώση". Τρία λεπτά περίμενα να δω που στο καλό θα πέσεις αρμονικά. ;D ;D ;D ;D Η μουσικότητά σου είναι σε μένα εμφανέστατη. Μέχρι και prog rock πέταξες μέσα (και ο Moore είχε ανάλογες επηρροές, από Colloseum II και τα ρέστα). Μπράβο σου και πάλι μπράβο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση