petersrv Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Πήρα τη strat και το mesa boogie (και το μπερέ!!) και γύρισα πίσω στο χρόνο!! Δεκτο καθε σχολιο!! ::) Thank U!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικά αυτό που άκουσα μου άρεσε. Αλλά... :D Gamoto, αν και stratocastero οπαδός, τελικά για αυτό το στιλ μια 335 ή LP είναι ταμάμ ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικά αυτό που άκουσα μου άρεσε. +1 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μου άρεσε κι εμένα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ ωραιο με μερικα φοβερα σημεια,ειδικα μετα τη μεση με τον πιο βρωμικο ηχο. Αξιζει νομιζω να φορας πιο συχνα το μπερε και να γυρνας πισω! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Boggie+Strat+Srv fan+ ότι υποφέρει η μούρη σου σε κάθε σήκωμα..πέρφεκτο μούζικα ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 γύρισα πίσω στο χρόνο!! Μια χαρά είσαι, αλλά τι εννοείς με το "γύρισα πίσω στο χρόνο"? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρά είσαι, αλλά τι εννοείς με το "γύρισα πίσω στο χρόνο"? Όταν παρουσιάστηκε στον Αυλώνα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν παρουσιάστηκε στον Αυλώνα. Πες μου τώρα Νέστορα ότι ήσουν κι εσύ "μαύρος"! :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersrv Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Thanks guys!! Boggie+Strat+Srv fan+ ότι υποφέρει η μούρη σου σε κάθε σήκωμα..πέρφεκτο μούζικα ;D ;D ;) Όταν παρουσιάστηκε στον Αυλώνα. Όχι όχι...εγώ πάντως δεν ήμουν μαύρος!!!! :) Το "γύρισα πίσω στο χρόνο" είναι για το 80ς (μουσική σουπερμάρκετ!!) μπακι τράκι!! (Για μένα ήταν πολύ ενδιαφέρον πάντως!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση